Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברנו קליאו 2022 LUTECIA

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, chrono כתב:

את האדם הממוצע ממש לא מעניין האם טיפלת במסוך יבואן או לא, ועד כמה הרישום מסודר. לא בטוח אפילו שעניין הטיפולים יעלה בכלל על הפרק בעת המכירה.

זה הזכיר לי שלפני שנתיים בערך עזרתי לחבר מהעבודה לחפש ולרכוש מאזדה 6. אחת מהן ישבה במגרש בדרום תל אביב אני כמובן אמרתי מראש לוותר אבל הוא התעקש ללכת לראות.

מגיעים למגרש מאזדה 6 סיגנצ'ר 2500 יפיפייה בצבע אדום מבריקה ומצוחצחת רכב בן 3 חדש לגמרי עם 65KM. המגרש מבקש 15 אלף מעל המחירון.

שואל את המוכר במגרש אם יש לו היסטורית טיפולים, אומר שלא (מספר סיפור שהרכב הגיע בטרייד אין ובמוכר לא השאיר כלום). פותח פקק שמן רואה בוץ.

רק לוודא אז הרמנו טלפון לאיש קשר שעובד בדלק מוטורס, בודק במחשב הרכב מעולם לא טופל בחברה. אוטו בן 3 בלי שום טיפול... השמן ממש לא מעיד אחרת.

כמובן לקחנו את הרגליים והלכנו.

יומיים אחרי המודעה ירדה מיד 2, בדיקה זריזה באתר משומשת הרכב נמכר ויש לו בעלים חדש.

עד כדי כך לא אכפת לאנשים. 

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הניסיון שלי מלמד אחרת. 

במכירה צריך רק קונה אחד - לא מוכרים לכל השוק או לרוב. 

אגב TZR84 - אתם דווקא פניתם לחברה - אז כנראה במידה מסויימת זו כן כתובת שיש לה ערך אפילו לכם.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

כאשר עשיתי את הטרייד לא ביקשו לראות היסטוריה של הקקטוס, רק אחרי זה שלחו לי הודעה אם יש לי משהו לשלוח להם.

אצלי שני השאלות הראשונות זה אם דוח סליקה והאם היסטוריית טיפולים.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 13 שעות, razi_pazi כתב:

בסוף מוכרים את הרכב רק לאדם אחד.

לפני 5 שעות, מיץ פטל כתב:

במכירה צריך רק קונה אחד - לא מוכרים לכל השוק או לרוב.

איזה טיעון קש. ברור שבסוף העסקה היא מול אדם אחד. אבל הוא נמצא מתוך קבוצה גדולה של אנשים. מה שקובע האם האדם מתאים להיות צד בעסקה זה הרצון שלו לקנות, לא הדרישה שלו לראות היסטוריית טיפולים. אלא אם אתה מפרסם את הרכב וכותב באותיות גדולות "מי שלא מעוניין בהיסטוריית טיפולים, אין מה להתקשר אפילו" 🤣

פורסם
לפני 8 שעות, yulianx כתב:

היה איזה רעש לפעמים כאילו משהו משוחרר מאחור, חשבתי שזה המשולש שזז בתא המטען, אך באופן מעניין כמו בספייס סטאר הרעש מהיום הראשון, הרעש הגיע מהמנעול שמחובר לתופסן  של המושבים האחוריים, כאשר המושבים היו מקופלים לא היה רעש.

בינגו !

יכול להעיד גם אצלי (קליאו 2023 "אקזקיוטיב").

גם אותי שיגע, בעיקר בגלל אלמנט חוסר הוודאות, כי חשבתי שזה משהו במערכת המיתלים.

(זה קורה בעיקר בנסיעה בכביש משובש).

ברגע שגליתי שהרעש מגיע  ממנגנון סגירת משענת הגב של המושב האחורי. זה הרגיע את החששות, אבל עדיין מטריד.

לא השתמשתי בפטנט נייר הטואלט שהצעת.

שמתי חתיכת בד עבה וסגרתי עליו בלחץ את משענת הגב ולא עזר.

הייתה לי הרגשה שזו תקלה סדרתית, כי הרכב שלנו נקנה חדש מהחנות. והרעש היה מההתחלה.

רציתי לחזור לפריזיבי, לבדוק אפשרות של תיקון במסגרת האחריות.

(אבל דחיתי, התחילה המלחמה, היו דברים חשובים יותר, עברו שנתיים, זה התמסמס)

פורסם (נערך)
לפני כשעה, chrono כתב:

איזה טיעון קש. ברור שבסוף העסקה היא מול אדם אחד. אבל הוא נמצא מתוך קבוצה גדולה של אנשים. מה שקובע האם האדם מתאים להיות צד בעסקה זה הרצון שלו לקנות, לא הדרישה שלו לראות היסטוריית טיפולים. אלא אם אתה מפרסם את הרכב וכותב באותיות גדולות "מי שלא מעוניין בהיסטוריית טיפולים, אין מה להתקשר אפילו" 🤣

התכוונת ל"טיעון קש" או לדברי "קש וגבבה"?

רק שאדע מה הזוית הפוגענית המדוייקת שחיפשת...

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם
לפני 26 דקות, IsraCar כתב:

בינגו !

יכול להעיד גם אצלי (קליאו 2023 "אקזקיוטיב").

גם אותי שיגע, בעיקר בגלל אלמנט חוסר הוודאות, כי חשבתי שזה משהו במערכת המיתלים.

(זה קורה בעיקר בנסיעה בכביש משובש).

ברגע שגליתי שהרעש מגיע  ממנגנון סגירת משענת הגב של המושב האחורי. זה הרגיע את החששות, אבל עדיין מטריד.

לא השתמשתי בפטנט נייר הטואלט שהצעת.

שמתי חתיכת בד עבה וסגרתי עליו בלחץ את משענת הגב ולא עזר.

הייתה לי הרגשה שזו תקלה סדרתית, כי הרכב שלנו נקנה חדש מהחנות. והרעש היה מההתחלה.

רציתי לחזור לפריזיבי, לבדוק אפשרות של תיקון במסגרת האחריות.

(אבל דחיתי, התחילה המלחמה, היו דברים חשובים יותר, עברו שנתיים, זה התמסמס)

דווקא לי זה מרגיש כאילו הרעש הוא מהמדף של הבגאז' (הוא אכן לא יושב חזק מספיק על הציר שלו - זה לא היה ככה מהתחלה, אבל עם הזמן הפלסטיק שם כנראה התרחב).

פורסם
לפני כשעה, chrono כתב:

העיקר שאתה מבדר את עצמך. זו תכונה מאוד חיובית ובריאה לדעתי.

זכותך לחשוב מה שבא לך. אני חושב אחרת.

מנסיוני, כל המכוניות שמכרתי נחטפו מעל המחירון.  יש כאלו שחושבים שקונה כזה אינו הגיוני. זה גם לגיטימי. 

סע לשלום.

פורסם

אצלי המדף יושב טוב, זה רעש של ברזל.

לא חושב שיש משהו לעשות עם זה באחריות כי כניראה מישהו לא חישב עד הסוף או שאפשר היה 

להתקין גומי על התופסן.

• מעניין 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפני 17 שעות, yulianx כתב:

מה תוכניות לעתיד? הרמקולים נראים מאוד פשוטים , מזל שיש סאב שמציל את המצב, כניראה בהמשך אחליף את 4 הרמקולים ואולי גם טווטרים.

תעדכן בבקשה איפה תשדרג ובאיזה תקציב ומה רכשת :-)

אני גם מהצפון הקרוב אליך וגם לי יש רמקולים די מחורבנים בפיג'ו 108... אין מגבר. אין סאב. אין מדף אחורי.

יש מערכת מולטימדיה Stock כנראה עתיקה (אבל שמספקת את צרכיי ומגיעה אפילו עם מצלמת רוורס שזה חדש לי לגמרי).

חולם על להחליף את הרמקולים קדמיים למשהו קצת יותר נורמלי ממה שכנראה הגיע Stock מצ'כיה מהמפעל...

אולי איזה JBL גנריים שיעשו עבודה נורמלית שתספק אותי.

פורסם

חחחח איזה קטע, זה הרכב שסבא שלי עשה עליו טרייד אין לפני חודשיים בערך. 

באמת זכית - הרכב לא עשה נסיעות חוץ מלסופר ולחדר כושר, תמיד היה עם מגן שמש ומעולם לא נכנס פירור של אוכל או סיגריה. כמו לקנות מהניילון. 

עשה טרייד אין וקנה את הקפצ'ור כי רצה רכב גבוה ומרווח יותר

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
פורסם

אכן סבא שלך שמר עליו מאוד. כמו חדש, עולם קטן.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפני חודש בוצע טיפול לרכב, תמיד אני בודק מפלס לאחר מכן אך הפעם בדקתי כעבור חודש. כמו שניתן לראות מילאו מעל המקסימום כמו שמראה הקו הצהוב.

IMG_1442.thumb.jpeg.ba8136240dcf6eb84165a79043d824c1.jpeg

הזמנתי מזרק באלי ב 15 שקל ושאבתי, יצא פחות ממה שחשבתי אבל עכשיו המפלס תקין:

IMG_1443.thumb.jpeg.76fbce3f0149e8d01994cd5d8a0ed21f.jpeg

וזה ואחרי:

IMG_1444.thumb.jpeg.dddeb96d94010aa96ff7eb67d69b5df3.jpeg

וזה מה שציא בערך 130 מ״ל:

IMG_1445.thumb.jpeg.ce667a37d6f2ab375d9b3468bae74c44.jpeg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

פורסם

עצוב שאפילו על דבר בסיסי כמו החלפת שמן לא מקפידים במוסך, ובטח שעוד במוסך מורשה יבואן . שאמורים להכיר הכי טוב את דרישות הטיפול , ולבדוק  דבר בסיסי כמו כמה שמן באמת מילאו .

בכל מקרה טוב ששמת לב . 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...