Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברנו קליאו 2022 LUTECIA

פוסטים מומלצים

פורסם

ועשינו גם טיפול שנתי במוסך יבואן בנהריה.

IMG_1286.thumb.jpeg.30f2667f5720a3e2735f8f189701d20b.jpeg

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניח שאפשר היה לחסוך איזה 200 שקל לא ביבואן, אבל אני מעדיף יבואן, ראש שקט.

• אהבתי 1

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למוסך יבואן זה מחיר מדהים. אני זוכר איך שנה אחרי שרכשתי את הרכב התקשרו אלי מהסוכנות להציע לבוא אליהם לטיפול הראשון. נאמר לי שהעלות תהיה כ-1,200 ש"ח, אמרתי "לא תודה" והלכתי למוסך אחר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 15.8.2025 בשעה 10:09, שחר 1 כתב:

מחיר הזוי להחלפת שמן ופילטר בלבד

בתאריך 15.8.2025 בשעה 10:29, yulianx כתב:

מניח שאפשר היה לחסוך איזה 200 שקל לא ביבואן, אבל אני מעדיף יבואן, ראש שקט.

מסכים ממש... החלפת שמן מנוע (250 ש"ח במקרה החמור), החלפת פילטר שמן (100 ש"ח במקרה החמור), החלפת דיסקית בורג ריקון שמן - 850 ש"ח...

גם ב- 700 ש"ח היו יוצאים ברווח מדהים, והרכב בקושי מבלה אצלם חצי שעה.

אבל אלו המחירים.

לפחות לא דחפו לך את הרגולאז' ברקס הקבוע - תוסף דלק ב- 150 ש"ח כולל מע"מ, החלפת מגבים ב- 150 ש"ח כולל מע"מ, נוזל שמשות ב- 40 ש"ח כולל מע"מ ועוד תופינים.

יוליאן, בעצם עברת ממוסך מורשה לובינסקי למוסך מורשה של קרסו מוטורס?

פורסם

אחרי הקקטוס, מגבים ב 150 שקל זה סופר זול 😀.

אכן אני מטפל רק ביבואן.

• מצחיק 1

פורסם

וגם לי כבעלים יש שקט, בידיעה שמשתמשים בחלפים לפי הוראות יצרן.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 25 דקות, llaavvii כתב:

ספר טיפולים מלא מהיבואן נותן הרבה ביטחון במכירה

דובר על זה רבות בפורום. זה נותן בטחון לכמות קטנה מאוד של אנשים בארץ, חלק משמעותי מהם חברים בפורום זה. את האדם הממוצע ממש לא מעניין האם טיפלת במסוך יבואן או לא, ועד כמה הרישום מסודר. לא בטוח אפילו שעניין הטיפולים יעלה בכלל על הפרק בעת המכירה.

• אהבתי 2
פורסם

חושב אחרת ממך,

היו לי לא מעט מכוניות עד היום (יותר מ30 עברו בבעלותי עד עכשיו😂),

גם עזרתי ללא מעט חברים במכירה וקניה

וכמעט תמיד ספר טיפולים ביבואן תרם לסגירת העיסקה- מראה על בעלים שאכפת לו וששומר על הרכב.

• אהבתי 3
פורסם

כשאתה היית הצד הקונה, זה בסה"כ מייצג את דעתך. כשהיית הצד המוכר, כמה פעמים שמרת על פרטי הטיפולים לעצמך עד ששאלו אותך? או שמא הצגת אותם מיוזמתך לקונה הפוטנציאלי - ואז קשה יותר לאמוד כמה זה היה משמעותי לקונה. וכמובן שאפילו במצבים בהם ביקשו היסטוריית טיפולים - קשה לאמר עד כמה כל העסקאות האלה היו מושפעות אם במקום טיפולים ביבואן היית מציג קלסר חשבוניות.

אבל כמובן זכותך המלאה לחשוב אחרת ולטפל אצל היבואן.

פורסם
לפני שעתיים, chrono כתב:

את האדם הממוצע ממש לא מעניין האם טיפלת במסוך יבואן או לא, ועד כמה הרישום מסודר. לא בטוח אפילו שעניין הטיפולים יעלה בכלל על הפרק בעת המכירה.

יכול להעיד מהנסיון שלי שגם כאשר הצעתי לקונים פוטנציאלים לראות חשבוניות על טיפולים(אני מתעד הכול),ל- 90 אחוז מהם זה עניין בכלל, ו-10 אחוז הנותרים עברו עליו כול כך מהר שיכולתי להכניס לשם חשבוניות מהסופר, ואף אחד לא היה שם לב... 

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני 7 שעות, chrono כתב:

דובר על זה רבות בפורום. זה נותן בטחון לכמות קטנה מאוד של אנשים בארץ, חלק משמעותי מהם חברים בפורום זה. את האדם הממוצע ממש לא מעניין האם טיפלת במסוך יבואן או לא, ועד כמה הרישום מסודר. לא בטוח אפילו שעניין הטיפולים יעלה בכלל על הפרק בעת המכירה.

בסוף מוכרים את הרכב רק לאדם אחד. ואם עבורו זה שיקול אז זה לא משנה מה שאר המתעניינים בשוק בודקים.

אני חושב שתיעוד טיפולים עזר לי למכור. מעולם לא המתנתי שישאלו וישר הצגתי. אני גם התעניינתי בניירת כשקניתי.

אבל אני לא יודע לכמת את ההשפעה של ניירת מסודרת ועוד פחות את עניין היבואן.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 18.7.2025 בשעה 11:41, yulianx כתב:

הרכב עם ק״מ נמוך מאוד, ככה שאני חושב שאשאר איתו הרבה שנים. ומה לגבי אישתי? עובדים על זה.

אם תעבוד קשה, גם איתה תישאר הרבה שנים.

ברכותיי.

כמובן גם על הרכב!

תודה על הסקירה המעניינת.

• מצחיק 2
פורסם

אישתי כמו פרארי F40, ברגע שהצלחת להשיג, אתה תישאר איתה לעד.😀

שמתי לב שכאשר אני נוסע מוקדם בבוקר למשל 5:30 יש קירקוש קל אך מעצבן מדלת נוסע שנעלם עם הנסיעה ואינו מופיע בצהריים או בערב.

אותי הדברים הללו סופר מעצבנים ולכן פירקתי דיפון, סידרתי כמה דברים שחשבתי שירעישו. 

עכשיו יש שקט.

היה איזה רעש לפעמים כאילו משהו משוחרר מאחור, חשבתי שזה המשולש שזז בתא המטען, אך באופן מעניין כמו בספייס סטאר הרעש מהיום הראשון, הרעש הגיע מהמנעול שמחובר לתופסן  של המושבים האחוריים, כאשר המושבים היו מקופלים לא היה רעש.

וכמו בספייס סטאר פיתרון שמחזיק כבר 11 שנה, טיפה נייר טואלט  מסביב התופסן והרעש נעלם.

אולי לאחרים שהרעשים הללו לא היו מפרעים אבל אני סופר רגיש לזה.

מה תוכניות לעתיד? הרמקולים נראים מאוד פשוטים , מזל שיש סאב שמציל את המצב, כניראה בהמשך אחליף את 4 הרמקולים ואולי גם טווטרים.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...