Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב,

כבר 5 שנים נוהג במזדה 3 והגיע הזמן להתחדש. 

הרכב ישמש לנסיעות עירוניות וקצת בינעירוניות, וישמש זוג בלבד.

מחפש סופר מיני, ולצערי אני רואה שהשילוב גיר אוטומטי פלנטרי ומנוע אטמוספרי כמעט ולא קיים.

תקציב , עד 130אל״ש .

חזרתי ובדקתי את הסקודה פאביה שנכנסת לתקציב אבל עדיין נרתע מעט מתיבת ההילוכים למרות שבנסיעת המבחן התנהגה בנימוס בעיר ומחוצה לה…

נוהג עד 10k קמ בשנה , תצרוכת דלק לא שיקול.

רעיונות לרכב חדש או משומש עד שנה יתקבלו בברכה,

פורסם

יש את הקליאו החדשה עם תיבה רציפה, ויש את Mg3 הייבריד שיכולה להתאים לשימושים שלך. 

כרכב בן שנה אתה יכול לשקול מאזדה 2 שוב אלא אם נמאס לך מהדגם כמובן. 

• מעניין 1
פורסם
לפני 19 דקות, nissan1211 כתב:

יש את הקליאו החדשה עם תיבה רציפה, ויש את Mg3 הייבריד שיכולה להתאים לשימושים שלך. 

כרכב בן שנה אתה יכול לשקול מאזדה 2 שוב אלא אם נמאס לך מהדגם כמובן. 

תודה על התגובה,

בין רנו לסקודה, אני מעדיף את השניה. ( למרות שהרנו נחמדה , למעט התמחור והשם ) .

לגבי mg3 , אבדוק. היא עדיפה על הפאביה?

פורסם

למה אתה רוצה להחליף? מה רע ב-3?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

cx3 יד ראשונה אפס קילומטר עונה על הדרישות, למרות שהיא עונה על הדרישה ׳להתחדש׳ במובן הצר של המילה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, יובל501 כתב:

תודה על התגובה,

בין רנו לסקודה, אני מעדיף את השניה. ( למרות שהרנו נחמדה , למעט התמחור והשם ) .

לגבי mg3 , אבדוק. היא עדיפה על הפאביה?

זה לא חד משמעי, לשימושים שלך אולי היא עדיפה, בגלל שהיא היברידית היא יותר חסכונית ומתאימה יותר לשימוש עירוני מבלי לשחוק מצמדים, האבזור מכובד. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 38 דקות, יובל501 כתב:

האמת שום דבר. הרכב במצב חדש , רק אני נוהג בו . רצון להתחדש נטו . 

אם אין לי עודפי כסף רציניים לא הייתי מחליף. יש לך רכב מצויין, כמעט חדש, שיוכל לשרת אותך עוד שנים ארוכות, יש לכסף עוד הרבה שימושים. ואל תשכח, ההתרגשות מרכב חדש דועכת אחרי שבוע (ואפילו פחות).

• רעיון טוב! 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הmg אחלה אופציה, מאוד חסכונית, זריזה, יציאות ממיזוג מאחור ונוחה.

אחריות ארוכה של 7 שנים או 150 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 45 דקות, stx כתב:

cx3 יד ראשונה אפס קילומטר עונה על הדרישות, למרות שהיא עונה על הדרישה ׳להתחדש׳ במובן הצר של המילה.

אופציה מעניינת, אם רק היתה בגרסת ה2 ליטר

לפני 12 דקות, yulianx כתב:

הmg אחלה אופציה, מאוד חסכונית, זריזה, יציאות ממיזוג מאחור ונוחה.

אחריות ארוכה של 7 שנים או 150 אלף.

בתור ותיק פורום, היא באמת עדיפה על סקודה פאביה ? ללא קשר היא ממש לא נאה בעיני, לא מבחוץ וממש לא הסלון . 

פורסם

לדעתי כן, היא חזקה ותיהיה חסכונית יותר בעיקר בגלל היותה היברידית, אחריות הרבה יותר ארוכה משל הסקודה, אין גיר רובוטי.

כן יש סימן שאלה לגבי אמינות של המנוע, אבל שוב, יש לך אחריות ארוכה מאוד, הסלון בצבע בז לדעתי מזמין הרבה יותר מהשחור הקודר של הפאביה.

לגבי העיצוב החיצוני, מסכים וגם רשמתי זאת בביקורת שלי, היא ניראית מיושנת. אבל אם היא לא נאה בעיניך-  לדעתי לפסול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, יובל501 כתב:

האמת שום דבר. הרכב במצב חדש , רק אני נוהג בו . רצון להתחדש נטו . 

כשמתחדשים מתוך רצון ולא מתוך הכרח אז משדרגים את הרכב לא הולכים אחורה, בהנחה שהמאזדה 3 שלך בת 5 שנים וקנית אותה כחדשה, לטעמי היא לא רואה ממטר אף אחת מהסופר מיני האלה עם התמורה המפוקפקת יחסית למחיר המופקע (שלהן ושל כל השוק בכלליות)

אבל זה שלך. 

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
  • אהבתי 1
פורסם

בתקציב שהוגדר מדובר בהחלפה לרכב משומש. אז אמנם קצת יוצר חדש, אבל,ס מצד שני, חתולֶבשק, סביר שאפילו בנסועה לא תהיה הרבה יותר נמוכה.

אם תנאי החיים של פות״ש לא השתנו מהותית והרכב הנוכחי ממלא את הצרכים באמינות הייתי נשאר איתו וחוסך להחלפה כאשר יתחיל להזדקן בעוד כמה שנים, או כאשר הצרכים יישתנו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...