Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 סטיישן 2013 מומלץ?

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין על מאזדה 6 סטיישן בתקציב שלי (25Kּּּּּּ) נכנס 2013

אשמח לשמוע מהמבינים האם יש בעיות ידועות בדגם הזה ומה כדאי לבדוק 

תודה רבה

פורסם

אני לא מכיר את הרכב, רק מציין כאן משהו ששמתי לב אליו ביחס למאזדה 6 סטיישן ששונה מכל סטיישן אחר שאני מכיר.

במזדה 6 הסטיישן קצרה יותר מהסדאן. גם באורך הכולל וגם בבסיס הגלגלים. שזה די הפוך/שונה מהמקובל. בסיס הגלגלים כנראה משפיע על המרחב ליושבים מאחור.

בד"כ בסיס הגלגלים זהה בין סטיישן לסדאן. ואם אינו זהה אז בסטיישן הוא ארוך יותר. ובד"כ גם אם בסיס הגלגלים זהה האורך הכולל בסטיישן ארוך יותר.

ההסבר שנתקלתי בו כאן בפורום לאנומליה הזו הוא שבמאזדה 6 הסדאן תוכנן יותר לשוק האמריקאי והסטיישן לאירופי. וככלל רכבים אמריקאים הם על הצד הגדול והארוך יותר.

• מעניין 1
פורסם

עובדת שלי מחזיקה כזאת מודל 2014 היא יד שניה אחרי 3 שנות ליסינג כלומר הרכב אצלה 8 שנים היא מאוד מרוצה ממנו.

המכלולים לדעתי זהים למאזדה 6 הרגילה שזה אומר אמינות מעולה בהנחה והרכב טופל כנדרש. נקודות חלשות זה מערך המתלים, משולשים וכו' שמחזיקים קצת פחות מרכב אחרים...

• רעיון טוב! 1

פורסם

הדבר העיקרי שאתה צריך לראות זה אם המציאות תואמת למחירון שהבאת. 

לעניות דעתי, אתה לא תמצא מאזדה 6 סטיישן 2013 במחיר כזה. אולי יד 5 עם קילומטראז נושק ל-300  אלף . 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 24 דקות, davemustaine87 כתב:

הדבר העיקרי שאתה צריך לראות זה אם המציאות תואמת למחירון שהבאת. 

לעניות דעתי, אתה לא תמצא מאזדה 6 סטיישן 2013 במחיר כזה. אולי יד 5 עם קילומטראז נושק ל-300  אלף . 

יתכן שאתה צודק

כרגע ביד 2 יש רק שתים כאלה למכירה אחד ב25K מסוכנות יובל קאר בנתניה (לאור ה"המלצות" פה בפורום על סוכנויות בנתניה לא רלונטי)

ועוד אחד ב26K מפרטי(גם בנתניה מקוה שלא סוכן זה ודאי לא אותו רכב) נראה שיש לו קצת נזקים בפח לא מספיק רואים בתמונות

פורסם (נערך)
לפני שעה, פוקס כתב:

יתכן שאתה צודק

כרגע ביד 2 יש רק שתים כאלה למכירה אחד ב25K מסוכנות יובל קאר בנתניה (לאור ה"המלצות" פה בפורום על סוכנויות בנתניה לא רלונטי)

ועוד אחד ב26K מפרטי(גם בנתניה מקוה שלא סוכן זה ודאי לא אותו רכב) נראה שיש לו קצת נזקים בפח לא מספיק רואים בתמונות

שכחתי להוסיף שהרכב מפרטי יד 3 197K קילומטר

עריכה אחרונה על ידי פוקס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...