Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין רכבים מאוד שונים כרכב יד שניה, בין טסלה מודל 3 לבין ג'ילי גואמטרי 460 PRO

Tzur

פוסטים מומלצים

הי
אני מחפש לקנות רכב חשמלי יד שניה
המעומד הסופי שהגשתי אליו הוא ה גילי גיומטרי 360 משנת 2022 בסביבות ה 110000 לרכב במצב ממש טוב
עושה רושם שכחבילה הוא נותן לי את הדברים שהכי חשובים לי (מרחק נסיעה, אחריות,  אמצעי בטיחות אקטיבים)

אני רואה שבשוק אני יכול למצוא טסלות מ 2021 במצב סביר ואני מאוד אוהב את הרכב
האם טסלות כרכבים שנסעו כבר כ 100K קמ פלוס הם רכבים אמינים, האם התחזוקה שלהם סבירה?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

לדעתי אין באמת מקום להשוות בין הטסלה 3 לג'אומטרי.

הטסלה פשוט רכב טוב יותר מבחינת החווייה שהוא מעניק לנהג (וגם הנוסעים לא ממש סובלים) וצריך רק לקחת בחשבון את נקודות החולשה שלו 

שהן - נוחות נסיעה בינונית (לא באמת גרועה יותר מהג'ילי), איכות חומרים והרכבה לא אחידה (ושוב - הג'ילי לא ממש מתעלה גם כאן, היא בסדר גמור וזהו), וגם הנדסת האנוש בטסלה דורשת לא מעט הסתגלות.

אם כל זה מקובל עליך, הרי שהטסלה היא עיסקה משתלמת יותר גם ברמה הכלכלית, היות ושמירת הערך שלה טובה בהרבה מהג'ילי, שתוך שנתיים תסבול להערכתי מנפילה חופשית במחירים, בעוד שהטסלה מצליחה לשמור ערך למרות השינויים הרבים בשוק. יש כבר לא מעט ניסיון עם הסוללות בטסלה לאורך מאות אלפי ק"מ, ומחירי התחזוקה אינם גבוהים (לא יותר מג'ילי), כך שזו, לדעתי, הבחירה הנכונה גם עם 100K ק"מ על השעון, בתנאי שהמחיר בקנייה ישקף זאת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסה לנסות למצוא את היתרונות בג׳ילי בשביל הספורט וגם בשביל להיות באמת אובייקטי (מן הסתם מאוד קל לפרגן לטסלה🙂 )
1.ל ג׳ילי יש אחריות למשך הרבה יותר זמן (וגם הרבה יותר מבחינת קמ וזמן לסוללה) בגלל שמדובר בגירסא שחדשה יותר בשנתיים  - מדובר על הבדל מאוד משמעותי שיכול להיות שווה המון כסף
2. ממה שאני רואה ברשת, יכול להיות שלטסלה יש רק 3 מרכזי שירות? לג׳ילי יש 9
3. גם מרווח הגחון וגם גובה הישיבה גבוה יותר ב ג׳ילי לעומת הטסלה
4. מרחק נסיעה, נראה שמשמעותית יותר טוב בגילי

באופן כללי מרגיש שהיבואן של טסלה (שזה החברה עצמה נכון?) די מזלזלת בלקוחות שלהם - אם ההשוואה שעשיתי נכונה

עריכה אחרונה על ידי Tzur
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...