Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה לפני קניה volvo s60 2017-2018

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים יקרים

לפני רכישת s60 כנראה r design בשנתון 17-18 (מנוע 2 ליטר שיוצר לאחר הטיפול בבעיית הרינגים סיריאלי מעל 1,500,000 - עשיתי ש״ב) 😁

בתור מי שרכש בחייו מספר דו ספרתי של רכבים ומתיימר להבין דבר או שניים, אני לפני רכישת כל רכב עושה לעצמי צ׳קליסט שבו אני בעצמי בוחן במצב סטטי ובנסיעה את הרכב, ומסיק אם כדאי להתקדם להעברת בעלות או בדיקה במכון (לשקט הנפשי, ברכבים שאני משלם עליהם מעל 35-40 אלף)

אשמח לשמוע מהמומחים מה אני יכול לבחון ולבדוק בעצמי, בדגם הספציפי, בעמידה ובנסיעה בהנחה וכבר בדקתי בחיי מספר לא מבוטל של רכבים.

תודה מראש!

פורסם
לפני שעה, Yarin כתב:

קח אותה לתדלוק, תבדוק אם הידית קופצת כל כמה ליטרים - בעיה מוכרת של הדגם.
תביעה ייצוגית: הקניסטר ברכבי וולוו פגום - מגה פרו מדיה

תודה

מה עלות הטיפול בבעיה הזו? האם קיים קניסטר מעודכן או שמחליפים באותו אחד ואז בעתיד זה יקרה שוב?

פורסם

בקשר לוולבו, כמה קמ וכמה ידיים והאם טופל בצורה מסודרת במוסך עם הסטוריה רשומה , קבלות ומסמכים.

מעניין לעניין באותו עניין , עד כמה הצלחת בעבר לעלות על תקלות ובעיות ברכבים שבדקת לפני קנייה. האם היו בעיות מהותיות שהתגלו בזמן אמת או בדיעבד . 

• אהבתי 1
פורסם

1. בדיקה של הזעות שמן באיזור המנוע והטורבו ממה שנראה לעין , בנוסף בתא המנוע כדאי להסתכל על חיבורי צינורות המים ולוודא שאין טפטופים מצינורות עייפים.

בדיקת מפלס שמן אלקטרונית ללא מדיד. 

2. ווידוא היסטוריית טיפולים שבו היה שימוש בשמן מתאים , 0w20 בתקן וולוו בלבד וגם לא 0w20 רגיל מחברות עלומות שם, כמו כן החלפות שמן גיר כל 75 אלף ק״מ

3. החלפת רצועת טיימינג , כל 8 שנים או 120 אלף ק״מ , צריך לוודא בהיסטוריית טיפולים כי אי אפשר לראות פיזית בלי לפרק כיסוי. 

4. בדיקה של עניין הקניסטר , ממה שאני יודע עולה לכיוון 1500 שח להחליף תלוי מוסך, פחות נפוץ בשנים המתקדמות . 

מעבר לזה בדיקה כמו כל רכב אחר- סימני בוצה , העברות הילוכים , תגובתיות של הרכב , רעשים וכו וכו .  

• אהבתי 1
פורסם

תודה לכם

כרגע מסתכל על האקזמפלר משנת 2017 עם קצת מתחת ל120 אלף ק״מ ביד 2 (יד 01, לבנה)

עוד דבר שגיליתי זה שכדאי לבדוק שחיישן הגובה באיזור הגלגל הימני קדמי לא מעוך.

לגבי טיימינג, האקזמפלר הספציפי הזה לטענת המוכר בדיוק עשה טיימינג (הבנתי שצריך אחרי 120 אלף ק״מ או 7 שנים, אז כאן זה נעשה לאחר 8 שנים אבל קצת לפני 120, מניח שאם האוטו לא מת אז אין סיכון בגללה איחור)

לגבי שמן - תודה, קראתי באמת על הנושא, אני לא מצליח להבין למה מומלץ למנוע הזה באקלים שלנו 0-20 ולא 5-30, הרכב טופל במורשה אז מניח שהיה 0-20 בתקן, אבדוק מחר מול המוסך בוודאות.

תודה לכולם

פורסם

החלפת טיימינג במנועים הללו היא כל 8 שנים (לא 7) או 120 אלף.

במאיר לרוב משתמשים בשמן בתקן הייעודי שמיוצר על ידי פז. בשוק קיים גם קסטרול.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...