Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב 7 מקומות

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 25.4.2025 בשעה 20:44, Buki כתב:

מתנצל אני אף פעם לא החזקתי אוטלנדר ולא נוהג לתת המלצות על סמך מה שקראתי, אתה יכול לקרוא לבד.

ב 5008 דיזל עם 230 אלף ק"מ סביר להניח שיהיו לך פה שם תיקונים יקרים, אולי פעם בשנה ואולי פעם בשנתיים, אולי פעמיים בשנה. 

כמו כן ברכב כזה עדיף לטפל במוסך מתמחה או במורשה יבואן, במוסך כללי יכול מאוד להיות שלא יהיה את הידע הנדרש. 

לא אומר שצריך לפסול  את הפיז'ו על הסף אבל  צריך להבין שהתחזוקה שם לא תסתכם בטיפול ב 500 ש"ח פעם בשנה אלא יהיו עוד דברים. 

תודה. אני מניח בשביל פז'ו - לעלות בתקציב ולקחת משהו סביב ה-100 אק"מ - יהיה בסדר נכון?

פשוט הוא נראה משמעותית יותר מרווח מהאאוטלנדר ואם כבר לקחת משהו בסכום כזה - יש משמעות למרווח שאתה מקבל.

יש לך המלצה למוסך מתאים באזור רמת השרון - פתח תקווה - קרית אונו?

אבחן גם את האאטלנדר במקביל ונראה מה יציע השוק.

בתאריך 25.4.2025 בשעה 22:55, vladclar כתב:

אם אתה מוצע בתקציב שלך אאוטלנדר בנזין עם 150 אלף קילומטרים אמיתיים, שעבר בזמן החלפת שמן גיר רציף, לך על זה.

5008 דיזל 1.6 יותר אמין מאשר עם מנוע דיזל 1.5 או בנזין 1.2, אבל זה לא אאוטלנדר מבחינת האמינות הבסיסית.

תודה ולאד. לעבור במוסך יהיה מספיק כדי לבדוק שהוחלף שמן גיר? או שחייב היסטורית טיפולים מלאה?

עריכה אחרונה על ידי Anton Gu
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, אני מעוניין ברכב דומה לפות"ש עם שיקולים דומים, וראיתי השבוע 5008 דיזל 2018 ק"מ נמוך, שהבעלים החליף את מיכל האוריאה ומוסיף לעיתים תכופות מאוד כדי שלא ירד מתחת לרף המקסימלי של המצוף, שזה סביב 6 ליטר (המצוף לא עולה יותר מזה לפי מה שהסביר לי). השאלה שלי היא אם יש היתכנות סבירה להמשיך לחיות עם האוריאה ולא לבטל אותה ולא להתעסק עם בעיות טסט וכדומה. תודה מראש

פורסם
לפני 9 שעות, y.c כתב:

היי, אני מעוניין ברכב דומה לפות"ש עם שיקולים דומים, וראיתי השבוע 5008 דיזל 2018 ק"מ נמוך, שהבעלים החליף את מיכל האוריאה ומוסיף לעיתים תכופות מאוד כדי שלא ירד מתחת לרף המקסימלי של המצוף, שזה סביב 6 ליטר (המצוף לא עולה יותר מזה לפי מה שהסביר לי). השאלה שלי היא אם יש היתכנות סבירה להמשיך לחיות עם האוריאה ולא לבטל אותה ולא להתעסק עם בעיות טסט וכדומה. תודה מראש

אתה לא תוכל לחיות עם האוריאה כמו שאמרתי עדיף מאוד לבטל אותה.

אפי' אחרי שהחליפו מיכל הוא שוב יכול להתפגר כמו שהקודם יתפגר, אתה יכול לא לטפל אבל.. שיופיע לך מונה של עוד 1000 ק"מ יש לך לתקן את הבעיה אחרת המחשב נותן פקודה לא להניע. לכן העצה היעוצה (מניסיון עם כמה אנשים) היא לבטל ותרווה נחת.

פורסם

אתן לך את השנקל שלי:

לגבי הפורד, היה לי תקופה קצרה את הדגם עם המנוע האטמוספרי בלי הטורבו (2.3 ליטר, גיר של אייסין המוצלח), תענוג של רכב ואחזקה נורמלית (מכרתי אותה למכר שלו גומר להלל ולשבח את הרכב).

לי יש מיצובישי גרנדיס 2005 שגמעה 320,000 ק"מ, אמינות ממש טובה (יחסית לשנתון והק"מ) והמחיר סביר.

אם השנתון לא מפריע לך, חפש גרנדיס 2011 או פורד גלקסי 2010-2011 עם המנוע 2.3 ליטר. (הגרנדיס הרבה הרבה יותר מרווחת, גם בתא מטען).

הבעיה שלך היא שבשנתונים האלו הק"מ גבוה, בכל זאת לפחות 15 שנה על הכביש.

• רעיון טוב! 1

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...