Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקשת את דעתכם לגבי רכישת רכב לנהג חדש בתקציב של 60k בערך.

רכב אוטומט (לא גיר רובוטי), מיועד לנסיעות בתוך העיר. (לא כזה משנה לי גודל הרכב, יותר האמינות והבטיחות שלו)

בגלל שגרה בעיר מרוחקת השוק של יד 2 מאוד קטן לכן ביררתי על האפשרויות שיש כרגע בסכנויות רכב.

אודה לדעתכם מה עדיף מהאפשרויות, למה כדאי לשים לב או אם יש הצעה לחפש רכב אחר.

• היונדאי venue 2021 עם 104k קמ - בעלים קודמים היה בהשכרת רכב. קראתי שכנראה צורך יותר דלק. דיי מצא חן בעיני יותר מאשר פיקטו למשל מבחינת הנהיגה עליו אבל מניחה שלהכל מתרגלים. 
  • מיטשובישי ספייס סטאר 2022  עם 77k קמ (או עם 19k קמ אבל במחיר של 10 אשח יותר)
  • שברולט ספארקס 2022 עם 97k קמ
  • קיה פיקטו 2018 עם 82k קמ
פורסם

הפיקנטו נראה לי מגיע עם גיר רובוטי. 

אם את גרה בעיר מישורית, כלומר - לא בצפון עם עליות קשות. לדעתי המיצובישי ספייסטאר תעשה לך את העבודה נהדר, בדיוק היום חבר פורום עדכן על הרכב שלו שעבר 200,000 ק"מ באמינות נהדרת. 

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אם יש אפשרות להוסיף 10 אלף ולקחת ספייס עם ק״מ כמעט חדש זה מה שהייתי עושה, את תקבלי רכב יחסית חדש ומאוד אמין, בנוסף חסכוני מאוד.

אבל הוא יהיה רועש יותר מהאחרות ופחות חזק, אך לעיר היא תהיה בסדר.

לפני הרכישה לבקש דוח סליקה והיסטוריית טיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 11 שעות, SpiderLily כתב:

בגלל שגרה בעיר מרוחקת השוק של יד 2 מאוד קטן לכן ביררתי על האפשרויות שיש כרגע בסכנויות רכב.

אודה לדעתכם מה עדיף מהאפשרויות, למה כדאי לשים לב או אם יש הצעה לחפש רכב אחר.

סוכנויות זה נוח אבל יש לזה עלות לא מבוטלת.

קחי בחשבון שעל הנוחות הזו עאת משלמת בהערכה גסה 3000-5000 ש"ח.

סוזוקי איגניס גם טובה. דירוג הבטיחות לא גבוה, בעיקר בגלל היעדר מערכות בטיחות אקטיביות

בנוסף אם את בישוב מרוחק אז הנסועה בעיקר בינעירונית ואולי שווה להתמקד יותר בסופר מיני ופחות במיני (האיגניס בערך בין לבין....)

פורסם

הנסיעה היא עירונית. (אני בעיר הכי דרומית. אין לי ככ לאיפה לנסוע בין עירוני)

למשל מהסתכלות באתר של יד2 אותו פיקנטו יד 3 יוצאת באותו מחיר או אפילו יותר מאשר בסוכנות, או שנתון יותר ישן במחיר דומה. וגם שם רוב המודעות שקופצות זה של סוכנויות גם ככה 🤷‍♀️

חלק מהבעיה שזה לא שיש לי אפשרות לחפש רכב ספציפי ממוכר פרטי כי אין אפשרות לקחת יום-יומיים חופש ולנסוע לעיר אחרת - כל המסביב יעלה כמו ההפרש של הסוכנות רכב כנראה אם לא יותר. דרך סוכנות לפחות הם יכולים להביא ממלאי ארצי.

פורסם

טוב, את מתארת מצב שדי ייחודי לעיר הדרומית... 

אם כך אני מניח שעוד כמה בעיר קנו את רכביהם באותה סוכנות מחוסר אופציות אחרות.

תתחילי בלברר אצל מכרים על האמינות והאחריות של הסוכנות (או המלצה לסוכנות אחרת) ותתקדמי משם, אין לך באמת מבחר גדול. 

עוד משהו, אני לא מכיר אישית את הרכבים שציינת אבל כיאה לעיר שטופת שמש - תחפשי רכב עם מזגן טוב (בד"כ היפניות טובות גם בזה) וכדאי גם צבע בהיר.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...