Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב חברים.

אני אשמח לקבל המלצות לצמיגים עם אחיזה טובה ושקטים ככל הניתן עבור ניסן סנטרה SV מידה 205 60R16

מעוניין במותג איכותי ואמין.

תקציב ללא הגבלה.

תודה לעוזרים

פורסם (נערך)

אם הרכב צפוי לנסוע הרבה,

יש טעם ללכת על צמיגים כמו Michelin Primacy 4+ או Goodyear Efficient Grip Perfomance.

אני אישית באותה המידה בדיוק אחרי מישלין המעולים ( סיימו 90 אלף קילומטרים) עברתי בשני הסטים האחרונים ל Hankook Kinergy Eco ( k425),

מרוצה מהם מאוד,  למרות המחיר הפחות גבוה.

אם הרכב שלך לא ייסע הרבה וחונה לרוב בשמש,  אל תקנה מישלין, הם מתייבשים בכל מקרה אחרי שנתיים וחצי-שלוש.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 7 שעות, vladclar כתב:

אם הרכב צפוי לנסוע הרבה,

יש טעם ללכת על צמיגים כמו Michelin Primacy 4+ או Goodyear Efficient Grip Perfomance.

אני אישית באותה המידה בדיוק אחרי מישלין המעולים ( סיימו 90 אלף קילומטרים) עברתי בשני הסטים האחרונים ל Hankook Kinergy Eco ( k425),

אם הרכב שלך לא ייסע הרבה וחונה לרוב בשמש,  אל תקנה מישלין, הם מתייבשים בכל מקרה אחרי שנתיים וחצי-שלוש.

בוקר טוב.

הנסועה לא גדולה כל כך, אני מעריך בין 10 ל 12 אלף. הרכב חונה בחניה מקורה גם בעבודה וגם בבית.

ידוע לך מה ההבדל בין מישלן פריימסי 4 ל 4 פלוס ל XL? 

תודה

פורסם
לפני 36 דקות, Mr 44 כתב:

מישלן פריימסי 4 ל 4 פלוס ל XL? 

הפלוס הוא פשוט הגרסה החדשה יותר של אותו הצמיג בדיוק. ה XL הוא הצמיג שמיועד לעומס גבוה יותר (קודי העומס הגבוהים) - פעם חשבתי שמדובר על צמיגים לרכבים מסחריים, אבל אצלי ברנו הגיע XL כסטאנדרט.

פורסם
לפני 9 שעות, vladclar כתב:

אם הרכב צפוי לנסוע הרבה,

לפני שעה, Fazer כתב:

הפלוס הוא פשוט הגרסה החדשה יותר של אותו הצמיג בדיוק. ה XL הוא הצמיג שמיועד לעומס גבוה יותר (קודי העומס הגבוהים) - פעם חשבתי שמדובר על צמיגים לרכבים מסחריים, אבל אצלי ברנו הגיע XL כסטאנדרט.

תודה על המענה חברים.

הוצע לי מישלן פריימסי 4 פלוס ב 650 שח ליח

ובמקום הגודייר שאין במלאי את הפירלי סינטורטו p7 ב 480 שח ליח.

איך הפרילי ביחס לפריימסי? 

פורסם

אין שום הצדקה לשלם 200₪ יותר על מישלין במקרה שלך.

חוזר על ההמלצה על האנקוק ( עם קוד מהירות הנדרש).

גם פירלי לא שורדים טוב את האקלים שלנו מבחינת היובש.

https://tires4u.co.il/dimensions/205-60r16?type=private&page=2

• מעניין 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 59 דקות, vladclar כתב:

אין שום הצדקה לשלם 200₪ יותר על מישלין במקרה שלך.

חוזר על ההמלצה על האנקוק ( עם קוד מהירות הנדרש).

גם פירלי לא שורדים טוב את האקלים שלנו מבחינת היובש.

https://tires4u.co.il/dimensions/205-60r16?type=private&page=2

מתנצל על הבורות, מלבד הנטייה ליובש (הרכב באיזור מקורה לרוב כך שהפקטור הזה יורד מהמשוואה) של הפירלי סינטורטו איך הם בהשוואה לגודייר והמישלן ברמת האחיזה/מרחק בלימה והרעשים שלהם?

פורסם (נערך)

פירלי p7 קצת פחות טובים באחיזה וקצת פחות שקטים. אבל עדיין צמיגים טובים בהחלט.

אל תהיה מופתע גם אם הם מיוצרים בסין ( בנוסף לעוד 10 מדינות בהן קיים מפעל פירלי)

https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/2019-ACE-Summer-Tyre-Test.htm

עריכה אחרונה על ידי vladclar

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...