Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

go pro hero במבצע , האם משתלם?

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה זמן שאני בוחן לרכוש מצלמה בנוסף למורכבת קבוע ברכב.

מן הסתם לתיעוד פרויקטים, במקום עם הנייד. עד כה לא מצאתי משהו אטרקטיבי במחיר סביר, וכעת מוצע מכשיר שעל פי המפרט אטרקטיבי דיו והצרכים הבסיסיים שלי (לא גולש ולא קופץ, אבל כן לנהיגה מזדמנת בימי מסלול.)

מדובר בזה - https://ksp.co.il/web/item/330624?utm_source=activetrail

מצלמת אקסטרים GoPro HERO - שנתיים אחריות יבואן רשמי על ידי רונלייט.

המחיר, במיוחד באילת, ממש בסדר.

אשמח לתובנות, יתרונות,חסרונות. חווית משתמש מאלו שיש להם כזו או דומה, בדגש על היצרן הזה ולא משהו גנרי מעלי אקספרס. 

תודה וחג שמח.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

גופרו כבר מזמן הפסידה את הפודיום למתחרות מהמזרח, גם DJI וגם insta עקפו אותה בסיבוב באיכות המוצרים ובפיצ׳רים.
אישית אני ממליץ על  DJI osmo action 4, יש לי אותה כבר שנה, אני צולל איתה ומרוצה מאוד.

יצא כבר דור 5 אבל לא בטוח שההבדל שווה את ההפרש במחיר.

ממליץ לא לרכוש בארץ. את המחירים הכי אטרקטיבים תמצא באמאזון יפן או בדיוטיפרי של דובאי (לא חסר ישראלים שעוברים שם).

יום טוב גם לך

פורסם

תודה, אני לא צולל או גולש, בעיקרון אקסטרים בגילי 😉 לא מומלץ.
ברמת המחיר של 800 ש״ח, האם יש מוצרים טובים ממנה? 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

המחיר שאני רואה (819 שקלים) לא שונה בהרבה מהמחיר הרגיל בארה"ב ובאירופה, כך שמהבחינה הזאת אין מניעה לרכוש בארץ או מוטיבציה לחפש בחו"ל (לפחות לא את אותו מוצר). מה שכן, בזמנו עשיתי מחקר בנושא ולמיטב זכרוני החל מדור 5 או 6 חלה הדרדרות משמעותית באיכות ובאמינות של המצלמות האלה מטעמי הוזלה ומקסום רווחים. לצורך העניין, הדגם המדובר הוא בערך דור 13-14 ופשוט הורידו לו את המספר כי זה כבר נהיה מגוחך.

מה שאני עשיתי לפני כמה שנים כשחיפשתי מצלמה לאופנוע, זה לקנות דור 4 משומשת שעלתה בערך 20% ממחירה של חדשה וכבר הגיעה עם קופסה מלאה באביזרים. קיבלתי את כל התפוקה והיכולת הטכנית שהייתי צריך, עם סוללות רזרביות ומטען חיצוני ושלל מחברים/ממירים שעד היום עוד לא הספקתי להשתמש בכולם. אני לא יודע עד כמה זה משתלם בישראל או עד כמה קל למצוא מישהו עם מצלמה ישנה במצב טוב ובמחיר נוח, אבל לדעתי שווה לשקול זאת כאופציה.

מעבר לכך, באמת ש-Insta360 ועוד כמה מתחרים בשוק הזה כבר מזמן עושים לגופרו בי"ס, כך שאם הכיוון הוא רכישה של מוצר חדש הייתי בודק שם.

פורסם
לפני 6 דקות, Derish כתב:

-Insta360

איפה הכי כדאי?

חיפוש זריז, המצלמה וקיט בסיסי לעיגון/טריפוד המחיר כפול מהתקציב. מה אני מפסיד כאן?

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

תודה, אני לא צולל או גולש, בעיקרון אקסטרים בגילי 😉 לא מומלץ

אז בשביל מה אתה קונה גופרו?

בסוף אנחנו מדברים על אותו מוצר..

יום טוב גם לך

פורסם

במקום להשתמש בנייד, שזה גם מסורבל (יחסית) וגם לא איכות משהו. מצלמה אחרית בסדר קידמית לא משהו, סתם סירטון שטיפת רכב סיבך אותי.

פורסם

סבבה, אנחנו מציאים לך מוצרים עדיפים על גופרו, מאותה קטגוריה ומאותו סגנון.. 

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אני אין לי מה להגיד. אבל תחליט אם אתה רוצה שרות מהיבואן הזה. מוצר אחר אבל השרות לא משהו.

גילוי נאות. אבי קיבל שרות טוב מהיבואן הזה על סמרטפון LG. שעבר תאחריות באיזה חודש או חודשיים.

הסמרטפון עובד עד היום כבר עוד מעט 8 שנים. בשימוש שלו.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

תודה, הבנתי, אין מציאות ללא פשרות.

אינסטה 360, איזה דגם הכי נוח? מאיפה מומלץ לרכוש?

• תוכן חדש...