Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר החלפים alvadi.at מומלץ?

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שיש שם משאבת דלק שאני צריך והם מציעים International Post לא דרך הגדולות בחינם.

1. האם האתר מומלץ?

2. לאיזה סדר גודל תוספת עלויות עלי לצפות? מע"מ מכס עמילות וכו'

תודה

פורסם (נערך)

1. אף פעם לא הזמנתי משם אבל אתר מוכר.

2. אם נעצר לבדיקה, עד 75$ פטור ממיסים.

מעל 75$ תוספת של כ-40% ממחיר המוצר והמשלוח, מע"מ ומס קנייה.

אישורים: לדעתי בפועל לא דורשים על זה.

בדואר רגיל לא בטוח שייבדק.

אם המחיר קצת מעל 75$ אתה יכול לחפש את המוצר ב-cars245, שם מחיר המשלוח נפרד ממחיר המוצר אבל בתעודת המשלוח הם מחברים אותם, אז כן תידרש לשלם מיסים אבל תוכל לערער על זה.

אבל שוב, בדואר רגיל יש סיכוי טוב שלא ייבדק. 

עריכה:

אני עכשיו שם לב ל-at, אני מכיר את com.

יכול להיות שזה אותה חברה אבל לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי itzik123
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מודה לכם!

לפני שעה, itzik123 כתב:

עריכה:

אני עכשיו שם לב ל-at, אני מכיר את com.

יכול להיות שזה אותה חברה אבל לא יודע.

האמת גם אני שמתי לב לזה וחיפשתי ב-.com נראה שהכל זהה למעט קצת גרפיקה שונה. ב-com יש הפניה לאתר שלהם בעברית co.il אז כנראה ש at זה אותו סיפור.

ליתר בטחון אזמין מ com.

תודה!

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, itzik123 כתב:

אם המחיר קצת מעל 75$ אתה יכול לחפש את המוצר ב-cars245, שם מחיר המשלוח נפרד ממחיר המוצר אבל בתעודת המשלוח הם מחברים אותם, אז כן תידרש לשלם מיסים אבל תוכל לערער על זה.

אבל שוב, בדואר רגיל יש סיכוי טוב שלא ייבדק.

פות"ש, השוואת לזה?

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • רעיון טוב! 1
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

היי חברים, מקווה ששזה לא בעייתי להקפיץ..

פשוט חיפשתי ביקורות על האתר הזה כדי להזמין כמה חלקים לפרונט אצלי.. הגיע הזמן לחדש וקצת לפנק את האיביזה.. אחרי 60 אלף ק"מ עם החלקים הישנים..

הסיומת של האתר co.il , אבל ממה שקראתי כאן בעצם מדברים על משלוח ומכס, אז החברה\אתר האלה לא מספקים את המוצרים מתוך ישראל? כי להזמין בתקופה הזו זה בטח בלתי אפשרי..

מישהו יכול לשפוך אור..?

אגב.. אלה החלקים שאני רוצה להזמין. מקווה שאפשר לסמוך  עליהם שאלה חלקים מקוריים של למפרודר...

image.png.cfc65f95690baa4f0df668fc94f468f5.png

https://cars245.com/en/item/meyle-1160600045-rod-strut-stabiliser/

בנוסף.. נזכרתי שהזמנתי לפני כמה חודשים את החלק הזה.. השאלה אם מישהו יודע להגיד לי מה האיכות של הMEYLE האלה לעומת LEMFORDER (שאני רגיל יותר לעבוד איתם בדרך כלל - משולשים... תושבות..).

תודה!

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, hondacivic02es כתב:

הסיומת של האתר co.il , אבל ממה שקראתי כאן בעצם מדברים על משלוח ומכס, אז החברה\אתר האלה לא מספקים את המוצרים מתוך ישראל? כי להזמין בתקופה הזו זה בטח בלתי אפשרי..

ניסיתי משהו סתם לצורך בדיקה, המשלוח הוא מעל 120$ עם DHL EXPRESS עבור הפריטים שרציתי (נניח פילטרים לפג'ו שלי)

אם אתה מתקדם עם הזמנה כלשהי ורוצים ממך דמי משלוח כאלה, אז זה לא בארץ, ואתה משלם על משלוח שככל הנראה יצא מלטביה או ליטא לא זוכר בדיוק, לא משנה אבל, עד לגרמניה ומשם לקפריסין ומשם לארץ (קראתי שזה עובד ככה כרגע ממקור אמין)

תמתינו עם ההזמנות שבועיים-חודש עד לסיום המלחמה לדעתי

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...