Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Help עברתי לאייפון, מה עושים?

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 15 שנה של שימוש באנדרואיד, החלטתי לעבור לאייפון משיקולי עבודה.

כרגע מסתובב זמנית עם 13פרו, בהמשך כניראה ארכוש 16פרו. 

אשמח לטיפים וטריקים למשתמש המתחיל בפלא הטכנולוגי הזה

עריכה:

לא חושב שהבנתם. עברתי לאייפון בגלל שאני צריך אותו לטובת העבודה שלי. כרגע האפשרות היא או להסתובב עם 2 מכשירים, או לעבור רק לאייפון.

לחזור לאנדרואיד בלבד לצערי זו אפשרות בעייתית.

אחרי שהבהרנו את זה,

אם אפשר בבקשה לחזור לנושא המקורי של השרשור. ולא להפוך את זה לעוד התנצחות של אנדרואיד נגד אייפון

תודה

יום טוב גם לך

פורסם

בול!!!

כאחד שמסתובב גם עם אנדרואיד וגם עם אייפון ביום יום ( האייפון זה בגלל הארגון שאני עובד בו) האנדרואיד לא רואה ממטר את האייפון.

פורסם

עברתי לפני כ4 שנים והיום אני גם עם שעון אפל ומאק של העבודה.

מבחינתי אחד היתרונות הגדולים זה תמיכה בסירי בעברית.

אתה פשוט אומר לטלפון משפטים כמו ״שעון מעורר ל6:00״, ״תעיר אותי בעוד שעה״, ״תזכיר לי בעוד שבוע ב10:30 להתקשר למרפאה״.

גם ברכב, אם יש קארפליי, זה עובד מצויין. הוא יכול להקריא הודעות נכנסות בווטסאפ ואני מכתיב לו תשובות אם צריך, בלי לגעת במקלדת ובלי להוריד ידיים מההגה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הודעות ווצאפ בעברית עושה גם ה AA למרות שלא מתעסק עם זה בכלל בנהיגה. כל השאר מדברים איתו באנגלית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבן אדם ביקש טיפים לאייפון..

גם אני הייתי שנים עם אנדרואיד ואני לא מתגעגע בכלל.

המכשיר הנוכחי, 12 פרו מקס, הוא המכשיר הראשון שנמצא אצלי כמעט 4 שנים. מכשירי אנדרואיד היו מחזיקים בקושי 3.

חוץ מהסוללה, שלמרות הירידה עדיין סוחבת בקלות יום שלם, המכשיר מרגיש כאילו הרגע יצא מהקופסה, וכמובן שמקבל עידכונים למע׳ ההפעלה.

ואני עוד לא נכנס לסינכרון המושלם עם האוזניות, השעון והמחשב שאין להם שמץ של תחרות באנדרואיד.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כל האנדרואידים של (הרוב המבריע סמסונגים) שורדים 4-5 שנים עד שהסוללה נחלשת. לעומתם האייפונים אצל הבנות לא מחיקים אפילו 3 שנים.

לא מסנכרן את הטלפון עם המחשב אבל אוזניות ושעון חכם מסונכרנים מעולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טיפ לאייפון.

1. היכנס לבניין הגבוה ביותר באזור מגוריך ועלה לקומה הגבוה ביותר.

2. חפש חלון.

3. השלך את המוצר.

אפשרות נוספת.

1. חפש את העיר הקרובה ביותר למקום מגוריך עם ים.

2. לך לים.

3. השלך את המוצר.

ברצינות.. שנים עם אנדרואיד. ניסיתי, ניסיתי שוב אחרי כמה שנים.. חברים שונים ניסו.. לא הצלחנו להבין את המוצר.. רוב מי שאני מכיר שמסתדר עם אייפון זה אנשים שלא עושים כמעט כלום בטלפון מלבד הודעות ושיחות, אם זה השימוש היחיד במכשיר הוא יענה על זה.. כל דבר טיפה מורכב יותר יש סבירות גבוהה שבלוק איטונג יהיה יעיל יותר. מה שהכי מפריע לי זה המחיר שפשוט לא מצדיק את התמורה למי שצריך מכשיר לעבודה, אנדרואיד בחצי מהעלות יעשה הרבה יותר.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 3 דקות, dalet11 כתב:

רוב מי שאני מכיר שמסתדר עם אייפון זה אנשים שלא עושים כמעט כלום בטלפון מלבד הודעות ושיחות,

אני גם מצלם, שומע מוזיקה, פודקסטים, רואה סרטים וסדרות, אינטרנט כמובן. הכל מבוצע כמו שצריך.

אני זקן אז אולי אני מפספס משהו, מה עוד אתה עושה עם הטלפון?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא חושב שהבנתם. עברתי לאייפון בגלל שאני צריך אותו לטובת העבודה שלי. כרגע האפשרות היא או להסתובב עם 2 מכשירים, או לעבור רק לאייפון.

לחזור לאנדרואיד בלבד לצערי זו אפשרות בעייתית.

אחרי שהבהרנו את זה,

אם אפשר בבקשה לחזור לנושא המקורי של השרשור. ולא להפוך את זה לעוד התנצחות של אנדרואיד נגד אייפון

תודה

יום טוב גם לך

פורסם

עשיתי את המעבר לפני כמעט 3 שנים, עדיין עם אותו מכשיר (13 רגיל).

תעבור את השבועיים הראשונים בלי לרסק אותו על הקיר, כל השאר יבוא חלק.

חוץ מהמקלדת שלו, שהיא פשוט המיץ של הזבל, כל השאר מאד נוח לעבודה (שלי לפחות) ואני בסך הכל מרוצה מאד. יותר יציב מכל אנדרואיד שהיה לי, ומחזיק יותר זמן בלי ירידה מורגשת בביצועים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 7 דקות, RK כתב:

חוץ מהמקלדת שלו, שהיא פשוט המיץ של הזבל

אמנם אין לי אייפון אבל זכור לי שכבר אפשר להחליף מקלדות, ולהתקין למשל SwiftKey או Gboard. לא יודע אם הן טובות כמו באנדרואיד (SwiftKey מצוינת בעיניי), אבל שווה ניסיון אם אתה לא מסתדר עם זאת של אפל.

פורסם

אפשר בהחלט, אבל אז המקלדת לא תהיה זמינה בקארפליי, וזה כבר מוקש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא חושב שיש טיפים וטריקים לדבר הזה. 

בגדול האייפונים קצת מפגרים אחרי האנדרואיד, כך שמה שהיית רגיל לעשות עם האנדרואיד הקודם שלך לא ממש תוכל לעשות עם האייפון. 

מעבר לזה, רק ללמוד את הממשק- כל הכפתורים שונים ויזואלית וזה מחרפן. 

אני נאלץ לעזור בעבודה למשתמשי אייפון שלא יודעים איך להשתמש באיפון. או מחשב. או משהו דיגיטלי. למדתי להכיר קצת את מערכת ההפעלה הזו, לא אהבתי. 

הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך (מניסיוני)- לבקש עזרה מסירי אם אתה רוצה לבצע פעולה במכשיר. 

הייתי צריך לשלוח למייל שלי צילומסך, ולא הצלחתי להבין איך אני עושה את זה באייפון. "סירי, צילומסך". בום! יש. משם הסתדרתי. 

גם באנדרואיד שלי אני נעזר באהבלה שמגיעה עם המכשיר, "תפעילי טיימר", "תכבי NFC", "ג'ון קונור נמצא בכתובת..." (ליתר ביטחון) וכאלו בקטנה. 

מעבר לכל זה, השימוש הכי יעיל שאני יכול לחשוב עליו לאייפון:

1) להעביר אותו למצב רטט. 

2) לעטוף אותו בקונדום.

3) ל... איך אנסח את זה, "להכניס אותו למתקן עגינה". 

4) לרשום את המספר על קיר של שירותים ציבוריים.

ככה אפשר להנות ממנו באמת, בכל שעות היום. 

למי שהסוללה לא מספיקה, אפשר לבצע את שלבים 2+3 גם עבור POWERBANK.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 2
  • מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 1 דקה, ברווז כתב:

שמה שהיית רגיל לעשות עם האנדרואיד הקודם שלך לא ממש תוכל לעשות עם האייפון

דוגמאות?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...