Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Help עברתי לאייפון, מה עושים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, ברווז כתב:

אם היה לך מושג כמה פעמים ראיתי את ה MEME הזה בהקשר של ה"פיצ'ר החדש באייפון"

מה שנקרא מ.ש.ל

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אפל לא חברה חדשנית כמו שעושים ממנה הרבה פעמים, היא חברה ש(בדרך כלל) פשוט עושה את זה טוב יותר

אפילו האיפון הראשון, שיטענו עליו שהוא ההמצאה ששינתה את השוק, זה לא יותר מלקחת כמה טכנולוגיות ומכשירם שכבר היו שנים קודם ולדעת איך לבנות הכל למשהו שמתפקד יחד טוב יותר.

דווקא בגלל שאפל לא המציאו שם כמעט כלום נוקיה ובלאקברי צחקו עליהם ש"מה אתם באים עם זה עכשיו, זה כבר שנים לא תופס" בלי להבין שלא הטכנולוגיה משנה, משנה איך שייפו אותה, ואת זה הם בד"כ יודעים לעשות

תזכירו לי איפה נוקיה ובלאקברי היום?

בוא נראה כמה אנשים הדלקתי עכשיו...

ושלא יצא מזה שאני אפליסט, אני יכול לפרט פוסטים שלמים של מה מפריע לי בכלל ומה בפרט טוב יותר במכשירי פיקסל, ויש.

אני במחנה של "הכל גרוע, תלוי מאיפה מסתכלים" 😄 

עריכה אחרונה על ידי DrorZi
  • אהבתי 2

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דעתי הכנה: אפל היא חברת עיצוב חדשנית. 

גם טסלה, אגב. 

האייפון הראשון ללא צל של ספק שינה את העולם. למתחרות היה רק אבק לאכול במשך שנתיים בערך אם אני זוכר נכון, הממשק של סמסונג היה זוועה מוחלטת, עד שהומצא האנדרואיד. 

לפני האייפון היה להם הצלחה מסחררת עם האייפוד (יבוא יום ואבין למה בדיוק אבל זה לא יהיה היום). 

היום? 

אני לא מתכנן מעבר לאייפון כי הגן הסגור וכי הממשק ממש לא בא לי בטוב. לפני שפינדר יקפוץ, אני כן נאלץ לעזור בעבודה לבעלי אייפון להשתמש במכשיר שלהם. כך שאני יודע על מה אני מדבר. 

מעבר לזה? כל מה ששמעתי וכל מה שאני יודע על האייפונים, נותן לי תמונת מצב ברורה עבורי אישית: לא משהו שאני רוצה לגעת בו - ושכמעט כל מילה שאוציא על אייפון תהיה חילול הקודש של חברי הכת של אפל, ואני גם לא מעוניין להיות חבר בכת כלשהי. איך אמר פעם מישהו, "אני לא מוכן להיות חבר בשום מועדון שמוכן לקבל אנשים כמוני". תעזבו אותי מזה. 

ראייה בריאה: יש מכשירים מתחרים זה בזה, עם יכולות כאלו ואחרות, שכל אחד יבחר מה הוא רוצה. 

ראייה לא בריאה: רק אפל\רק אנדרואיד וכל השאר לא קיים.

ראיתי מה זה IOS, ראיתי מה זה אנדרואיד, הבחירה שלי מאד פשוטה וברורה לי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 דקות, DrorZi כתב:

נוקיה ובלאקברי צחקו עליהם

כשיצא האייפון הראשון, עבדתי בתור מתכנת ווינדוס מובייל בסטרטאפ שפיתח אפליקציה לטלפונים חכמים.

היו לנו כמובן גם צוותים של בלאקברי וסימביאן s60 (המע׳ של נוקיה).

כולנו גיחכנו בהתחלה על אפל ועל המעריצים הטיפשים שרצים לקנות מכשיר עם יכולות שקיימות כבר שנים במכשירים אחרים.

מהר מאוד כל שלושת מע׳ ההפעלה האלו התאיידו מהשוק...

לפני 4 דקות, ברווז כתב:

ל מה ששמעתי וכל מה שאני יודע על האייפונים, נותן לי תמונת מצב ברורה עבורי אישית: לא משהו שאני רוצה לגעת בו

אז אל תיגע. אני לא חבר כת ובאמת לא משנה לי באיזה טלפון אתה משתמש.

להגיד לבן אדם שמבקש טיפים ועיצות לשימוש באייפון, שהוא לא יוכל לבצע דברים שהתרגל אליהם באנדרואיד, רק כי ראית מימס באינטרנט ועזרת קצת לחברים בעבודה, זה לא רציני.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

האמת היא ששני הטלפונים יכולים לבצע כמעט את אותם דברים, ההבדל היחיד הוא בסידור ובהנגשה.

אם מישהו גם ככה משתמש במוצרי אפל, אייפון עבורו זה נו בריינר.

• אהבתי 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

להגיד לבן אדם שמבקש טיפים ועיצות לשימוש באייפון, שהוא לא יוכל לבצע דברים שהתרגל אליהם באנדרואיד, רק כי ראית מימס באינטרנט ועזרת קצת לחברים בעבודה, זה לא רציני.

הייתי אומר אפילו מגוחך..

אגב אחד החוקים החשובים של הפורום - לא יודע, אל תענה

• אהבתי 2

יום טוב גם לך

פורסם
לפני שעה, Igalz כתב:

כפתור בית?
what year is it?

Iphone se... בחירה שלי, למרות שהציעו פרו חרטא משהו, נטו בגלל שחיפשתי את הקטן ביותר שיכלתי לבחור.

פורסם
לפני 47 דקות, ברווז כתב:

כמעט כל מילה שאוציא על אייפון תהיה חילול הקודש של חברי הכת של אפל, ואני גם לא מעוניין להיות חבר בכת כלשהי.

זה בכלל מצחיק.

כשאנשים שואלים שאלות על מכשירי אנדרואיד, אני לא מרגיש צורך להיכנס ולכתוב להם שאנדרואיד זה קקי ואייפון זו הגאולה. אני פשוט לא כותב שם. הטכנולוגיה קיימת.

ופה בן אדם שואל על אייפון ומיד אתה ועוד אנשים קופצים להגיד שאייפון זה קקי ואנדרואיד זו מתנת האל לאנושות.

אז מי פה חבר בכת??

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 55 דקות, פינדר כתב:

אייפון זה קקי ואנדרואיד זו מתנת האל לאנושות.

אז מי פה חבר בכת??

אין מה לעשות... אפל זו חברה שמעוררת אמוציות.

זה תמיד היה ככה.
אכן נראה שיש כת כי לא סביר למה אדם ירצה לשלם הון (יחסית לתקופה) בעבור מכשיר דבילי כמו אייפד שאפל.

זה כמו הדיון בשרשור המקביל על הידית איתות בטסלה... זה חדשני? לא, זה טכנולוגי בצורה יוצאת דופן? לא, זה מעלה אמוציות בעיני המשתמשים וסתם אנשים שאפילו לא ניסו בעצמם? בהחלט

פורסם

אין כמעט הפרש במחיר בין אייפון חדש לגלקסי חדש. 

אני לא מצליח להבין מה כולם מלינים על מחיר.

תסתכל על מחיר הקצה של אפל שזה האייפון 16 פרו מקס ותשווה אותו מול הגלקסי הגדול החדש שיוצא עכשיו ותחזור אליי.

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

שתי הבנות שלי עם אייפונים והם לא מחזיקים יתר משנתיים עד שנתיים וחצי לפני שהם מתחילים להיתקע ולקרטע (ועל סוללה אני בכלל לא מדבר).

לא יודע איזה אייפונים, אבל תפרמט את המכשירים, תתקין להם את מערכת ההפעלה האחרונה, ותראה איך המכשיר קם לתחיה - גם חיי הסוללה אמורים להיות סבירים יחסית - מגיע מפעם לפעם לעירך, מוכן לעזור לך :-) 

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

אתה רק מוכיח את הנקודה שלי. זה לא באמת פיתרון.

אם אני צריך להתקין על המחשב שלי תוכנת צד שלישי חצי חוקית, שאלוהים יודע מה היא מכניסה לי למחשב ולמכשיר, רק בשביל לסדר אייקונים, אז לא תודה.

צודק, אישית זה ״מחיר״ שאני מוכן לשלם להיכנס פעם בשנתיים לסדר אייקונים. היה לי את כל הגלקסים 2-10 ואז עברתי לאייפון ואני מבסוט. הייתה תקופת הסתגלות אבל מרוצה מאוד בסך הכל

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

שתי הבנות שלי עם אייפונים והם לא מחזיקים יתר משנתיים עד שנתיים וחצי לפני שהם מתחילים להיתקע ולקרטע (ועל סוללה אני בכלל לא מדבר).

גם אחותי מתלוננת אחרי שנתיים אבל סתם כי בא לה לשדרג. 

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 38 דקות, Fazer כתב:

לא יודע איזה אייפונים, אבל תפרמט את המכשירים, תתקין להם את מערכת ההפעלה האחרונה, ותראה איך המכשיר קם לתחיה - גם חיי הסוללה אמורים להיות סבירים יחסית - מגיע מפעם לפעם לעירך, מוכן לעזור לך :-) 

13 עם 256 זיכרון. רחד הוחלף לפני שבועיים ל 15.

מעודכנים וגם אחרי פירמוט מחזיקהחודש חודשיים והוא מתחיל לקרטע.

לפני 50 דקות, yuvalganim כתב:

אין כמעט הפרש במחיר בין אייפון חדש לגלקסי חדש. 

אני לא מצליח להבין מה כולם מלינים על מחיר.

תסתכל על מחיר הקצה של אפל שזה האייפון 16 פרו מקס ותשווה אותו מול הגלקסי הגדול החדש שיוצא עכשיו ותחזור אליי.

סיקרנת אז בדקתי. 7500 מול 5400.

לא הפרש זניח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אפילו יודע מה בדקת. כי בדקתי בעצמי.

אתה צריך לבדוק את S24 מול אייפון 15.

כי האייפון 16 מקביל ל- S25.

אז מהבדיקה שלי הפער יוצא סביב 1000 שקל על המכשיר היקר ביותר של אפל מול סמסונג.

במכשירים הנמוכים יותר הפער מצטמצם

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 1 דקה, yuvalganim כתב:

אני אפילו יודע מה בדקת. כי בדקתי בעצמי.

אתה צריך לבדוק את S24 מול אייפון 15.

כי האייפון 16 מקביל ל- S25.

אז מהבדיקה שלי הפער יוצא סביב 1000 שקל על המכשיר היקר ביותר של אפל מול סמסונג.

במכשירים הנמוכים יותר הפער מצטמצם

16 פרו מקס עם הכי הרבה זיכרון מול אס 25 אולטרא עם הכי הרבה זיכרון.

שני מכשירי הדגל של שניהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...