Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Help עברתי לאייפון, מה עושים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 33 דקות, Igalz כתב:

לא חושב שהבנתם. עברתי לאייפון בגלל שאני צריך אותו לטובת העבודה שלי. כרגע האפשרות היא או להסתובב עם 2 מכשירים, או לעבור רק לאייפון.

אני חושב שכולם הבינו נכון.. ובכל זאת.

אני בסיטואציה דומה.

המעסיק נתן אייפון ואין מנוס מלהשתמש בו לצרכי עבודה.

למרות שיכלתי לעבור אליו בלעדית, אני עדיין מחזיק אנדרואיד כפרטי ולמעשה מסתובב עם 2 טלפונים. מבחינתי אייפון לא מגיע לאותה נוחות שימוש שיש לי עם האנדרואיד.

ואגב האנדרואיד שלי עתיק יותר ומחזיק יותר זמן ולא מראה סימני גסיסה בכלל, לעומת אייפון שכבר החלפתי שתיים בשלוש שנים.

הסוללה באייפון מהיום הראשון על הפנים, לפחות בהשוואה לאנדרואיד שלי...

וזה עוד לפי חווית השימוש שבאנדרואיד הרבה יותר נעימה לי אישית. משום מה, גם דברים לכאורה פשוטים באייפון מסובכים לי, אבל אולי זה אני...

פורסם
לפני 5 דקות, דג כתב:

למרות שיכלתי לעבור אליו בלעדית, אני עדיין מחזיק אנדרואיד כפרטי ולמעשה מסתובב עם 2 טלפונים

אם לא תהיה ברירה אני אעשה את זה. האנדרואיד הישן והטוב שלי בנתיים איתי. אבל אני ממש מעדיף שלא להסתובב עם 2 מכשירים ואני רוצה לתת צ׳אנס.

ושוב, לא זו מטרת השרשור

יום טוב גם לך

פורסם

נראה לי יהיה יותר פשוט אם תגיד מה לא מסתדר לך או מה חסר לך מול האנדרואיד שהיה לך....

בשביל סתם פיצ'רים מיותרים שהם מגניבים וכנראה לא תשתמש, חפש ביוטיוב ios xx tips and tricks (במקום xx תרשום את הגרסה שלך)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

דוגמאות?

מצטער, אין לי דוגמאות כי אין לי אייפון- אני לא בקיא די הצורך בחומר כדי להביא דוגמאות קונקרטיות. 

הידע שלי נובע מ"פרסומים זרים" והודעות בתקשורת. 

והבדיחות שמריצים על האייפון- שיוצא פיצ'ר "חדש" לאייפון, שקיים כבר כמה שנים באנדרואיד. 

iPhone vs. Android : r/funny

20 Funny iPhone Vs Android Memes

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

העצה שאני יכול לתת וטובה לכל המכשירים היא לגבות את מה שחשוב (ספק טלפונים, תמונות חשובות וכו) לא רק לענן אלא גם למקום שנמצא בשליטתך כנו מחשב אישי בבית. המעבר לאייפון הוא זמן טוב לסדר את זה כמו שצריך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

לי אישית מלבד אופציה פיראטית לאפליקציות ושימוש בTRUECALLER, לא חסר לי כלום ב-IOS לעומת אנדרואיד. 

למה בדיוק אתה צריך להתרגל? המערכות הפעלה לא שונות בהרבה(באנדרואיד, במיוחד בסמסונג ושיאומי, עשו הרבה מאמצים להיראות דומים ל-IOS) 

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

עברתי לפני כ4 שנים והיום אני גם עם שעון אפל ומאק של העבודה.

מבחינתי אחד היתרונות הגדולים זה תמיכה בסירי בעברית.

אתה פשוט אומר לטלפון משפטים כמו ״שעון מעורר ל6:00״, ״תעיר אותי בעוד שעה״, ״תזכיר לי בעוד שבוע ב10:30 להתקשר למרפאה״.

גם ברכב, אם יש קארפליי, זה עובד מצויין. הוא יכול להקריא הודעות נכנסות בווטסאפ ואני מכתיב לו תשובות אם צריך, בלי לגעת במקלדת ובלי להוריד ידיים מההגה.

ה Carplay אצלי מקריא הודעות ווצאפ בעברית אבל לא יודע להקשיב בעברית אם אני מכתיב תגובה, מבין רק אנגלית. מניח שזה בגלל שהשפה הראשית אצלי באייפון מוגדרת כאנגלית.

פורסם
לפני 1 דקה, omricn כתב:

ה Carplay אצלי מקריא הודעות ווצאפ בעברית אבל לא יודע להקשיב בעברית אם אני מכתיב תגובה, מבין רק אנגלית. מניח שזה בגלל שהשפה הראשית אצלי באייפון מוגדרת כאנגלית.

אותו דבר אצלי באנדרואיד אוטו, 

עד היום לא חשבתי שזה בגלל שהמכשיר מוגדר אצלי באנגלית, חשבתי זה פשוט לא נתמך.. מעניין

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אם אתה עובד ממק, תוכל ליהנות מהסנכרון המוצלח-מאוד עם אייפון. העתק במחשב / הדבק בטלפון ולהיפך, פלוס airdrop

בתור חובב מק עם אנדרויד, זה משהו שאני תמיד מתקנא בו אצל אייפוניסטים.

בעצם, רגע, ניסוח מחדש - זה הדבר היחיד שאני מתקנא בו אצל אייפוניסטים.

אישית הייתי מציע לך להישאר עם אייפון עם כל הקושי שבדבר ולפתח עצבי ברזל בשבועיים הראשונים עד שאתה לומד את החיה הזאת.

טוב לשמור על גמישות מנטלית בחיים. אל תתבייש להיעזר בגוגל/יוטיוב/chatgpt גם לפעולות הכי בסיסיות, עד שתבין מה התחליף של כל דבר.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

והכי חשוב להבין שאייפון זה כמו אישה.

אתה יכול להילחם כמה שאתה רוצה אבל בסוף אתה תעשה מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה.

• מצחיק 10

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

אם אתה עובד ממק, תוכל ליהנות מהסנכרון המוצלח-מאוד עם אייפון. העתק במחשב / הדבק בטלפון ולהיפך, פלוס airdrop

בתור חובב מק עם אנדרויד, זה משהו שאני תמיד מתקנא בו אצל אייפוניסטים.

בעצם, רגע, ניסוח מחדש - זה הדבר היחיד שאני מתקנא בו אצל אייפוניסטים.

אם אתה עובד מwindows ואנדרואיד, תתקין phone link של מיקרוסופט ו nearby share של גוגל ויש לך את זה.

אני מעתיק במחשב, כולל צילומי מסך, מדביק במחברת שלי בגלקסי טאב. עובד מעולה.

גם nearby share עובד טוב, לפעמים לוקח קצת זמן לשלוח בכיוון של טלפון למחשב אבל לא נורא בכלל.

*יש מצב שהעתק הדבק יעבוד רק עם גלקסי ומכשירים מיצרנים נבחרים נוספים, ולא על כל מכשיר אנדרואיד, אבל אני לא סגור על זה.

פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

מצטער, אין לי דוגמאות כי אין לי אייפון- אני לא בקיא די הצורך בחומר כדי להביא דוגמאות קונקרטיות. 

הידע שלי נובע מ"פרסומים זרים" והודעות בתקשורת. 

אז למה לכתוב סתם?

דברים שמעיקים באייפון:

- לסדר את האייקונים במסכי הבית. עדין לא השכילו לממש את מה שאנדרואיד עשו לפני למעלה מעשור. מדי פעם אני מנסה לסדר ומתייאש באמצע התהליך.

- ניהול קבצים לא אינטואיטיבי. אם אני מקבל מסמך בווטסאפ ורוצה לשמור אותו בשביל לצרף אותו למייל, זה חתיכת עיצבון. הוא שומר את המסמך לאיזה חור שחור ואני לא מוצא אותו מהג׳ימייל. זה לא משהו שאני עושה כל יום, אז כל פעם מחדש אני צריך לגלות איך לעשות את זה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

דווקא כל מה שקשור לעבודה מול מסמכים, וואטסאפ, דרופבוקס, מיילים וכו' הרבה יותר פשוט לי מאשר באנדרואיד. האייפון התגלה, להפתעתי, ככלי עבודה מעולה.

חוץ מהמקלדת, שוב. יציר השטן זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 9 דקות, yuvalganim כתב:

אתה פשוט לוחץ על המסמך ובוחר לשלוח אותו במייל, זה רמה של לחיצה וחצי וזה פועל מעולה.

ואם אני רוצה לשלוח כמה מסמכים ממקורות שונים, במייל מסודר?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...