Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תסכול בלתי נגמר מעיריית ת"א

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב מרזוק ועזר \ שדרות ירושלים, אפילו בתמונה מגוגל סטריט הצלחתי לתפוס, חופרים כבר במשך שנתיים שלוש ואז סוגרים והנתיב חוזר.

חופרים, מחזירים, חופרים, מחזירים, חופרים, מחזירים.

יש שם חשד לנפט? מה לכל הרוחות הם מחפשים שם ולא מוצאים כל כמה חודשים מחדש?

image.png

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 17 דקות, avizaz כתב:

מה לכל הרוחות הם מחפשים שם ולא מוצאים כל כמה חודשים מחדש?

את המברג של המנהל עבודה.

• מצחיק 4
פורסם

כבר התחלנו להריץ בדיחות במשרד על זה, אבל וואלה זה מתסכל לעמוד בפקק 10 דקות בלי סיבה, ואם הייתי תושב ת"א הייתי תוהה למה הארנונה שלי מתבזבזת על חפירת בורות.

לא חושב שזה קשור לרכבת הקלה שהרי היא בצומת עצמה על שדרות ירושלים, היה שם מנהול והם בהתחלה תחזקו אותו או משהו כזה, אבל מאז פתחו שם בורות ענקיים כבר אינספור פעמים.

כל פעם מחדש גורמים לפקקים בכל האזור

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

ממליץ על הסרט תעלת בלאומליך. יסביר לך למה ואיך.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 8 שעות, avizaz כתב:

אבל וואלה זה מתסכל לעמוד בפקק 10 דקות בלי סיבה, ואם הייתי תושב ת"א הייתי תוהה למה הארנונה שלי מתבזבזת על חפירת בורות.

זה שאתה לא מבין או יודע את הסיבה, לא אומר שאין סיבה.

מצד שני אנחנו בישראל, לך תדע אם הקבלן לא חופר בור, סוגר אותו וחופר שוב, וסוגר אותו וחופר שוב, ומקבל ככה תשלומים על חפירת בורות וסגירת בורות, וכל פעם שולח תמונה מזווית אחרת להוכחת עבודה. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני כ15 שנה עבדתי בעסק שנמצא ממש על קו הכביש ברח הלל בירושלים. מרכז העיר.

יום בהיר אחד (או גשום, אני כבר לא זוכר), החליטו בעירייה שצריך לשנות את פני הרחוב הזה, להרחיב מדרכות, להציב עמודי תאורה חדשים וכו'. 

באו, חפרו תעלה ברוחב כמטר מקו הכניסה לחנוית לכיוון הכביש. חפרו עבדו, עבדו, לקוחות לא יכולים להכנס לחנות... אחרי חצי שנה בערך סגרו. 

יופי, אחלה. לא עברו יומיים ובאו חברת חשמל. פתחו הכל מחדש, עבדו, עבדו... סגרו 

לא עבר שבוע, באו חברת בזק. פתחו הכל מחדש, עבדו, עבדו... סגרו.

אחרי זה חברת הוט (או משהו כזה).

בסוף קיבלנו מדרכה אחרי שנה ומשהו. מקטע רחוב של 150 מטר לערך.

כספי המיסים ביעילות מופלאה. כששאלנו את הקבלנים המבצעים מה זה החרא הזה כל אחד הסביר בתורו שהוא רוצה כסף גם על חפירה וסגירה, ולא רק על טיפול בתשתית וככה זה עובד.

הבנת? כי אני גם אחרי 15 שנה לא הבנתי עד הסוף. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 13 דקות, אורח לרגע כתב:

ככה זה עובד.

אני גם זוכר ורואה שככה זה עובד. אבל הייתה פעם אחת שראיתי שאפשר גם אחרת...

די מזמן היה צריך לחפור את הרחוב הראשי (סוקולוב) ברמת השרון.

בימי טרום איילון צפון זה היה ציר תנועה ראשי מהרצליה לכביש 5 והלאה.

לפי השילוט זה היה אמור לארוך חצי שנה של כביש סגור ופקקים אינסופיים.

אבל... העירייה הכניסה בחוזה בונוס לקבלן על כל יום שיקדים לסיים מהמועד המקורי,

וכמובן (שגם אז לא היה כ"כ מובן) שכ-ל המעורבים (ביוב, מים, חשמל וכו') משתפים פעולה באותה חפירה.

ולמרבה הפלא התברר שכן אפשר.

זו הייתה חפירת עומק של שני הנתיבים וציפינו שיקח כמה שנים, אבל הקבלן רצה את הבונוס השמן כנראה,

ופשוט עבדו שם הרבה צוותים מסביב לשעון,

ותוך שלושה חודשים העסק היה גמור והכביש חזר לתיפקוד מלא, בלי חפירה חוזרת וכל השיט הזה.

ללמדנו שאפשר להיות יעילים אם רק רוצים וגם להרויח טוב מזה, אבל זה באמת מאורע נדיר שאני זוכר היטב עד היום.

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תסתכל על זה ככה, משתמשים בכספי המיסים שלך בשביל להילחם באבטלה😁

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קטע מרחוב יגאל אלון באור יהודה. שני נתיבים לכל כיוון. לפני שנתיים בערך הרסו את הכביש, חפרו, פתחו, החליפו צנרת מים, שינו נתיבים. בסוף סגרו, סללו כביש חדש, עשו מדרכות יפות, תאורה ודשא וסימנו נתיבים. 

אחרי כמה חודשים התחילו מחדש. הרסו את הכביש החדש ושוב חפרו לאורך הקטע הזה. 

פורסם
לפני 3 שעות, אורח לרגע כתב:

כספי המיסים ביעילות מופלאה. כששאלנו את הקבלנים המבצעים מה זה החרא הזה כל אחד הסביר בתורו שהוא רוצה כסף גם על חפירה וסגירה, ולא רק על טיפול בתשתית וככה זה עובד.

יש גם את הסיפור על הקבלן חפירות שעשה את החפירה וכיסוי הראשונים, ידע שיהיו עוד, השאיר את הכלים בסביבה ויכל לתת הצעת מחיר נמוכה יותר לחפירות הבאות שיבואו. ובאו עוד כ2 או שלוש.

פורסם

האמת נשמע הגיוני שכל חברת תשתיות פשוט חופרת מחדש.

האמת נזכרתי גם במה שקרה בסקולוב בהרצליה, כל ראש עיר חדש שינה את התוואי תנועה שם, פעם כיכר, פעם רמזורים, שוב כיכר, שוב רמזורים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

פקקים זה עוד עניין קטן.

ומה יגידו כל העסקים הפועלים על הצירים בהם נעשות העבודות ?

(למשל - רח' בן יהודה בת"א - הרבה עסקים נסגרו. העבודות כמובן ממשיכות. בעצלתיים כי אי אפשר אחרת).

alfa 156 2.5.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...