Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. אז האוטו הבא שלי אחרי הג׳מפי הוא הונדה סיוויק 1994

האוטו ניקנה מבעלים שלא נגע בו יותר מדיי ככה שהוא מוזנח מצד אחד אבל לא שבור מצד שני

אני רוצה בהתחלה להשתעשע בזול כדי להבין מה מתאים לאוטו ומה לא

ויתכן שיום אחד אני יגיע למצב שאני ישקיע בו ממש שיהיה אוטו מהז׳ורנל אבל כמו שאני אוהב לאט לאט להבין מי נגד מי

אז כמה תמונות להתחלה ובהמשך אני יעדכן מה שודרג עוד

IMG_1610.png

IMG_1612.png

IMG_1607.png

IMG_1615.png

IMG_1613.png

צביעת אמצע הטאסות בספרי שחור

IMG_2938.png

IMG_2939.png

ביררתי פחחות וצבע הציעו לי ב7 אלף אז אמרתי כדי לדעת מה אני רוצה בדיוק אני יכול לעשות ניסויים ובסוף אני יעשה את מה שאני ידע שאני רוצה

הצבע הלבן מאוד יפה אבל מאוד משעמם וגם יפה כשהאוטו כחדש. אצלי יש פחחות קצת וצבע שכבר לא במצב טוב אז חרשתי תמונות איזה צבעים יפים לסיוויק ולדעתי לגמר מגיעים אדום אפור כהה או אפור בטון ולבחורה וורוד

אני כבר יודע אך אני רוצה אצלי-אפור בטון עם נגיעות כסוף-אני יפרסם את התוצאה כשהיא תהיה

IMG_2940.png

IMG_2910.png

בתמונות הצבעים שהכי יפים לסיוויק לדעתי וגם הג׳אנטים כסף הנוצצים האלה

• מעניין 1
  • תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני במקומך מחפש מוסך שיטפל ברכב מבחינת נסיעה, ורק אח"כ חושב על קוסמטיקה. שלא ייגמר כמו הרכב הקודם... בהצלחה

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

צבע לא כדאי לך לשנות כי יראו את הצבע הישן בספי הדלתות ובתא המנוע, אלא אם אתה מפרק את כל הרכב וצובע מחדש כל חלק בנפרד, ועבודה כזאת תעלה 7000 שקל אולי רק בתאילנד. אם אתה רוצה משהו מיוחד, תמצא טמבונים כמו בתמונות שהבאת לא ותמצא ג'נטים מקוריים של הונדה או משהו מהתקופה והמידה הנכונה.

הג'נטים בתמונות שלך זה עם הנמכה קיצונית ומידת צמיג שלא תוכל לאשר. זה נראה נחמד בתמונות אבל ג'אנט אמיתי כזה עולה המון כסף, מה שיש בארץ זה בעיקר רפליקות מטורקיה/סין וזה אולי נראה נחמד לכמה זמן אבל בסוף נמאס וחוזרים למקורי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Michazzz כתב:

אני במקומך מחפש מוסך שיטפל ברכב מבחינת נסיעה, ורק אח"כ חושב על קוסמטיקה. שלא ייגמר כמו הרכב הקודם... בהצלחה

אכן. דבר ראשון שמתי 4 מישלין

ושני עשיתי יישור קו מלא אצל מוסך שהמליץ לי עליו עמוס

עכשיו רק נשאר לשחק איתו בניראות כי בנתונים הוא ישאר סטוק לגמרי

לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

צבע לא כדאי לך לשנות כי יראו את הצבע הישן בספי הדלתות ובתא המנוע, אלא אם אתה מפרק את כל הרכב וצובע מחדש כל חלק בנפרד, ועבודה כזאת תעלה 7000 שקל אולי רק בתאילנד. אם אתה רוצה משהו מיוחד, תמצא טמבונים כמו בתמונות שהבאת לא ותמצא ג'נטים מקוריים של הונדה או משהו מהתקופה והמידה הנכונה.

הג'נטים בתמונות שלך זה עם הנמכה קיצונית ומידת צמיג שלא תוכל לאשר. זה נראה נחמד בתמונות אבל ג'אנט אמיתי כזה עולה המון כסף, מה שיש בארץ זה בעיקר רפליקות מטורקיה/סין וזה אולי נראה נחמד לכמה זמן אבל בסוף נמאס וחוזרים למקורי.

כול הנתונים הטכניים ישארו סטוק כמו שהרכב הגיע מהמיפעל הוא מעולה רק לשחק עם הניראות 

הטמבון שלי מעולה אבל חסר לו פנסי ערפל שאני ישלים לו

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כדי להוסיף פנסי ערפל מקורי צריך טמבון שונה.

אתה יכול להוסיף סתם אבל זה יראה פחות טוב.

פורסם

טוב אז עשיתי מעשה נועז/טיפשי

צבעתי חלק עליון באפור כדי ליראות אז זה במציאות יצא מעניין אבל אני מבין שבהזדמנות אני ישלים את כולו לאפור עם נגיעות כסוף זה יראה הרבה יותר טוב וכשזה יהרס אני ילך לבעל מקצוע שיעשה את אותם צבעים בצורה מקצועית

IMG_2954.png

פורסם

צבעת לבד? דווקא נראה מעניין שני צבעים בצורה כזאת, לפחות מהזווית שצילמת

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 10 שעות, Adani כתב:

צבעת לבד? דווקא נראה מעניין שני צבעים בצורה כזאת, לפחות מהזווית שצילמת

הצבע הנוכחי לא במצב טוב. ומחיר צביעה ביררתי אז אמרתי לעצמי זה ההיזדמנות שלי לנסות צבעים על האוטו ליראות בעיינים איזה אני אוהב ואז לישלוח לצביעה-לעומת לישלוח לצביעה ולא להיות סגור שזה הצבע שאני אוהב

מעוד זויות

IMG_2903.jpeg

IMG_2892.jpeg

IMG_2891.jpeg

הצביעה נטו בספרי אחרי שטיפת האוטו התוצאה לא מקצועית אבל בהחלט נותנת לי מבט האם אני אוהב או לא

ה2 צבעים בהחלט יצא מעניין אבל להשלים את כולו לאפור יהיה מה שאני מכוון אליו (ליכאורה) יגרום לידיות והכול להשתלב ואני גם יוסיף נגיעות של כסף-אבץ מגלוון שיעיף את הכול למעלה. בקיצור נישאר לי למצוא זמן לבצע ולפרסם בשביל הפיטבקים 

פורסם

דווקא אני אהבתי את הגג השחור.

יהיה מעניין לדעתי אם הרכב יהיה באפור והגג בצורה דומה לכאן יהיה שחור, אבל כמובן תצבע איך שאתה אוהב, אני אמתין לעדכון.

• אהבתי 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האפור נחמד אבל כל צבע שתבחר שהוא לא המקורי, יראה כמו ביצת קינדר שתפתח את הדלת, המנוע או הבגז'.

פורסם
לפני כשעה, Adani כתב:

דווקא אני אהבתי את הגג השחור.

יהיה מעניין לדעתי אם הרכב יהיה באפור והגג בצורה דומה לכאן יהיה שחור, אבל כמובן תצבע איך שאתה אוהב, אני אמתין לעדכון.

שמע בגלל שאני מאד אהב עיצוב והשירשור הזה הוא המשך של השירשור של הג׳מפי שלי שאני יסכם אותו בתמונה הראשונה והאחרונה של התהליך שלו

IMG_2960.png

IMG_2961.png

אז גם פה אני מסתכל על דוגמאות מתמונות באינטרנט וממכוניות ברחוב

שורה תחתונה לדעתי

2 צבעים זה טריקי אבל יותר יפה צבע אחד 

לפני כשעה, SlowRide כתב:

האפור נחמד אבל כל צבע שתבחר שהוא לא המקורי, יראה כמו ביצת קינדר שתפתח את הדלת, המנוע או הבגז'.

נכון אבל אני יצבע בצבע עם נגיעות כסוף שלא היה כזה סיוויק אז אני לא מראה כאילו זה מקורי-מה גם יש אפשרות ליצבוע גם מבפנים כמו שצבעו לי בג׳מפי

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...