Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, יש לי בעיה עם סל"ד במצב עמידה בהילוך D וגם במצב N ו P, סל"ד נע בין 500 ל 600 כאשר המנוע חם, התופעה גורמת לרעידות ברכב. הייתי בשני מוסכים אבל לא הצליחו לתקן. 

מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה צריך לעשות כדי לתקן?

פורסם

כדאי להתחיל מהדבר הפשוט ביותר - ניקוי בית מצערת. אם לא נוקה מעולם, אז בגיל כזה, סביר להניח שהוא צבר כמות גדולה של משקעים שתפגע בזרימת האוויר כשהמצערת במצב סרק. 

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 15 שעות, אהוד ב כתב:

הי, יש לי בעיה עם סל"ד במצב עמידה בהילוך D וגם במצב N ו P, סל"ד נע בין 500 ל 600 כאשר המנוע חם, התופעה גורמת לרעידות ברכב. הייתי בשני מוסכים אבל לא הצליחו לתקן. 

מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה צריך לעשות כדי לתקן?

בסובארו שלך הבית מצערת ללא קירור מים - זה קונקטור אחד, 4 ברגים בוקסה 10 ואטם מתכת שאפשר להשתמש בו שוב (מניסיון) 

נתק מצבר

מנוע קר - תפרק קרן אוויר (שני מהדקי ניילון)

תנתק צינור נשם מתחת לקופסא של קרן האוויר שמתחברת לבית המצערת. 

תפתח את החבקים של קרן אוויר בכניסה לבית הפילטר (ליד הMAF) - ותפתח את המכסה הפלסטי - החלון מעל הבית מצערת עם מברג שטוח ותשחרר שם את החבק השני - לא זוכר אם זה בוקסה 7 או 8. 

קרן האוויר תצא במשיכה קלה משני צידיה.

תתנתק את הקונקטור בלחיצה ומשיכה מבית המצערת. 

תשחרר את ארבעת הברגים ובית המצערת יפול (תדאג שזה לא יקרה). 

תיקח אותו הצידה ותנקה אותו בעדינות רבה - בייחוד כשאתה פותח את הפרפרית. 

תחבר בסדר הפוך וכשאתה מחבר מצבר על תשכח לתת לרכב ללמוד מיקום מצערת - תפתח סוויץ ל10 שניות - תניע ותן לרכב לעמוד 10 דקות, דומם מנוע, תפתח שוב סוויץ 10 שניות - תניע ותן לרכב לעמוד עוד 5 דקות. 

מציע מאוד גם לנקות חיישן MAF ולעשות ניקוי פיח בהזרקה. 

אבל כנראה שלא שם הבעיה בסופו של דבר - סביר להניח שמדובר בממיר מומנט וזו תופעה ידועה במותג עד שנתון 2018. 

אתה מוזמן לעבור על שרשור התחזוקה שלי - תחפש ברכב כללי - שרשור שלי שמתחיל אם אני זוכר נכון בסיקורכב3 

ובנימה זו חייב לאמר שאני לא מכונאי רכב ולא בעל מוסך - אם תחליט לעשות משהו מכל זה, על אחריותך בלבד. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...