Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דיברתי מקודם עם אור פאב כדי לדעת אם הוא יכול לעשות צמרת חופשית ברזנטור בשביל שיהיה יותר רעש .

אמר לי למה רזנטור עדיף דאון פייפ ואם תרצה אחרי זה רזנטור 

אמרתי לו שאני לא יודע עדיין לגבי דאון פייפ כי יש מלא משטרות בצפון וחא באלי לקבל הורדה.

אבל הוא היה די בטוח מעצמו שלא יקרה כלום ושרק צריך לדאוג לטסט.

מישהו פה יכול לשפוך קצת אור על הנושא ? לפי בדיקה הרבה מכירים אותו כאן 

Polo gti 2.0 

2019

עריכה אחרונה על ידי Shakedgti
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כידוע לי אכן יהיה יותר רעש, גם יותר זיהום כי הצינור המקורי מכיל ממיר מובנה. 

אחרי התקנת הדאונפייפ תצטרך תוכנה כדי שמחשב המנוע יידע להתמודד עם המצב החדש, על הדרך גם תעלה קצת סוסים.

לגבי הטסט: אכן אי אפשר לעבור בדרך הרגילה.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik
תיקון שגיאות כתיב
  • אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 15 שעות, Pavlik כתב:

כידוע לי אכן יהיה יותר רעש, גם יותר זיהום כי הצינור המקורי מכיל ממיר מובנה. 

אחרי התקנת הדאונפייפ תצטרך תוכנה כדי שמחשב המנוע יידע להתמודד עם המצב החדש, על הדרך גם תעלה קצת סוסים.

לגבי הטסט: אכן אי אפשר לעבור בדרך הרגילה.

כן זה אני יודע אבל משום מה כל פעם שדאלתי על משטרות הוא היה אומר לי לעע הכל בסדר לא ידעו לא ישמעו לא כלום .

נשמע לי קצת מופרח 

פורסם (נערך)
בתאריך 8.12.2024 בשעה 16:53, Shakedgti כתב:

דיברתי מקודם עם אור פאב כדי לדעת אם הוא יכול לעשות צמרת חופשית ברזנטור בשביל שיהיה יותר רעש .

אמר לי למה רזנטור עדיף דאון פייפ ואם תרצה אחרי זה רזנטור 

אמרתי לו שאני לא יודע עדיין לגבי דאון פייפ כי יש מלא משטרות בצפון וחא באלי לקבל הורדה.

אבל הוא היה די בטוח מעצמו שלא יקרה כלום ושרק צריך לדאוג לטסט.

מישהו פה יכול לשפוך קצת אור על הנושא ? לפי בדיקה הרבה מכירים אותו כאן 

Polo gti 2.0 

2019

אם אתה בחשש ממשטרה אל תכנס לזה הרכב שלך מושך אש גם כסטוק.

רצו בGTI שהייתה לי להביא בוחן על רעש- הרכב ליטרלי היה סטוק, שקט כמו פריוס

אציין שעמדתי בצד ברחוב בניוטרל עם אמברקס מורם, נטו משטרה שמחפשת להציק כי ראו וואג 

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

יש רכבים שהם מגנט לשוטרים משועממים, בטח ובטח באזורים מסוימים בארץ כמו חיפה והקריות, ואזור הדרום.

הרכב שלך הוא בהחלט אחד כזה, לא יודע מה יתן לך הדאון פייפ, אבל אם הרעש יהיה אגרסיבי אז גם השוטר שידלוק אחריף בעוד איזה מבצע משטרתי אזורי שבהם יתהדרו בתפיסת משפרי רכבים כאילו תפסו את ראשי המאפיה הסיציליאנית בכבודם ובעצמם.

פורסם
לפני 4 שעות, ik3 כתב:

אם אתה בחשש ממשטרה אל תכנס לזה הרכב שלך מושך אש גם כסטוק.

רצו בGTI שהייתה לי להביא בוחן על רעש- הרכב ליטרלי היה סטוק, שקט כמו פריוס

אציין שעמדתי בצד ברחוב בניוטרל עם אמברקס מורם, נטו משטרה שמחפשת להציק כי ראו וואג 

לפני 3 שעות, Roycohen1979 כתב:

יש רכבים שהם מגנט לשוטרים משועממים, בטח ובטח באזורים מסוימים בארץ כמו חיפה והקריות, ואזור הדרום.

הרכב שלך הוא בהחלט אחד כזה, לא יודע מה יתן לך הדאון פייפ, אבל אם הרעש יהיה אגרסיבי אז גם השוטר שידלוק אחריף בעוד איזה מבצע משטרתי אזורי שבהם יתהדרו בתפיסת משפרי רכבים כאילו תפסו את ראשי המאפיה הסיציליאנית בכבודם ובעצמם.

כן אני באיזור הצפון ככה שזה באמת כבר בעיה.

חשבתי על לעשות צנרת חופשית ברזנטור רק בשביל עוד קצת רעש מעניין ושיראה כאילו הצנרת מקורית.

זה נראלכם יהיה סבבה ?

פורסם
לפני 6 שעות, Shakedgti כתב:

כן אני באיזור הצפון ככה שזה באמת כבר בעיה.

חשבתי על לעשות צנרת חופשית ברזנטור רק בשביל עוד קצת רעש מעניין ושיראה כאילו הצנרת מקורית.

זה נראלכם יהיה סבבה ?

ראיתי כאלה, יש מקום בבאר שבע שפותח את הרזונטור מלמעלה, מרוקן את התוכן ומרתך צינור ישיר ואז מרתך את התפר בחזרה.

הריתוך נמצא מלמעלה כך שבטסט רואים רזונטור מקורי ושלם ולא יודעים שהוא עבר שינוי מבנה בתוכו.

פורסם
לפני שעה, Roycohen1979 כתב:

ראיתי כאלה, יש מקום בבאר שבע שפותח את הרזונטור מלמעלה, מרוקן את התוכן ומרתך צינור ישיר ואז מרתך את התפר בחזרה.

הריתוך נמצא מלמעלה כך שבטסט רואים רזונטור מקורי ושלם ולא יודעים שהוא עבר שינוי מבנה בתוכו.

כן בדיוק מה שאני רוצה לעשות . זה יספיק לי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...