Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אחרי שהחלקתי בפניית פרסה(היו מים), הגיע הזמן להחליף צמיגים(יש הרבה בשר, אבל הם יבשים לחלוטין עם סדקים,ובני כ5 שנים).

גדול הצמיג הוא:

175/70R13

רצוי שיסתדר עם השמש הישראלית, יהיו יצבים עד כמה שאפשר(אין צורך בספורטיבים) ושיהיו גם יציבים במים עד כמה שניתן.

עכשיו יש לי פיררלי 2000 אני יודע שהם די פשוטים אבל הם לא רעים ואף לא צריך יותר מזה.

איפה מומלץ לקנות בחניות קטנות ופרטיות או במקומות גדולים כמו אוטו דיפו?

צריך המלצה למקום טוב באיזור נס-ציונה/רחובות/ראשל"צ.

הרכב הוא אופל אסטרה 1996-7(לא הGSI) האם מבחינה חוקית אפשר לשים צמיג עם חתך נמוך יותר?

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל אני לא צריך צמיגים ספורטיביים, ומותר לשים ברכב הנ"ל חתך נמוך? או שכל עוד לא משנים את גודל הג'נט מותר לשים איזה צמיג שרוצים?

באיזו עיר החנות?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

קריית אתא לייד אוטו דיפו (מתחרים...), יש להם מחירים סבבה.

לגבי הצמיגים - הדנלופ שיש להם שם ,לא מצאתי בשום מקום בארץ,אני מדבר איתך על צמיג בגודל 175\13\70 או 185\13\70 עם חתך ספורטיבי , לעומת צמיגים סטנדרטיים שיש בכל מקום,החתך של הדנלופ הוא פשוט משהו שונה - צריך לראות.

פורסם

חתך נמוך יותר =פגיעה בנוחות הנסיעה ,אבל גם אחיזה יותר טובה. :-)

אם אתה רוצה מחיר טוב לרביעייה יש לך את צמיגי שדמן במחלף פולג , הוא מתעסק עם דנלופ

שהם צמיגים מעולים בפני עצמם

הוא גם מבין ברישוי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
שלום.

אחרי שהחלקתי בפניית פרסה(היו מים), הגיע הזמן להחליף צמיגים(יש הרבה בשר, אבל הם יבשים לחלוטין עם סדקים,ובני כ5 שנים).

גדול הצמיג הוא:

175/70R13

רצוי שיסתדר עם השמש הישראלית, יהיו יצבים עד כמה שאפשר(אין צורך בספורטיבים) ושיהיו גם יציבים במים עד כמה שניתן.

עכשיו יש לי פיררלי 2000 אני יודע שהם די פשוטים אבל הם לא רעים ואף לא צריך יותר מזה.

איפה מומלץ לקנות בחניות קטנות ופרטיות או במקומות גדולים כמו אוטו דיפו?

צריך המלצה למקום טוב באיזור נס-ציונה/רחובות/ראשל"צ.

הרכב הוא אופל אסטרה 1996-7(לא הGSI) האם מבחינה חוקית אפשר לשים צמיג עם חתך נמוך יותר?

ניסיון אישי שלי!

היום קניתי 4 צמיגי דנלופ בנתניה בפנצריה פרטית מידה 175/70/13 ספורט 490 82 H?

מחיר 1000ש"ח 10 תשלומים כולל פרוק הרכבה ואיזון!

אחריות ל4 שנים!

הבדל ניכר באיכות הנסיעה!

סיבת ההחלפה יובש ניכר בצמיגים , למרות שהם היו איכותים מסוג גוד איר!

אין בהמלצה זאת כדי לשכנעך להגיע לנתניה, גם בנס ציונה בפנצריית יוניברס תוכל להשיג צמיגים אלה במחיר זהה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לדנלופ יש שני דגמים שרצים עכשיו,הדגם שאתה רכשת ויש דגם נוסף שנקרא 710 LM שהוא בעל חתך ממש יפה,גם כן 82H.

אני עברתי מקונטיננטל,השיפור עצום!

דנלופ היחידים שניתקלתי שמייצרים צמיגים ספורטיביים במידות הנ"ל.

פורסם

חאפר!

ההודעה הזאת מופנת לכל חברי הפרום.

שבוע שעבר החלפתי אצלו 4 צמיגים (פלקאן), והייתי צריך לחזור לשם 4 פעמים בגלל איזון!

האוטו רעד באיזור 100 קמ"ש.

במהלך ההרכבה של הצמיגים בפעם הרביעית הוא אמר שזה בגלל שאין מתאמים לגלגלי מגנזיום. (מין ברזל שמתלבשת בין המקום שבו מורב הגלגל לגלגל).

אני התעקשתי שהיו כאלה...

בעת ההרכבה של הגלגל האחרון, התגלה שהיו שניים באותו גלגל!

אז קחו את זה בחשבון............

מי שקונה בזול, משלם ביוקר!

תודה מראש.

• תוכן חדש...