Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי זוג פאלקן קדמיים ששחוקים בצדדים יותר מבמרכז. כנראה צריך כיוון פרונט (?). השאלה היא אם צריך להחליף אותם לפני החורף. במרכז החריצים עדיין עמוקים, אבל בתמונה מהצד רואים סדקים- אולי סימני יובש.

הצמיגים הם 14/22 והקטע הוא שהאחוריים הם 22/21 ונראים הרבה יותר טוב. פרט לזה שקדמיים נשחקים יותר, ונשחקים בצדדים ללא כיוון פרונט כשגרה, האם הקלבר יותר עמידים מפאלקן?

Falken 1.jpeg

Falken 2.jpeg

Falken 3.jpeg

Kleber.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

במקומך, אם הייתי רואה כזה דבר הייתי מחכה עד החורף ואז מחליף את הקדמיים ועושה כיוון פרונט באותה הזדמנות. אבל עכשיו אנחנו בחורף אז...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מתקשה לראות שחיקה לא אחידה בתמונות שהעלת. וגם עומק חריצים באופן כללי.

אם השחיקה היא גם בכתף הפנימית וגם החיצונית, סביר יותר להניח שהבעיה היא באי הקפדה על לחץ אוויר נכון (נמוך מדי).

אם השחיקה היא רק בכתף החיצונית, אז כן, כיוון פרונט (וספציפית TOE).

לא רואה גם יובש מוגזם.

ברכב הנעה קדמית, הבדלי השחיקה בין קדמיים לאחוריים מוחשיים. הקפדה על הצלבה (קדימה-אחורה) תוציא את המירב מהצמיגים במקביל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...