Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לנעלי עבודה

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

אבא שלי מחפש נעלי עבודה שיהיו נוחות לעמידה ממושכת. חשוב שאלה יהיו נעליים בטיחותיות עם ברזל להגנה מפני פגיעות.

שמעתי על redback ו blundstone. 

יש לכם המלצה? 

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

https://www.worker.co.il/product-category/safety_shoes/?swoof=1&product_brand=steel-blue&really_curr_tax=412-product_cat

steel blue - עדיפים על בלנדסטון שמשום מה צברו פופולריות, למרות שלא מגינים ממים או מפגיעה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

נוחות זה עניין אינדיווידואלי. מה שנוח לך, לא בהכרח נוח לי. וכו'

שיגש לחנות של ציוד/ בגדי עבודה (וורקר, יונידרס וכו') ויבדוק מה יש להם להציע.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם הדילמה היא בין בלנסטון לרדבק, אני הייתי הולך על רדבק בלי לחשוב פעמיים. מהנסיון שלי סוליית הסיליקון של רדבק הרבה יותר נוחה לעמידה ממושכת

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם

יש לי U-Power, שקיבלתי מהעבודה. איטלקיות וממש לא רעות. 

בטוח עדיפות על בלנדסטון בטיחותיות (S3), שחילקו לנו פעם והיו קשיחות כמו בטון.

לא יודע איך הן לעמידה ממושכת, אצלי הן בשימוש בעבודת שטח (לא בתוך מבנה ולא בשטחים עירוניים/בנויים).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

אני עם נעל של jcb. עולות חצי מבלנדסטון ולי יותר נוחות ליום שלם על הרגליים אבל נעל זה דבר אינדיבידואלי. שימדוד ויקח את ההכי נוח עבורו.

עריכה: זו הנעל https://www.master-shop.co.il/product/מגף-עבודה-jcb-chelsea-brown-crazy-horse-s3-מכירה-למפעלים-וחנויות-בלבד?aff=GoogleMerchant&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI5sfyieOeiQMVZ5tQBh3w6y88EAQYASABEgKYuPD_BwE

המחיר בפועל נצוך מהמפורסם. אני קונה בסריגי ירושלים יחד עם בגדי העבודה.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, doesnotmatter כתב:

אבא שלי מחפש נעלי עבודה שיהיו נוחות לעמידה ממושכת. חשוב שאלה יהיו נעליים בטיחותיות עם ברזל להגנה מפני פגיעות.

התאמת נעלי עבודה זה עניין מאד אישי ולא משהו שכדאי לעשות לפי המלצות ברשת. ישנן חנויות כמו Worker שהוזכרה פה, Unidress, ואינטרו בטיחות, שבהן ניתן למדוד עשרות דגמים ולבחור את המתאים ביותר מבחינת נוחות ומחיר. כדאי גם לחשוב אם נחוצה הגנה מפני ניקוב (דריכה על מסמרים) וחדירת נוזלים (כמו דיו או דלק).

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • רעיון טוב! 2
פורסם

המגפיים של ברוך בגרסת AI 😊

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...