Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חו"ד על RCA של L.A STRIKE .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע תכננתי שידרוג למערכת שלי מזמן וסוף סוף סימתי ברכישת כל הרכיבים.

רכשתי בנוסף RCA של לייטנינג אודיו (סטרייק) ורציתי לדעת האם מישהוא נתקל בבעיה כלשהיא עם הRCA הזה?

תודה

ג'ניה

:king:

פורסם

אם הכבל כבר נרכש.... נראה לי שאתה תצטרך לעדכן אותי אם הוא פתר לך את הבעיה או לא.

אני מניח שמדובר בכבל שזור שזירה מלאה, נכון?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני גם מעוניין להחליף את הכבלים הקיימים שלי ברכב וראיתי את הכבלים שאמרת באוטו דיפו ב100 שקלים חדשים.. המחיר נראה לי קצת יקר.. כי אחרי הכל אוטו דיפו

תוכל לצרף לינק של הכבלים וגם את המחיר..

ואחרי ההתקנה חשוב החוות דעת עליהם.. שאם אני יקנה או לא.

יהודה

פורסם

ואפשר לדעת בכמה קנית את הכבל? ומאיפה?

ודרך אגב באוטו דיפו הכל היה בצבע צהוב.. והוא היה שזור.. יש להם שם שני סוגים שזור ולא שזור..

יהודה

פורסם

-לכותב מעלי: הכבל באוטו דיפו הוא מסדרת בולט הנחותה, הכבל שאני מדבר עליו הינו מסדרת סטרייק.

ג'ניה

יש לי 2 RCA של סדרת בולט "הנחותה" ורק שתדעו שזה RCA ברמה

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

הבולט מעולה.. יש לי אותו ואני לא חושב שצריך יותר מזה.. הסטרייק פי 2 יותר עבה.. וגם עובר בו חוט נוסף לרימוט...

לגבי בעיה ב RCA הזה? למה שיהיה בעיה? הוא מאוד עבה ואיכותי ומבית טוב... תהנה.!

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...