Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נוח בסביבות 80-90k

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לאשתי שסובלת מבעיה רפואית.

אני רוצה רכב נוח עם ישיבה נוחה ושלא תרגיש מידי את שיבושי הכביש, ושגובה הכניסה והיציאה מהרכב יהיה לא גבוה מידי ולא נמוך מידי. (לדוגמא הסוזוקי קרוסאובר הוא בגובה המתאים)

מה ממליצים?

חשוב לי שיהיה אמין, שלא אצטרך ליסוע למוסך בדרך לטיפול רפואי. נוסע בשנה בערך 30,000. תקציב 70k עד 100k.

אשמח להמלצות 

פורסם

הנירו נמוך מאוד, 1.54. יש את הנירו פלוס שהוא בגובה המתאים, אבל בדקנו אותו ויש לו סף כניסה מאוד גבוה, שהוא לא מתאים לצורך שלנו.

מסתפק על קאמיק מבחינת אמינות, מיצובישי asx  הבנתי מהרשת שהוא לא מספיק נוח

פורסם

אל תוותר על נסיעה עם אשתך במועמדת הסופית כדי לוודא שהיא באמת נוחה לה.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

בהתייחס לנוחות בלבד, חוזר נוחות בלבד, תמצא את דגמי רנו למשל קפצ'ור וקג'אר נוחים מאד, לכניסה, ישיבה, נהיגה ויציאה מהרכב. זה אם הפרמטר המרכזי הוא הנוחות. לאחר צליחת הבדיקה הזאת, יש לבדוק בשבע עיניים הדגמים השונים, מנועים, מחלות וכד'.

פורסם
לפני 17 שעות, יאלה כתב:

מיצובישי asx  הבנתי מהרשת שהוא לא מספיק נוח

נוחות היא משהו סובייקטיבי מאד. כדאי שתבדוק בעצמך, ואל תקח את מה שכותבים ברשת כ"תורה למשה מסיני"

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צרפתי זה נוח ולא אמין. יפני/קוריאני זה אמין ולא מאוד נוח. אני הייתי בוחר צרפתי גבוה ומחליף כל שנתיים כמה שיותר חדש. בריאות לכולם

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

ההורים שלי חזרו מטיול באירופה ושכרו קפצור חדשה, זה אחרי שאבא שלי נהג 20 שנה רק על רנו (2 סנייק, קולאוס קפצור) נשבר ועבר לסובארו.

אחרי שחזרו מהטיול, טענו שמעולם לא נסעו ברכב כל כך נוח והם חוזרים לרנו...

אולי שווה לעשות נסיעת מבחן על הקפצור החדשה (שהיא אגב תימכר גם כמיצובישי ASX)

עריכה... ראיתי את התקציב... אז ההצעה לא רלוונטית 

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 13 שעות, סולל הדרך כתב:

ההורים שלי חזרו מטיול באירופה ושכרו קפצור חדשה, זה אחרי שאבא שלי נהג 20 שנה רק על רנו (2 סנייק, קולאוס קפצור) נשבר ועבר לסובארו.

אחרי שחזרו מהטיול, טענו שמעולם לא נסעו ברכב כל כך נוח והם חוזרים לרנו...

אולי שווה לעשות נסיעת מבחן על הקפצור החדשה (שהיא אגב תימכר גם כמיצובישי ASX)

עריכה... ראיתי את התקציב... אז ההצעה לא רלוונטית 

גם אני חזרתי לא מזמן מחו"ל, שם קיבלתי רנו קפצ'ור מחברת ההשכרה. 

הרכב היה במפרט שלא קיים בארץ: מנוע 1.0 ליטר, גיר ידני עם 6 הילוכים, צמגים עם חתך גבוה ומעט מאוד אבזור, אבל באמת שהנוחות הפתיעה אותי לטובה, בתור אדם מגודל לאורך ולרוחב. 

לפות"ש: שווה בדיקה ע"י אשתך. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...