Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד רשות המיסים כמעט גנבה ממני 400 ש״ח (שיטת מצליח בחסות מדינת ישראל)

Fraysa

פוסטים מומלצים

לפני 4 שעות, outnex כתב:

בדקו תקן לפנסים?

למה חסמו אותך בפייס?אמרת שטיוטה זה זבל?

לא בדקו תקן. אני מניח כי מדובר במוצר מקורי של BMW באריזת היצרן, עם כל מה שנדרש.

לשאלתך השנייה - אותו דבר עם יונדאי. 

לפני כשעה, איציק נ. כתב:

הזמנתי לפני חודש חבילה  מ cars245 בערך כולל של 72 דולר.

כשבאתי לאסוף את החבילה, שמתי לב בהודעת טקסט לדרישת תשלום של 49 שח.

שילמתי ולקחתי את החבילה.

הגשתי ערעור בטענה שמדובר בחבילה מתחת ל 75 דולר - והשבוע שלחו לי תשובה שיזכו אותי כל סך 49 שח לחשבון הבנק.

אם זה לא שיטת מצליח אני לא יודע מה כן. 

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 39 דקות, Fraysa כתב:

בחנות הזו ספציפית זה בגלל שcars245 מדווחים על החבילה את מחיר המוצרים כולל מחיר המשלוח, בלי להפריד.

אם המחיר של המוצרים והמשלוח ביחד עובר את רף המס - לכאורה צריך לשלם מיסים (בעיניים של הפקיד שבודק את החבילה).

בפועל אפשר לערער, והערעור מתקבל מהר בדרך כלל (אני אישית מערער בלי לשלם לפני כן).

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Fraysa כתב:

חד משמעית.

ערך החבילה היה 72 דולר כולל המשלוח.

• מעניין 1

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עריכה: טעות. 

לפני 36 דקות, שחר 1 כתב:

בחנות הזו ספציפית זה בגלל שcars245 מדווחים על החבילה את מחיר המוצרים כולל מחיר המשלוח, בלי להפריד.

אם המחיר של המוצרים והמשלוח ביחד עובר את רף המס - לכאורה צריך לשלם מיסים (בעיניים של הפקיד שבודק את החבילה).

בפועל אפשר לערער, והערעור מתקבל מהר בדרך כלל (אני אישית מערער בלי לשלם לפני כן).

אבל זה לא עובר. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, איציק נ. כתב:

ערך החבילה היה 72 דולר כולל המשלוח.

יש לך במקרה את החבילה ואתה יכול לצלם ולראות כמה הם כתבו עליה?

הם לא כותבים את המחיר בדולרים, אלא ביורו. מכיוון ששערי חליפין משתנים (וגם במכס מחשבים חצי אחוז נוסף), יכול להיות שבזמן הגעת החבילה לארץ החישוב הראה שהערך הוא מעל 75 דולר.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, שחר 1 כתב:

יש לך במקרה את החבילה ואתה יכול לצלם ולראות כמה הם כתבו עליה?

הם לא כותבים את המחיר בדולרים, אלא ביורו. מכיוון ששערי חליפין משתנים (וגם במכס מחשבים חצי אחוז נוסף), יכול להיות שבזמן הגעת החבילה לארץ החישוב הראה שהערך הוא מעל 75 דולר.

יש, אבדוק מחר

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, Be roo כתב:

אתה נותן יותר מידי קרדיט ליכולות של הפקיד.

לפני שנים הזמנתי מיכל מים עם משאבה מובנית כדי לשטוף את האוטו עם צינור מבלי להתחבר למערכת המים.

נקראתי לסניף הראשי לאסוף את החבילה והפקיד ניסה להבין מה זה כדי לחשב מיסים, הוא פתח גוגל (התחלה מרשימה) והחל להקליד את ה״דגם״ שהיה כתוב על חוברת ההוראות...

Owner's manual

הלוואי ותגידי שזה הטרלה לכבוד כיפור.

• רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך אגב אם מרוב מיסים העסק לא יוצא לכם ריוחי אפשר בדרך כלל פשוט לא לשלם מיסים ולבקש מחברת השילוח להחזיר למשלח ללא תוספת תשלום,

כך זה היה בביגוד שקניתי אי פעם,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, אברהם א כתב:

דרך אגב אם מרוב מיסים העסק לא יוצא לכם ריוחי אפשר בדרך כלל פשוט לא לשלם מיסים ולבקש מחברת השילוח להחזיר למשלח ללא תוספת תשלום,

כך זה היה בביגוד שקניתי אי פעם,

את עלות השילוח לא תקבל חזרה...

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, אברהם א כתב:

אם מרוב מיסים העסק לא יוצא לכם ריוחי אפשר בדרך כלל פשוט לא לשלם מיסים ולבקש מחברת השילוח להחזיר למשלח ללא תוספת תשלום,

ומי ישלם לחברת השילוח את עלויות המשלוח חזרה ?

אם אינך מוכן לשלם מיסים ו/או לשלם את התשלומים הנדרשים, הם מחזיקים את החבילה אצלם. אחרי פרק זמן מסויים, החבילה מוכרזת כנטושה ועוברת לגריסה/ מכירה.

מה היה במקרה הספיציפי שלך אף אחד כאן לא יודע. יתכן שהמוכר הסכים לשלם עלות שילוח חזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 10.10.2024 בשעה 16:57, outnex כתב:

בדקו תקן לפנסים?

למה חסמו אותך בפייס?אמרת שטיוטה זה זבל?

בדרך כלל יש סיבה שאנחנו חוסמים, במקרה מאותו משתמש של ה"בן דוד" גם פורסם פוסט שתוקף אותי באופן אישי, בתמימות כמובן מבלי לדעת שאני מנהל הקבוצה.

מכאן אני מניח שיש משהו אחד לפחות שעובר בגנים באשר ליחס אליי

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 11.10.2024 בשעה 19:17, EliC25 כתב:

מכאן אני מניח שיש משהו אחד לפחות שעובר בגנים באשר ליחס אליי

דווקא אני הרמתי לך יפה בתחילת השרשור. אל תכעס עליי גם. הפוסטים שלי זוכים לחשיפה די גדולה בכנופיה, אבל לרוב מוחקים תגובות שלי כי זה לא מתכתב עם האהבה הבלתי מוסברת של אנשים שם (או ישראלים באופן כללי) ליפניות/קוריאניות ואלי אקספרס. אגב, די בטוח שזו לא הפעם הראשונה שהתלוננו על התוכן בערוץ היוטיוב.

בכל אופן, enough chit chat. בוא נשמור על השרשור.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מןחק תגובות שקשורות לרכבים יפנים או קוריאנים, לא משעמם לי.

מה שכן, יש לך היסטוריה רבה על הערות שליליות כלפי דברים שאני כותב או מעלה, אבל אולי זה פשוט בן דוד שלך שמגיב מהמשתמש שלך בפייסבוק וביוטיוב, אז כדאי באמת שנניח לזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 11.10.2024 בשעה 11:15, guya72 כתב:

ומי ישלם לחברת השילוח את עלויות המשלוח חזרה ?

אם אינך מוכן לשלם מיסים ו/או לשלם את התשלומים הנדרשים, הם מחזיקים את החבילה אצלם. אחרי פרק זמן מסויים, החבילה מוכרזת כנטושה ועוברת לגריסה/ מכירה.

מה היה במקרה הספיציפי שלך אף אחד כאן לא יודע. יתכן שהמוכר הסכים לשלם עלות שילוח חזרה.

מסתבר שזה היה חברה שבה יש אופציה להחזרה חינם,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...