Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פנאי למשפחה עד 70K

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,
אשמח לעזרתכם - מחפש רכב למשפחה עם שני ילדים קטנים. אני קצת טובע באופציות ולא הכי מבין בתחום.
הרכב יסע בעיקר לעבודה - 50 קילומטר ביום. מדי פעם טיולים בסופש וזהו.
חשוב לנו רכב אמין ובטיחותי, לא הרפתקאה, משהו שיתן תמורה מכובדת לכסף. גם הנראות זה פקטור.
אם הוא מאובזר אז בכלל בונוס.
יש לנו כרגע i20 בת עשר, יופי של אוטו אבל קצת צפוף לנו. חשבנו ללכת לכיוון של ג'יפון משנתונים סבירים.
אני נתקל בהמון מושגים, גיר רובוטי, היברידית וכו' - תכלס לא הכי מבין. אשמח להמלצות
תודה רבה!

פורסם (נערך)

אמין, יחסית חסכוני וקצת יותר גבוה מאשר רכב פרטי - סוזוקי SX4 קרוסאובר מנוע 1.4 טורבו בנזין 2017-2018.

אבל חסר לו אבזור בטיחות אקטיבית.

קיה ספורטאז'  מ 2017 מאובזרת יותר, בטיחותית יותר. הדגם המומלץ הוא 2.0, אבל צריכת דלק לא הצד החזק. גם התקציב גבולי משנתון 2017 ( ומה שהיה לפני זה צורה ישנה ללא בטיחות אקטיבית).

יש את אותו הדגם עם מנוע 1.6 אטמוספרי 132 כ"ס,  מרגיש קצת חלש לגודל ומשקל הרכב. לדגם הזה ( 1.6) יש נטיה לצבור בוצה במנוע אן לא מטפלים בזמן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 5.9.2024 בשעה 17:35, vladclar כתב:

אמין, יחסית חסכוני וקצת יותר גבוה מאשר רכב פרטי - סוזוקי SX4 קרוסאובר מנוע 1.4 טורבו בנזין 2017-2018.

אבל חסר לו אבזור בטיחות אקטיבית.

קיה ספורטאז'  מ 2017 מאובזרת יותר, בטיחותית יותר. הדגם המומלץ הוא 2.0, אבל צריכת דלק לא הצד החזק. גם התקציב גבולי משנתון 2017 ( ומה שהיה לפני זה צורה ישנה ללא בטיחות אקטיבית).

יש את אותו הדגם עם מנוע 1.6 אטמוספרי 132 כ"ס,  מרגיש קצת חלש לגודל ומשקל הרכב. לדגם הזה ( 1.6) יש נטיה לצבור בוצה במנוע אן לא מטפלים בזמן.

תודה על התגובה, האמת שאני לא הכי מתחבר ללוק של הסוזוקי. ושמעתי המלצות לכאן ולכאן לגבי הספורטאג'.
יש עוד דגמים מומלצים שאוכל לבדוק משנתונים 17-18 ומעלה?
אחרי חפירה קצת בפורום ובכלל ראיתי שהרבה ממליצים על - ASX, קיה נירו, סוזוקי ויטרה, קיה סטוניק, מאזדה cx-30, cx-3. משהו מהר לדעתך רלוונטי?

פורסם

ASX יכול להתאים - לא חסכוני. 

קיה נירו היברידית גם יכול להתאים, אבל יהיה קשה למצוא עם קילומטראז' שפוי בתקציב, הסוללה מחוץ לאחריות, והיא יקרה מאוד.

מאזדה CX30 לדעתי מחוץ לתקציב, אבל הרכב מוצלח.

ויטרה יותר קטנה מאשר קרוסאובר, עם בגאז' מצומצם.

CX3 קטנה מדי, עם בגאז' שלא מתאים למשפחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבדוק פורד קוגה

רכב שנותן תועלת גבוה במחיר נמוך בהשוואה למתחרות.

מאובזר ומפנק יחסית.

חסרונות

- צריכת דלק גבוהה (כמו רוב הרכבים בקטגוריה הזאת)

- בעיה ידועה של פגם בייצור במנוע. יש ריקול בנושא ומחליפים למנוע חדש ללא הכשל.

רכב שעבר החלפת מנוע במסגרת הריקול או רכב לאחר מתחית הפנים - אין שום בעיה במנוע המעודכן והרכב נחשב אמין.

אם רלוונטי עבורך וכדי ל"חסוך" את הפחד מהבעיה

תחפש קוגה דגם מ2019 לאחר מתחית הפנים (עם 175 כ"ס ולא 182 כ"ס)

עדיף רמת גימור טיטניום/טיטניום X

אני מחזיק קוגה, ממליץ מאוד.. בטח אם משווים את המחיר לשאר המתחרים

כתבה שמסכמת יפה את הרוב:

https://www.auto.co.il/article/135732-pre-owned-auto

פורסם
לפני כשעה, yuvalsa כתב:

תבדוק פורד קוגה

רכב שנותן תועלת גבוה במחיר נמוך בהשוואה למתחרות.

מאובזר ומפנק יחסית.

חסרונות

- צריכת דלק גבוהה (כמו רוב הרכבים בקטגוריה הזאת)

- בעיה ידועה של פגם בייצור במנוע. יש ריקול בנושא ומחליפים למנוע חדש ללא הכשל.

רכב שעבר החלפת מנוע במסגרת הריקול או רכב לאחר מתחית הפנים - אין שום בעיה במנוע המעודכן והרכב נחשב אמין.

אם רלוונטי עבורך וכדי ל"חסוך" את הפחד מהבעיה

תחפש קוגה דגם מ2019 לאחר מתחית הפנים (עם 175 כ"ס ולא 182 כ"ס)

עדיף רמת גימור טיטניום/טיטניום X

אני מחזיק קוגה, ממליץ מאוד.. בטח אם משווים את המחיר לשאר המתחרים

כתבה שמסכמת יפה את הרוב:

https://www.auto.co.il/article/135732-pre-owned-auto

גם בעלי קוגה 175 קיבלו את המכתב של הריקול. אולי היבואן יודע משהו אחר

Screenshot_20240908_120918_Facebook.jpg

פורסם
לפני 18 דקות, TZR84 כתב:

גם בעלי קוגה 175 קיבלו את המכתב של הריקול. אולי היבואן יודע משהו אחר

Screenshot_20240908_120918_Facebook.jpg

היה לי בעבר פוקוס עם אותו המנוע, ככה שאני הרבה שנים עוקב אחרי הבעיה. מהמידע שאני מכיר:

כשמחליפים במסגרת הריקול שמים בלוק משופר ללא הבעיה (לפעמים מנוע שלם תלוי בנזק שנגרם) - שהוא אותו הבלוק שמגיע ב175 כ"ס

לא שמעתי על בעיה חוזרת לאחר החלפה של הבלוק/מנוע או בעיה בדגם לאחר מתיחת הפנים (175 כ"ס)

לכל רכב יש יתרונות וחסרונות, החסרון הזה הוא בעצם יתרון גדול לקונה שמכיר את הנושא.

הרכב נמכר ב20K פחות מהמתחרות, כשלדעתי הוא טוב מהן.

המחיר הנמוך הוא בין היתר בגלל בעיות שלא קשורות לדגם הזה, כמו הגיר הרובוטי בפוקוס הקודמת שדי גמר את האמינות של המותג.

בכל מקרה, אני מאוד מרוצה וממליץ על הרכב - לא חייבים לאמץ  :) 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...