Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת שכנים בבונים

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Aviv13467 כתב:

יש לא מעט אנשים שפשוט שוכרים את הווילה שלהם למטרת מסיבות ובדרך כלל זה מוקד הרעש לפחות בימי חמישי - סופ״ש

אפשר להפחית על ידי מסירת פרטים לקו הצדק של רשות המיסים

https://www.gov.il/apps/taxes/taxes/#/kav-tzedek/he

שגר ושכח, לך תדע אולי זה יעצור חלק מהחגיגות..

לגבי הרעש אפשר להפוך להיות נאמן ניקיון ולשלוח דרך המערכת של משרד איכות הסביבה דוחות 

https://www.gov.il/he/departments/topics/cleaning_trustees/govil-landing-page

להלן החוק:

https://www.nevo.co.il/law_html/law00/84252.htm

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם האיירפודס הם inear, תנסה לשים מעל אוזניות overear, אפילו לא מחוברות. קשה לי להאמין שתשמע משהו..

משהו בסגנון:

https://ksp.co.il/mob/item/115546&appkey=1006?utm_source=google&utm_campaign=shopping_campaign&utm_medium=cpc&utm_term=id&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwuMC2BhA7EiwAmJKRrGmhIEWPYPtopwEEn7VIV6pNEeyO-ULgheVaTvcOqQarVQwOsi-ITBoCQGoQAvD_BwE

רק שיהיו נוחות לאורך זמן..

בקשר ללילות, זה לא מפריע לשאר השכנים?

תתלוננו במשטרה ביחד..

פורסם

בישראל אין שום כבוד לרכושו הפרטי של אדם וכן, זה כולל גם את האפשרות לחיות בשקט סביר בבית. מפגעי רעש הם מטרד נוראי במיוחד לאנשים עם רגישות לרעשים והחוק בנושא מאוד מאוד מאוד מוגבל, ברמה שאפשר להשמיע מוזיקה בקולי קולות מהבוקר מוקדם עד הלילה והחוק לא יגן עליך למרות שמדובר בפגיעה קשה באיכות החיים. האבסורד הוא שהחוקים כלפי מקומות בילוי חמורים פי עשרות מונים לעומת רעש מבית פרטי. 

נשאר רק לקוות שיהיו אירועי ירי המוניים נגד כל המרעישים האלו ורק אז אולי המחוקק יעשה משהו בנושא. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כמו שאני רואה בישראל יש אכיפה חלשה מאוד כלפי עבירות איכות חיים. רעש, לכלוך, רכבים נטושים, פלישה לשטח ציבורי. ממש צריך להכריח את הרשויות לטפל.

לפני משהו כמו 10 שנים ברחוב שגרתי בו אז, עשו מסיבה בדירה בלילה של יום כיפור עם צרחות, שירה, דיבורים בקול רם. בשעה שלוש לפנות בוקר עשיתי טלפונים שוב ושוב למשטרה עד שבסוף הגיע שוטר, איים עליהם והלך. ייאוש.

• רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא חייב למכור אתה יכול לשכור ולהשכיר.

אין מה לעשות עם אנשים כאלה, אם רוב הישוב זה מהסוג שאוהב את הרעש והמסיבות באמצע הלילה מה יש לך לחפש שם? זה כמו שחילוני ילך לגור בבני ברק. זה לא תופעה חדשה וזה קורה בכל מקום. אנשים מתחלפים ויכול להיות שבעוד תקופה הישוב יחזור להיות שקט ורגוע.

ההורים שלי עברו דירה בגלל שבבניין התחלפו השכנים לערסים ואנשים התחילו לעשות רייסים עם טרקטורונים ברחוב בשישי בערב. עברו בערך 20 שנה ועכשיו גרים באותו בניין רק פנסיונרים והרחוב השתנה לטובה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מה אם תתקשר למשטרה מסלולרי עם מספר טוקמן ולא תתן את הפרטים המזהים שלך למשטרה?
אני אישית אמרתי למוקדן רק שם פרטי (שהמצאתי במקום) וסירבתי לתת את הפרטים האישיים. אך לקחתי את הפרטים האישיים של מקבל הדיווח.

השוטר הסייר חזר אליי לטלפון שהתקשרתי ממנו והתעקש לקבל ממני פרטים אישיים ועדיין סירבתי בנימוס והסברתי לו שאני לא מחויב לתת לו את הפרטים האישיים שלי אבל מתוקף תפקידו עליו לדאוג לאכיפת החוקים ובייחוד חוק הרעש.

• רעיון טוב! 3
פורסם

היו לי פעם שכנים נבלות כאלו, יום אחד נעלמו והתחיל ריח שאלוהים ישמור.

חשבתי, הם נבלות, כן, אבל... נבלות?

לא.

סתם מטומטמים.

נסעו לשבועיים לחו"ל, באוגוסט, וחשבו שזה יהיה רעיון טוב להוריד את המפסק הראשי בדירה כדי לחסוך קצת חשמל.

רק חבל שהשאירו בשרים במקרר.

• מצחיק 3
  • מבאס 1
פורסם

מצטרף, 

גם אני ואשתי נפגענו מהתופעה כשחיינו בשכירות. העניין הוא שגם כשהגיעו שוטרים לשכנים הסוררים (עקב תלונות של שכנים אחרים) הם פשוט הצטרפו לחפלה. זה היה מדהים! :(

כשנגמר החוזה עברנו לדירה במיקום אחר.

• מבאס 1
8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
לפני 5 שעות, ArikB כתב:

איים עליהם והלך

התכוונת איימו עליו?!

מטורף שבחופים ומקומות בילוי אסור להפעיל אמצעי שמע, אבל ברחובות ובשכונות מגורים שיש שם אמהות שמנסות להרדים את הפעוטות שלהן, זה בסדר גמור להפעיל מוזיקה שחורה(גם קונצרטים וקלאסיקות זה בעיה בשעות מאוחרות) ואם תתלונן אז אתה "פקח", "שוטר", "מלשין", "מתנדב".

אני מכיר מישהו ש"היו" לו גם שכנים בית שימוש שהציקו לו רבות, איך שהוא הוא הגיע למשפחה מהמגזר המוסלמי ונתן להם את הבית לחודש להשתולל כמה שהם רוצים. הוא אפילו פתח להם בריכה על עמודים בחצר.

והמשפחה ניצלה כל רגע נתון להנאה מלאת סיפוק מגזרי עם נרגילות, סגריות, שירים עד אור הבוקר עם בוקסות וסאבים של RCF שבעל הדירה נתן להם, שחיטת כבשים כל לילה, מנגלים ועשן בכל הרחוב, מרצדסים על המדרכות ובחניות הפרטיות של השכנים, ומי יעיז לחסום אותם?!

קללות וצרחות מפחידות, ושום ניידת לא התקרבה לשם מהיום הראשון שהם הגיען כי הבינו בתחנה שזה התנהגות כרונית ששום קנס לא יעזור.

שוטר הצמיד לאחד מהג'יקלאסים שם דוח על השמשה וכמעט נדקר.

לאחר שבוע וחצי בעל הדירה קיבל טלפונים מכל השכונה שירחם עליהם ויחזור לדירתו הוא וכל ילדיו העיקר שיעופו "המבלים" שאצלו בדירה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, GaT כתב:

מתחיל להעריך את השכנים הנבלות שלי

האמת שכן. שרשורים כאלו נותנים קצת פרופורציות על סכסוכי שכנים רגילים.

לפני 25 שנה היתה איזה משפחה שכל הזמן היתה בחו"ל והשאירה את הנער בן 18 שלהם לבד. כל לילה הוא היה יוצא לבלות ומשאיר את הכלב בדירה.

כל לילה הכלב היה מילל. כל הלילה. כל הרחוב לא יכל לישון. המשטרה והפיקוח ענו שזכותו להחזיק את הכלב כי זה להגנה עצמית. עד שהוא לא התגייס הסיוט הזה לא נגמר.

פורסם
לפני 19 שעות, Lior_Django כתב:

אם האיירפודס הם inear, תנסה לשים מעל אוזניות overear, אפילו לא מחוברות. קשה לי להאמין שתשמע משהו..

בקשר ללילות, זה לא מפריע לשאר השכנים?

תתלוננו במשטרה ביחד..

האמת שהם אוטמות מצויין, יצא לי להשתמש באוזניות קשת אטומות והטכנולוגיות פשוט שונות. האירפודס יוצרות רעש שמבטל את הרעשי סביבה. איתם אני לא שומע אפילו מישהו שצועק לעברי ממרחק 5 מטר, באסים זה סיפור אחר.. 

כפי שכתבתי יש אנשים נורמטיביים שמתלוננים אבל זה פשוט מטריד שאלו שסובלים הם מיעוט. ללכת ולפנות ביחד למשטרה זה להסתכסך עם חצי מושב ואין לי כוח לזה, מקווה שתכף שיגמר החופש הגדול אולי יהיה יותר שקט.

לפני 19 שעות, ch28566 כתב:

בישראל אין שום כבוד לרכושו הפרטי של אדם וכן, זה כולל גם את האפשרות לחיות בשקט סביר בבית.

מה שנכון נכון 🤷‍♂️

לפני 18 שעות, ArikB כתב:

בשעה שלוש לפנות בוקר עשיתי טלפונים שוב ושוב למשטרה עד שבסוף הגיע שוטר, איים עליהם והלך. ייאוש.

נשמע שהם איימו בסוף על השוטר והוא נס על נפשו.

לפני 18 שעות, SlowRide כתב:

אתה לא חייב למכור אתה יכול לשכור ולהשכיר.

אין מה לעשות עם אנשים כאלה, אם רוב הישוב זה מהסוג שאוהב את הרעש והמסיבות באמצע הלילה מה יש לך לחפש שם? זה כמו שחילוני ילך לגור בבני ברק. זה לא תופעה חדשה וזה קורה בכל מקום. אנשים מתחלפים ויכול להיות שבעוד תקופה הישוב יחזור להיות שקט ורגוע.

ההורים שלי עברו דירה בגלל שבבניין התחלפו השכנים לערסים ואנשים התחילו לעשות רייסים עם טרקטורונים ברחוב בשישי בערב. עברו בערך 20 שנה ועכשיו גרים באותו בניין רק פנסיונרים והרחוב השתנה לטובה.

הדירה בבעלות הורים הגרושים וכל אחד רוצה את הכסף כדי להתחיל חיים חדשים ולקנות בעצמו בית, שכירות לא תאפשר זאת וזה עוד עניין לוגיסטי בין שני אנשים שלא רוצים קשר אחד עם השני חחחחחח

לפני 18 שעות, Paprika-Metuka כתב:

מה אם תתקשר למשטרה מסלולרי עם מספר טוקמן ולא תתן את הפרטים המזהים שלך למשטרה?

זה דורש ממני גם ללכת ולקנות טוקמן וגם להסתמך על כך שהמוקדן שיענה לי בכלל יסכים לזה. בדיחה שאי אפשר להגיש אפילו תלונה אנונימית היום. אם אזרחים מפחדים להגיש תלונה במשטרה מחשש שיסתבכו עם זה שנגדו מוגשת התביעה משהו פה רקוב מהיסוד..

לפני 12 שעות, Cycleman כתב:

מצטרף, 

גם אני ואשתי נפגענו מהתופעה כשחיינו בשכירות. העניין הוא שגם כשהגיעו שוטרים לשכנים הסוררים (עקב תלונות של שכנים אחרים) הם פשוט הצטרפו לחפלה. זה היה מדהים! :(

אמת, השוטרים הם החברים של הבבונים שפשוט נמצאים במשמרת, לא עושים להם כלום.

פורסם
לפני 1 דקה, Aviv13467 כתב:

הדירה בבעלות הורים הגרושים וכל אחד רוצה את הכסף כדי להתחיל חיים חדשים ולקנות בעצמו בית, שכירות לא תאפשר זאת וזה עוד עניין לוגיסטי בין שני אנשים שלא רוצים קשר אחד עם השני חחחחחח

למכור ולחלק את הכסף אחרי כל ההוצאות ושיהיה בהצלחה לכולם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 דקות, DareDevil כתב:

למכור ולחלק את הכסף אחרי כל ההוצאות ושיהיה בהצלחה לכולם.

אמת, ולשאלה בנושא אחר

איך מחליטים על מחיר הגיוני שמצד אחד הבית ימכר בזמן סביר ומצד שני לא ״הפסד״

האם החלטה של שמאי בדר״כ מספיקה או על איזה עוד שיקולים כדאי להסתכל?

• תוכן חדש...