Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעת שכנים בבונים

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר ביישוב כלשהו ובשנים האחרונות לצערי התחילה תופעה של אנשים בבונים

אני לא מתיימר להגיד שהיישוב שבו אני גר היה ניתן להשוואה לסביון או משהו בסגנון אך מנגד, לעולם הוא לא היה מוגדר כבעייתי בצורה חריגה, אם היו בעייתיים אלו היו בודדים. רק בשנה-שנתיים האחרונות מתחילים להרגיש את השינוי (לרעה)

איך זה בא לידי ביטוי אתם שואלים? מוזיקה נונ-סטופ כל יום שבוע, בבוקר, בצהריים, בערב ולצערי בלילות גם - אין גבול. אנשים שמים מוזיקת טרנסים עד 3-4 לפנות בוקר ואני מוצא את עצמי כל יום קם שבור כי לא הצלחתי להרדם בלילה. (רוב החאפלות המדוברות קורות ברדיוס של פחות מ100 מטר מהבית שלי)

אם היה מדובר על ימי חמישי או סופי שבוע עוד הייתי מבליג אבל בתור סטודנט שלומד מהבית זה בלתי נסבל, אני מוצא את עצמי שם רעשי רקע עם איירפודס פרו שיש להם בידוד רעשים מצויין ועדיין זה לא עוזר (בגלל הבאסים)

לצערי לא מדובר על בן אדם בודד אלא על כמות מפגרת של אנשים שעושים את זה על בסיס קבוע בערך מכל כיוון אפשרי. לצערי לדבר איתם או לפנות למשטרה לא עוזר ואפרט למה

לדבר איתם לא עוזר, יש קבוצת ווואטסאפ ליישוב ומי שמתלונן שם ישר מתחילים לקלל אותו. אני אישית לא חבר בקבוצת וואטסאפ אבל בני משפחתי כן והראו לי פשוט הודעות מזעזעות. יום אחד מישהי התלוננה על רעש בשעה 00:30 בלילה כי ניסתה להרדים את התינוק שלה והבחור שעשה את ה״חאפלה״ קילל אותה וכתב ״יבת ז..... זה מושב של חאפלות לכו תזד... אתם האשכנזים..״ (באופן אירוני דיי מצחיק בהתחשב בכך שנראה לי 100% מתושבי המושב הם ממוצא מזרחי)

אתמול שיא חדש, מישהו כתב שהוא מתכנן בערב לעשות לבת שלו איזה ״חאפלה״ ומי שיעז להזמין משטרה הוא יבוא איתו חשבון באופן אישי. כן כן איומים לאור יום. באמת שאחרי ששמעתי על ההודעה הזאת ממש רציתי להתקשר ״דווקא״ למשטרה ולדווח אבל אז נזכרתי (וזו הסיבה למה אי אפשר לפנות למשטרה) שאלו השוטרים שעובדים בתחנה הם חברים שלהם שבאים לחאפלות שלהם ובאופן לא חוקי הם מפלילים אנשים שמתקשרים לדווח (הזוי אה?) וגם אם כן ישלחו ניידת המשטרה לא תעשה להם כלום.

מה אפשר לעשות במקרה כזאת מלבד לעבור לגור במקום אחר? בחיים לא יצא לי לחוות בבוניזם ברמה כל כך גבוה, אני עושה כל סופ״ש שני אצל הבת זוג ביישוב שלה ולעתים רחוקות ששומעים מישהו עושה מוזיקה ברמה שמפריע ותמיד זה בשעות המותרות ולא ב3-4 לפנות בוקר. (וגם אצלה לא מדובר בסביון לתוהים)

עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת במקום מגורים שלו או שזה אקסקלוסיבי למקומות ספציפיים?

• מבאס 3
פורסם

לעבור דירה.

גיסי עבר תהליך דומה למה שאתה מתאר בכפר יונה... עם תינוק, קללות ואיומים.

נשברו... מכרו ועברו לתל מונד. עולם אחר עם שכנים מקסימים.

נכון שאי אפשר להכליל, אבל כשיש עדר של אספסוף צריך פשוט להתרחק ולאחל להם דברים רעים

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

צר לי לבאס אותך אבל זה הולך להיות יותר גרוע. פעם זה היה בשכונות מסויימות בערים מסויימות. זה התפשט לכל המקומות.

תוסיף חוסר תקציבים בדברים שקשורים בשירות לאזרח וקיבלת מדינה עבריינית ומושחתת.

ברגע שאתה מפחד לפנות למשטרה כי אתה יודע שפרטיך ידלפו מהמשטרה לאותו עבריין אפשר לקפל את הארגון שנקרא משטרה.

או שתתעלם או שתעבור מקום ( שגם זה לא מבטיח ששם זה לא יהיה ).

פורסם
לפני 15 דקות, Aviv13467 כתב:

לדבר איתם לא עוזר, יש קבוצת ווואטסאפ ליישוב ומי שמתלונן שם ישר מתחילים לקלל אותו.

בוא. נתעלם מכל מה שכתבת ונשאיר רק את זה. סתם בשביל לפשט את הדיון.

למה שתרצה לגור במקום כזה?

זול? נוף בלתי נשכח? משהו אחר?

אין שום סיבה להיאחז בכוח בהיאחזות בבונים, אם אתה בן תרבות. עבור הלאה וכן, תרבות עולה כסף.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, hans כתב:

בוא. נתעלם מכל מה שכתבת ונשאיר רק את זה. סתם בשביל לפשט את הדיון.

למה שתרצה לגור במקום כזה?

זול? נוף בלתי נשכח? משהו אחר?

אין שום סיבה להיאחז בכוח בהיאחזות בבונים, אם אתה בן תרבות. עבור הלאה וכן, תרבות עולה כסף.

אולי ראוי שאציין באמת, אני בן 22, הבית בבעלות ההורים הגרושים, היו כל מיני בעיות לוגיסטיות אבל רק לאחרונה הבית הוצע כרגע למכירה אבל אבל מדובר על בית קרקע גדול והמחיר בהתאם (ביחס כמובן לבתים אחרים שנמכרו בעבר במושב)

זה לא משהו שיקח שנה או שנתיים, כנראה הרבה מעבר ובכנות - רוב הסיכויים שעד אז אסיים את התואר ואשכור איפשהו עם בת הזוג שלי. אני פשוט תוהה איך להתמודד עם זה כרגע. חד משמעית אין לי ספק שאתה צודק וזה לא מקום שאני אישית רוצה לגור בו זה obvious

עריכה: בתים באזור הבית שלי נמכרו בשנים האחרונות באזור ה-5 מליון ש״ח. 

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
  • מעניין 1
פורסם
לפני 45 דקות, Aviv13467 כתב:

להשוואה לסביון

אני זוכר שגם בסביון היו הרבה תלונות על אנשים שמשכירים את הוילות שלהם למסיבות רועשות.

אתה חי במדינה שבה כבוד לזולת הוא להיות פראייר. ולהיות פראייר זו הקללה הכי קשה בלקסיקון.

• אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם יש לך בעיה,

אם אף אחד אחר לא יכול לעזור,

ואם תוכל למצוא אותם,

אולי תוכל לשכור את...

• אהבתי 1
  • מצחיק 8

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, פינדר כתב:

אני זוכר שגם בסביון היו הרבה תלונות על אנשים שמשכירים את הוילות שלהם למסיבות רועשות.

אתה חי במדינה שבה כבוד לזולת הוא להיות פראייר. ולהיות פראייר זו הקללה הכי קשה בלקסיקון.

אגב לצערי זה אחד ממוקדי הרעש - בתור מושב מרובה ווילות עם בריכה יש לא מעט אנשים שפשוט שוכרים את הווילה שלהם למטרת מסיבות ובדרך כלל זה מוקד הרעש לפחות בימי חמישי - סופ״ש אבל בימי חול אלו סתם אנשים קקות.

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
פורסם
לפני שעה, Aviv13467 כתב:

מה אפשר לעשות במקרה כזאת מלבד לעבור לגור במקום אחר?

לעבור מדינה.

לפני שעה, Aviv13467 כתב:

זה לא משהו שיקח שנה או שנתיים, כנראה הרבה מעבר ובכנות

אם בית לוקח שנה שנתיים להימכר - הוא לא במחיר שהשוק רוצה לשלם. זו האמת. אני מבין שמנסים למקסם רווחים אבל זו העלות של זה.

לפני כשעה, Moshe c כתב:

אם אין אפשרות לעבור דירה, חלון שמבודד טוב, בצירוף מזגן פועל ואטמי אוזניים יעשו את העבודה.

כל מה שאתה מתאר יעבוד יופי - על תדרים גבוהים.

על באסים - זה לא משנה בכלל. ריפוד רך של הקירות / בתוך הקירות בתור איטום אולי + חלונות כפולים שאטומים על באמת במסגרת. אבל הצורת בניה של ישראל לא להיט בקטע הזה.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 15 דקות, Liviur כתב:

כל מה שאתה מתאר יעבוד יופי - על תדרים גבוהים.

על באסים - זה לא משנה בכלל. ריפוד רך של הקירות / בתוך הקירות בתור איטום אולי + חלונות כפולים שאטומים על באמת במסגרת. אבל הצורת בניה של ישראל לא להיט בקטע הזה.

מההיכרות המעטה שלי עם סוג האוכלוסייה הזו, סגנון המוסיקה לא כוללת יותר מידי באסים. 

פורסם
לפני 34 דקות, Moshe c כתב:

מההיכרות המעטה שלי עם סוג האוכלוסייה הזו, סגנון המוסיקה לא כוללת יותר מידי באסים. 

אז אני מבין שאתה לא מכיר את המושג רמיקס

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 42 דקות, Moshe c כתב:

שים לב לציטוט הבא:

לפני שעתיים, Aviv13467 כתב:

אני מוצא את עצמי שם רעשי רקע עם איירפודס פרו שיש להם בידוד רעשים מצויין ועדיין זה לא עוזר (בגלל הבאסים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

למה אתה מפחד לומר איפה אתה גר? אנחנו לא נלשין, רק נדע ששם עדיף לא לגור.

אצלנו בשכונה מוכרים קוטג' (אפילו לא וילה) ב-6-7 מיליון תוך חודש, אם יפרסמו ב-10 מיליון יקח נצח אם בכלל. כמו שאמרו לך כבר פה, תפרסמו במחיר ריאלי לשוק והכל ימכר. אין קסמים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני 15 דקות, Shmelov כתב:

למה אתה מפחד לומר איפה אתה גר? אנחנו לא נלשין, רק נדע ששם עדיף לא לגור.

אצלנו בשכונה מוכרים קוטג' (אפילו לא וילה) ב-6-7 מיליון תוך חודש, אם יפרסמו ב-10 מיליון יקח נצח אם בכלל. כמו שאמרו לך כבר פה, תפרסמו במחיר ריאלי לשוק והכל ימכר. אין קסמים.

יכול להיות שאתם צודקים, אעביר הלאה את המסקנות לבעלי הנכס (לא אני)

• תוכן חדש...