Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לאיביזה Ibiza 2016

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה צמיגים כדאי לקנות לאיביזה 2016? לא עושה נסיעות ארוכות, בעיקר בעיר ולעיתים בין עירוני ברמת 70KM לכיוון

שמעתי ש Falken טובים אני לא מבין חצי דבר בצמיגים חוץ מלהשוות נתונים טכניים

בנוסף, מה המחיר השפוי פר צמיג עבור 4 צמיגים? 

פורסם

מה המידה המלאה כולל קוד עומס ומהירות, כפי שמופיע ברשיון (בתקווה שתואמת למה שמותקן בפועל)?

כמה ק"מ שנתי?

הרכב מרבה להיות בשמש או חונה לרוב במקום מוצל?

מה מותקן כעת והאם מרוצה?

אתה יכול לקבל מושג לגבי מחירים באתרי מכירת/קישור למכירת צמיגים כמו - Tires4u, Zap, Tiredeal, Tireclub, Autotire, Tireplus, iTire וכד'.

פורסם
לפני 54 דקות, Tom_22 כתב:

מה המידה המלאה כולל קוד עומס ומהירות, כפי שמופיע ברשיון (בתקווה שתואמת למה שמותקן בפועל)?

כמה ק"מ שנתי?

הרכב מרבה להיות בשמש או חונה לרוב במקום מוצל?

מה מותקן כעת והאם מרוצה?

אתה יכול לקבל מושג לגבי מחירים באתרי מכירת/קישור למכירת צמיגים כמו - Tires4u, Zap, Tiredeal, Tireclub, Autotire, Tireplus, iTire וכד'.

185/60 R15 קדמי ואחורי, לגבי העומס ראיתי באחד הצמיגים שמותקן 88H, לא סגור 200 אחוז שזה מה שרשום ברישיון

רכשתי את הרכב אפריל 23 ב115 אלף כיום אני בסביבות 123 אלף, הרכב לרוב בשמש, כעת הקדמיים good year שנרכשו לפני פחות משנה (התפוצץ לי צמיג ימני קדמי בעקבות כניסה בפינה של מדרכה), שהם סבבה לחלוטין כמובן שלא יצא לי לסוע על משהו אחר, אחוריים אני לא יודע מה הדגם מכיוון שהם עוד מהבעלים הקודם

פורסם

ראה את ההמלצות כאן (ובשרשורים המקושרים שם), אותה מידה:

הגבתי לך גם בשרשור קודם לגבי ענין הקוד עומס ומהירות, אבל אם יש לך שני צמיגים חדשים יחסית (ושנה ו~5K זה בגדר חדש) של גודייר, חפש את אותו הדגם בדיוק (כולל קוד עומס ומהירות כמו הקדמיים) ותחליף את האחוריים. תבדוק מה התקנת.

אם אין להם מלאי, אז לחפש צמיגים (מומלצים) עם קוד עומס שווה להם. הוא צריך להיות זהה קדימה ואחורה ובמינימום זה המצוין ברשיון.

קוד מהירות יכול להיות גבוה יותר ומותקן מאחור.

פורסם
לפני 13 דקות, Tom_22 כתב:

ראה את ההמלצות כאן (ובשרשורים המקושרים שם), אותה מידה:

הגבתי לך גם בשרשור קודם לגבי ענין הקוד עומס ומהירות, אבל אם יש לך שני צמיגים חדשים יחסית (ושנה ו~5K זה בגדר חדש) של גודייר, חפש את אותו הדגם בדיוק (כולל קוד עומס ומהירות כמו הקדמיים) ותחליף את האחוריים. תבדוק מה התקנת.

אם אין להם מלאי, אז לחפש צמיגים (מומלצים) עם קוד עומס שווה להם. הוא צריך להיות זהה קדימה ואחורה ובמינימום זה המצוין ברשיון.

קוד מהירות יכול להיות גבוה יותר ומותקן מאחור.

זהו לצערי כפי שרשמתי אני אכן החלפתי 2 צמיגים קדמיים אבל אמש הימני הקדמי התפוצץ (כניסה בשפיץ של מדרכה) אז מבחינתי יש לי רק צמיג אחד חדש שלא עוזר לי בדיוק עם 2 אחוריים שעל הרכב בוודאות מעל שנה  וחצי ולא חדשים בכלל ויבשים

אני חושב שפשוט אחפש את אחד הדגמים (Goodyear efficiency או Falken ze310) ואקנה רביעיה מהם

איך אוכל לבדוק את קוד המהירות שרלוונטי לאוטו שלי? אני בוודאות יודע שהקדמיים 88H, אם אקנה 88H ל4 צמיגים יהיה הבדל מסויים?

פורסם

תסתכל שוב ברישיון הרכב. הכל כתוב שם, כולל קוד עומס ומהירות. 

תמצא 3 צמיגים זהים לגמרי לאחד הזה החדש שנשאר לך ( אותו היצרן, הדגם, קוד עומס ומהירות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי, חשבתי שהפיצוץ צמיג הוא זה שגרם לך להחליף לפני כשנה. 

אתה יכול כמו שוולאד כתב, להחליף לשלושה זהים לאחד החדש הטוב (כולל קוד עומס ומהירות - כלומר אם "החדש" 88, זה לא יהיה בטיחותי לסוע עם 3 צמיגים 84, אם נניח שזה מה שרשום ברשיון, ורק אחד 88).

אם יש צמיג רזרבי בגודל מלא ברכב (שאיתו אתה נוסע כעת?), אפשר לשקול להחליף אותו עם הצמיג הטוב (כ-10 שנים בתא מטען זה כבר ישן) ולקנות רביעיה כמו שהתעניינת, לפי הרשום ברשיון. 

יש חוסרי מלאי צמיגים (מלחמה וכזה) תראה מה אתה מוצא לפי ההמלצות בשרשורים שקישרתי אליהם. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...