Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגולף החדשה בארץ

פוסטים מומלצים

פורסם

שקלתי להחליף את הלאון fr2020 לגולף אז במחיר כזה זה יורד מהפרק ואולי עדיף לי לחפש a3 משומשת 2022. 

אני רק שאלה- למה יבואני הרכב עם מונופול?

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 11 שעות, Tamir FR כתב:

קיה מיובאת ע״י טלקר ויונדאי ע״י כלמוביל

ברור , יבואנים שונים אשר משום מה עם מחירים על סף המתואמים , 2000 שקל מפרידים את הקונה \ אלנטרה והנירו , 3 מוצרים שונים עם מחירים זהים כמעט לחלוטין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני שעתיים, wildlands2019 כתב:

כי אתה בישראל,

מדינת הכסף כסף כסף,

כל אחד רוצה לשחוט את האחר ולהיות מליונר.

Welcome to hell

אשמח אם תציין מדינה אחת שהיא לא מדינת "כסף כסף כסף"?

שוב גולשים לאותו הנושא המאוס, אבל אני חושב שהוכח פה מעבר לכול ספק שהמחיר סביר ביותר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיין קיימת בכלל אופציה ידנית בעולם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

עדיין קיימת בכלל אופציה ידנית בעולם?

ממה שבדקתי, יש סיאט איביזה ידנית, 2024 בשיווק באירופה. 

כאן בארץ, יש סוזוקי סוויפט ידנית, דאצ'יה גם מייבאת גיר ידני. וסובארו BRZ גם. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

אשמח אם תציין מדינה אחת שהיא לא מדינת "כסף כסף כסף"?

שוב גולשים לאותו הנושא המאוס, אבל אני חושב שהוכח פה מעבר לכול ספק שהמחיר סביר ביותר.

נושא מאוס ?

אולי לדעתך מחירי הרכב בארץ סבירים, מותר לחלוק על הקביעה הזו ולחשוב שמחירי הרכב בארץ מונפצים וגבוהים ?

תודה מראש.

פורסם

נראה לי שכולם מסכימים שמחירי הרכב בארץ גבוהים בהשוואה למחירים בחו"ל וביחס לשכר הממוצע.

אבל אם משווים את הגולף ביחס לרכבים אחרים - מגלים שהמחיר שלה סביר ביחס לרכבים אחרים.

אם בעבר, גולף היתה יקרה בכ-10% ביחס לטויוטה קורולה - היום הגולף נמכרת כמעט באותו מחיר של הקורולה.

לדעתי, (ולשמחתי כמי שנוהג ברכב ליסינג מהעבודה את גרסאות הבסיס) רמת אבזור הרכבים בארץ גבוהה מאוד.

בטיול האחרון שלי בחו"ל, הרכב השכור שלי היה סיאט ארונה FR 1.0 אוטומטית (לאחר מתיחת הפנים עם פנסי ערפל עגולים).

היא הגיעה ללא בקרת שיוט אדפטיבית, ללא התראה על שטח מת ועם פתיחה והנעה במפתח, ללא מצלמת רוורס וללא חיישני גשם.

בארץ, הארונה בגרסת הבסיס - סטייל מגיעה עם בקרת שיוט אדפטיבית, פתיחה והנעה ללא מפתח, חיישני גשם ואפילו עם בקרת שטח מת.

אני מאמין שאם היבואנים היו בוחרים להביא גרסאות מאובזרות פחות - ניתן היה לקבל רכבים בסיסיים במחיר נמוך יותר, אבל התחרות גורמת להעלאת רמת האבזור.

בארץ גם לא ניתן לשחק עם מפרט האבזור.

אני בשמחה הייתי מוותר על חישוקים גדולים וצמיגים דקיקים, על פרטי עיצוב כמו דוושות אלומיניום  צביעה דו-גוונית, מסך מולטימדיה גדול, תאורת אווירה וכדו'

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לזה דיון נפרד בפורום על היבואנים "החזיריים" והיוקר "הלא פרופורציונלי" של הרכבים החדשים, שמשום מה ממשיכים להימכר בכמויות, כי עם ישראל "פראייר".

זה באמת מאוס...

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

יש לזה דיון נפרד בפורום על היבואנים "החזיריים" והיוקר "הלא פרופורציונלי" של הרכבים החדשים, שמשום מה ממשיכים להימכר בכמויות, כי עם ישראל "פראייר".

זה באמת מאוס...

יוקר המחיה הגבוהה ב OACD אכן מאוס , תמשיך לשלם ביוקר , היבואנים החמדנים והעושקים מצליחים בעיקר עקב אנשים כנועים שישלמו כל מחיר שמציגים בפניהם.

• מצחיק 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה קשור לנושא השרשור?

מי שרוצה קונה, מי שלא לא.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, RoneNos כתב:

שקלתי להחליף את הלאון fr2020 לגולף אז במחיר כזה זה יורד מהפרק ואולי עדיף לי לחפש a3 משומשת 2022. 

אני רק שאלה- למה יבואני הרכב 

עריכה אחרונה על ידי mottis
.
פורסם
לפני 19 שעות, mottis כתב:

לדעתי, (ולשמחתי כמי שנוהג ברכב ליסינג מהעבודה את גרסאות הבסיס) רמת אבזור הרכבים בארץ גבוהה מאוד.

בטיול האחרון שלי בחו"ל, הרכב השכור שלי היה סיאט ארונה FR 1.0 אוטומטית (לאחר מתיחת הפנים עם פנסי ערפל עגולים).

היא הגיעה ללא בקרת שיוט אדפטיבית, ללא התראה על שטח מת ועם פתיחה והנעה במפתח, ללא מצלמת רוורס וללא חיישני גשם.

בארץ, הארונה בגרסת הבסיס - סטייל מגיעה עם בקרת שיוט אדפטיבית, פתיחה והנעה ללא מפתח, חיישני גשם ואפילו עם בקרת שטח מת.

אני לא חושב שגרסאות האבזור של רכב שכור במדינה מסויימת מייצגות את רמת האבזור שנמכרת באותה המדינה. אפילו לא הבסיסית.

רכבי השכרה פעמים רבות מגיעים בתת אבזור מובהק

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...