Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם לשקע ישראלי

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

רכשתי מוצר חשמלי באמזון והוא מגיע עם תקע כזה:

IMG_9343.thumb.jpeg.9e75580180a6daccedcae58dd183906e.jpeg

קניתי ב KSP את המתאם הזה:

https://ksp.co.il/mob/item/110891

אבל לצערי הוא לא מתאים. 

אחד מהפינים הוא בגודל שונה ולא נכנס לחריץ במתאם. 

איזה מתאם אני צריך ומאיפה אפשר להשיג?

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

תדחוף בכוח, זה יכנס
בכל מקרה כמו שכתב קודמי
לוודא שהמוצר עובד על 230 וולט
והכי נכון להחליף את הראש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

תחזיר וזהו. אלא אם כן הגעת מראש כעולה חדש עם אוסף גדול של מכשירים ב-110v, אין טעם להשקיע בשנאי בהספק גבוה, לא שווה.

ותגיד תודה למתאם שהציל אותך משריפת המכשיר!

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה ששנאי כזה בארץ כ300+ ש"ח.

לא יודע איזה מכשיר זה וכמה הוא יותר זול מבארץ, אבל אם יש אפשרות אולי באמת כדאי להחזיר.

אפשר לחפש באמזון גרמניה אולי שם נראה לי המתח כמו בארץ.

פורסם

אהלן חברים, 

אני מנסה למסור את החבילה באחת מהנקודות מסירה בעיר שלי, אבל לא מצאתי אף אחת מהן ולא מצאתי דרך התקשרות. למישהו יש מושג?

IMG_9391.thumb.jpeg.e0dacd7fc57c995c19347af8800709f9.jpeg

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

שירות הלקוחות של DHL טוב למדי, צור איתם קשר ישירות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שים לב שכל הנקודות האלו הן לוקרים של חברת DONE. ואם כבר ליצור קשר, אז איתם.

אם תיכנס ל-Details יש פירוט מעט יותר ספציפי לגבי איפה הלוקר נמצא (ניסית לשאול מישהו במקום אגב?).

0J66818d7f3d956.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברים, 

אחרי שקיבלתי את המכשיר מאמזון בריטניה, ניסיתי לחבר את המתאם שרכשתי מ KSP אבל זה פשוט לא נכנס טוב ועכשיו זה גם ננעל ולא ניתן להסרה.

המכשיר עובד במתח 230V.

IMG_9570.thumb.jpeg.5551c3c78b9de57d036c4dabded3e1cd.jpegIMG_9567.thumb.jpeg.03bcc7166f9b813827d7e65e31af41e2.jpegIMG_9568.thumb.jpeg.c0216407dd6e91e54513caa0e802969a.jpeg

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

קרדיט ל @Buki שהכין הוראות למה שלמדתי בתור ילד לפני 40 שנה:

https://carsforum.co.il/topic/678203-מצולם-החלפת-תקע-220v-של-חול-בתקע-ישראלי/#comments

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

להחליף ראש לבד זה פויה!

רק אם אתה חשמלאי מוסמך 🙄🤔

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...