Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטרימר משולב עידן פלוס

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לחוכמת ההמונים

רוצה להתנתק מהוט ולרכוש סטרימר באיכות טובה ( תומך 4k) ללא תקיעות באמצע ותמיכה מלאה בעברית

מחיפוש ברשת לא מצאתי סטרימר שיש בו עידן פלוס- מצויין שרק הוא להזרמת מדיה וכו'..

האם קיים סטרימר שמשולב בתוכו עידן פלוס ?

אשמח לעזרה

למי שיש האם אתם מרוצים ממנו ?

פורסם

דריםבוקס 

https://www.ebay.com/itm/154723387959?epid=5039648088&itmmeta=01J49BXMB3B2JMY5CYKCJBY6QM&hash=item24063b8a37:g:2NwAAOSw~ddfjxIu&itmprp=enc%3AAQAJAAAA4PHaKB3hL3v38mYit1CEMqwHb7QvekV3Ey9z4Cg%2FY9TLGgg40xD9jk%2B1ABBlenkQgjNp9ziyElUKzsLyN%2F6q47u9LpRf9PPFytmRP2Lgk3mQ09mlRCgwxrueRG%2B2jq3fMGTYjG7K0ANW0XSLX3BXHuNfC0qbAd1xfS2ecsSmBYN%2F85JOIq9NN7ZcKEXQTGCHbicKmGPD6UpdXZmt%2F4nIeXEgmcU05ZEzmQC%2BhdQDjwz5n7iziFKCOoRpTkvURjT65M5A0r%2BXBvfGyFbIHPB6ugEZk%2Bbe%2BOZO6x1aPCju7n8N|tkp%3ABk9SR9TF9quiZA

Dreambox DM900 RC 20 UHD 4K 1x Dual DVB-C/T2 Tuner Linux Cable Terrestrial Receiver-

די בטוח שאפשר למצוא יותר זולים

Vu+ Zero 4K DVB-C/T2 UHD 4K 2160p Linux Enigma2 Terrestrial Cable Receiver Black-

אם אתה שואל אותי מה עדיף, אז לטעמי (למרות שלא ניסיתי אותם) - דריםבוקס או VU

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 36 דקות, ANUTKK כתב:

כולם עם עידן פלוס מובנה ?

הטכנולוגיה שמשתמשים בעידן פלוס נקראת dvb-t וdvb-t2.

בשנה האחרונה זונחים את הפורמט ההזוי של dvb-t ועוברים למשדרים של dvb-t2.

אם אני לא טועה הפורמט של dvb-t2 זה אמור להיות דומה לזה של אנגליה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

עד כמה שאני יודע, מתוכנן להוריד את השידור האווירי של עידן פלוס תוך שנתיים, וזה מתקדם בכנסת. אז לא בטוח ששווה לך לרכוש מוצר עם תמיכה בעידן פלוס.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בשביך מה צריך עידן? יש אפליקציות חינמיות לכאן / 12 / 13 / 14 ושות' בחנויות אנדרויד.

• רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הסיכוי שלך לקבל סטרים באיכות טובה באפליקציה כנראה יותר גבוהה מאשר הסיכוי לקבל אותו בעידן פלוס ולאורך זמן…

אתה מחפש מוצר שאף יצרן גדול ורציני לא בונה (עם כל הכבוד לסטרימרים לא ידועים)

לא הייתי מבזבז את הזמן והייתי הולך רק על אפל טיוי או כרומקאסט דוגרי שאלו כנראה 2 הסטרימרים שנמצאים בידיים של כל מפתח אפליקציות לטלוויזיות חכמות ובונים כנגדם.

אם אתה רוצה עידן פלוס - קונה ממיר בנפרד.

• רעיון טוב! 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קליטת עידן+ באיכות טובה בלי אנטנה חיצונית כמעט בלתי אפשרית. אם יש ממיר ואינטרנט עדיף לצפות באחת מהאפליקציות.

:turn-l:
פורסם
לפני 3 שעות, hans כתב:

בשביך מה צריך עידן? יש אפליקציות חינמיות לכאן / 12 / 13 / 14 ושות' בחנויות אנדרויד.

האינטרנט עולה כסף.

אני קולט יפה מאוד עידן פלוס עם אנטנה פנימית שהכנתי לבד.

העידן פלוס שימושי מאוד עבורי כאשר יש נפילה של האינטרנט, אבל יותר חשוב שימושי לאנשים מבוגרים או כל אחד שלא רוצה להשקיע כסף באינטרנט וכל מה שמעניין אותו זה הערוצים הרגילים ורדיו.

פורסם

אתה גולש עכשיו בפורום!!!

מה עולה כסף מה?!

כבר שילמת. כל שימוש נוסף באינטרנט הוא בחינם.

אנשים מבוגרים שאינם סיעודיים משתמשים באינטרנט כבר 15 שנה לפחות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

תתפלא יש אנשים שאין להם אינטרנט, שישים ש"ח האלה הולכים לאוכל.

נ.ב

ציינתי שזה יופי של גיבוי, אם יש נפילה של האינטרנט.

מה לגבי זה?

זכותי כתושב המדינה וזה עשרות שנים, לראות טלויזיה מבלי לשלם לגורם נוסף.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
לפני 3 שעות, Ron Poh כתב:

ציינתי שזה יופי של גיבוי, אם יש נפילה של האינטרנט.

מה לגבי זה?

אמנם עברו כמה שנים מאז שגרתי בארץ - אבל לפחות עד 2015 -> התשתית אינטרנט היתה אמינה בכמה סדרי גודל מאשר עידן פלוס ...

זה לא המצב בימינו ?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא החמיר, אלא השתפר פלאים, סיבים בכל מקום חוץ מפריפריה. רון פשוט מדמיין איזה סרט עם דמות מבוגרת דימיונית שלא קיימת במציאות הישראלית מחוץ לבתי אבות סיעודיים.

• תוכן חדש...