Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנייה ל3 חודשים פלוס

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחותי מתכננת לטוס ל3 חודשים לפחות 

היא בודקת על אופציה איפה להשאיר את הרכב

צריך מקום מקורה ויחסית שמור 

יש לכם במקרה רעיונות יצירתיים איפה אפשר בחינם או בעלות נמוכה מאוד? 

שאלה נוספת - אם מבטלים את המקיף והחובה לתקופה הזו - מקבלים החזר על הכל? והאם נשמר הרצף הביטוחי? 

תודה רבה! 

פורסם

יש קניונים עם חניונים תת-קרקעיים גדולים וחינמיים,

אבל אני לא יודע מה המדיניות שלהם לחנייה ארוכת טווח.

אולי שווה להתקשר לברר.

לדוגמה: קניון שבעת הכוכבים בהרצליה, או שרונים בהוד השרון.

לגבי הביטוח אני לא חושב שכדאי לבטל, אלא אם הרכב סגור ונעול בחנייה פרטית.

• אהבתי 1
פורסם

אין שום קניון שיאפשר לרכב לחנות לו בחניון שלושה חודשים. 

אחרי יום או יומיים כבר יבררו למי שייך הרכב. 

• אהבתי 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במצבים כאלה אין ברירה, צריך בן משפחה שיתנדב לשמור על הרכב, לעשות נסיעה קצרה פעם בשבוע-שבועיים ואם אין חניה שמורה בבית אז להזיז אותו באותה הזדמנות גם בין מקומות חניה ברחוב לפני שהשכנים ידווחו עליו שעומד כמו גרוטאה. 

לא חושב שיש עוד פתרון. 

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ולוודא שאותו שומר גם מכוסה בביטוח.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביטוח חובה לא מבטלים אף פעם, כל מקרה תאונה בו הרכב מעורב עם פגיעת גוף/נפש יכולה לגרור תביעה, וכן, גם אם הרכב סתם עומד לו בחניון. 

חניונים של קניונים זו לא אופציה, בלילה הם עוברים שם ורושמים כל רכב, אם הוא נמצא שם גם מחר הוא ימצא עצמו בסוף במגרש גרירה. 

היא מחנה פרארי או משהו כזה שהיא חייבת מקום מקורה? 

פורסם

יש פרויקט גדול בבני ברק שמתאכלס עכשיו עם חניות מקורות יכול להיות שיש אנשים שישמחו להשכיר את החניה לכמה חודשים. (קשה לי להאמין שבשביל 100₪ מישהו יתעסק) אם תרצה תדבר איתי בפרטי אפנה אותך למישהו שמעורבב שם. 

• מעניין 1
פורסם
לפני 21 שעות, Supertigre כתב:

כל מקרה תאונה בו הרכב מעורב עם פגיעת גוף/נפש יכולה לגרור תביעה, וכן, גם אם הרכב סתם עומד לו בחניון. 

זאת שמועה נחמדה שרבים נהנים לצטט אותה בבטחון גמור, כולל כאן בפורום.

למעשה רכב שחונה כחוק במקום המותר לחניה ואינו מהווה סכנה, ביטוח החובה שלו *לא* יתבע במקרים בהם תהיה פגיעת גוף של מישהו שנכנס ברכב. גם אם מדובר בהולך רגל או בילד עם קורקינט.

אני עדיין לא ממליץ לבטל את ביטוח החובה  משלל סיבות, אבל הנ"ל לא אחת מהן.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
בתאריך 19.7.2024 בשעה 14:05, schrbgho כתב:

אחותי מתכננת לטוס ל3 חודשים לפחות. היא בודקת על אופציה איפה להשאיר את הרכב. צריך מקום מקורה ויחסית שמור. 

יש לכם במקרה רעיונות יצירתיים איפה אפשר בחינם או בעלות נמוכה מאוד? 

מכונית זה לא מקרר, אם היא תעמוד שלושה חודשים יש סבירות גבוהה שהחזרתה לשימוש יומיומי בתום התקופה תגרור הוצאות נוספות ולא נמוכות בכלל.

כפי שכבר הוסבר פה, עדיף שתחשבו מי יכול להשתמש במכונית באופן סדיר כשאחותך בחו"ל, או לפחות להוציא אותה לסיבוב של כמה דקות פעם בשבוע. מקום החניה הפיזי הוא פרט זניח.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הבעיחה העיקרית פה זה לא הצורך במקום חנייה, אלא הצורך להתניע את הרכב אחת לשבוע/שבועיים כדי שלא ייגמר המצבר.

מכיוון שאני לא מכיר שירות כזה, אפילו בתשלום, אני ממליץ להעביר את הרכב לחבר/ידיד/קרוב משפחה שישמור על הרכב. לא חסרים אנשים שרכב יסגור להם פינה בחודשי הקיץ, אפילו רק למקרי חירום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תלוי אם זה רכב מתקדם אני לא יודע מה ההשלכות

אבל לי יש רכב פשוט 2010 וכשאני נסעתי לחול פשוט ניתקתי את המצבר לגמרי.

לגבי חנייה בחוץ. נוסעים ישר למכון שטיפה 

אתם לא הראשונים ולא האחרונים שנוסעים לתקופה לחול. חפשו איזה רחוב צדדי שלא יבלוט יותר מידיי וזהו

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...