Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב מהעבודה

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השרשור מדוע אתה נוטה לרכב חשמלי אם יש לך רכב מן העבודה (דלקן)
מה האינטרס שלך להיות בתחנות טעינה שלוקחות יותר זמן מאשר תדלוק
התקנת עמדת טעינה בבית ולשלם על חשמל (והתקנה)
ובנוסף לחיות עם חרדת טווח (לדוגמא ירידה דו שנתית לאילת)
בהינתן (תתקן אותי אם אתה טועה) ואין לך גילום מס ואתה חוסך רק (בערך) 600 שח בנטו
אתה תשלם בחשמל בבית בערך 200 שח בחודש טעינה וזה ללא קשר למגבלה של התקנת עמד טעינה ומחירה
ואולי הצורך אפילו שדרוג מערכת החשמל בבית מתלת פאזי 25 אמפר לתלת 40 אמפר (משום שרכב חשמלי בטעינה "הופך את הבית שלך לחד פאזי 40 אמפר מבחינת יכולת אספקת החשמל בצורה אבסולוטית כן יהיה לך תלת פאזי עם כל היתרונות אבל הרמת הספק של חד) שרק האגרה של חברת חשמל בשמיים

פורסם

נירו היברידי כנראה הכי פרקטי עבורך.

חשמלי מלא בליסינג זה מיותר לחלוטין בעיני.

יונדאי נמוך ולא נוח.

הנירו לא מושלמת - אבל בהחלט כמכלול כנראה הכי טובה 

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אם יש עמדה בעבודה ואחת בבית אין שום צורך לרוץ לשום מקום, בתמורה אתה מקבל רכב מצויד יותר מהדגם ההיברידי וחשות יותר חזק הרבה יותר..

בתאריך 11.7.2024 בשעה 18:52, llaavvii כתב:

ישבתי לאחרונה הרבה בנירו ההיברית (החדשה) והחשמלית בזמן ההתלבטות איזה רכב חשמלי לקנות (דרך אגב ההנחות בקיה יפות),
הנירו החדשה "פשוטה" יחסית לסיניות החדשות והתחושה שם של איכותית אבל היא דומה עד כדי התבסות לנירויים שהיו לי כבר לפני לא מעט שנים, ההתחדשות נראת לא מספיק.

אבל מסכים שכרכב מהעבודה ללא שיקולי שווי מס ברור שהיום הייתי לוקח היברידית, הטווחים של הרכבים ה"עממיים" ותשתיות ההטענה בארץ עדיין לא ברמה מספקת.

בקרתי בששי בסוכנות קיה לבדוק את הנירו החדשה, בגירסאת ה EX מדובר על רכב מאובזר ומצויד בצורה טובה מאוד , מרווח מאוד ושונה לחלוטין מהדגם היוצא.

העיצוב החיצוני לצערי די עצוב אבל כמי שנוהג בנירו זה ככל הנראה מאפיין של הרכב.

באופן אישי מעדיף את האיכות והפשטות של הנירו מאשר את העיצוב המצועצע והתחושה הזולה שנותנות הסיניות בטווחי המחיר של הנירו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני שעה, CX25GTI כתב:

אם יש עמדה בעבודה ואחת בבית אין שום צורך לרוץ לשום מקום, בתמורה אתה מקבל רכב מצויד יותר מהדגם ההיברידי וחשות יותר חזק הרבה יותר..

בקרתי בששי בסוכנות קיה לבדוק את הנירו החדשה, בגירסאת ה EX מדובר על רכב מאובזר ומצויד בצורה טובה מאוד , מרווח מאוד ושונה לחלוטין מהדגם היוצא.

באופן אישי מעדיף את האיכות והפשטות של הנירו מאשר את העיצוב המצועצע והתחושה הזולה שנותנות הסיניות בטווחי המחיר של הנירו.

רק עצם העובדה שבכל הנירו החדשות בארץ יש רק פנסי הלוגן צריך להוריד אותה מהרשימה, בושה..

פורסם
לפני שעה, CX25GTI כתב:

שב רגע בזיקר X ומיד אחרי בנירו ואז תבין על מה אני מדבר התפיסת מרחב היא אחרת לחלוטין, גם האיכות בזיקר מרגישה לא רע בכלל ושלא נדבר על האיבזור...

שוב - אהבתי מאוד את הנירו אל אני חושב שהיא לא שווה 185K - אולי יותר לכיוון של 160K...

פורסם

אולי הזיקר נראה טוב יותר, אבל מקריבים את הנדסת נאנוש על מזבח העיצוב המינימליסטי... עד כמה שזכור לי, אפילו תא כפפות אין בזיקר

פורסם

זיקר מעוצבת כגימיק לא לטעמי .

ואכן אתה בהחלט צודק , הנירו כמו הזיקר לא צריכות לעלות יותר מ 160א"ש.

דרך אגב הנירו + מוצעת בדגם החשמלי במחיר של 165K אם אתה לוחץ מספיק את איש המכירות... , יש מכוניות זמינות למסירה מיידית

עוד משהו תמוהה לחלוטין, הנירו החדשות מגיעות בצבע שחור ולבן בלבד, שאלתי את הנציג לגוונים אחרים אין מידע מתי ניתן יהיה להזמין...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אכן הייתי שם (אני הזמנתי זיקר)
נירו+ לטעמי ב160K (0 קלומטר מהיבואן) שוב לא שווה את העלות שלה - רכב יחסית מאוד מיושן ובסכום כזה...

הנירו החדשה לי הציעו אותה במסגרת ימי מכירות ב185K על הכביש, שוב אני חושב שהיא יקרה מידי
לפחות בזיקר מבחינתי אני מרגיש ערך מוסף במושבים, איבזור ובמרחב הפנים מלפנים, תא כפפות הכרחי אבל לא שובר אותי.

שלא נדבר על מנוע וביצועים (כן נסעתי בערך שעה + בכל אחת מהם)

גם אני לא סובל שאין כפתורים פיזים אבל נתמודד.

נקווה שאני לא אתבדה ואז אצטרך למכור יחסית מהר (עבורי זאת הוצאה מאוד גדולה וחריגה).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...