Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב מהעבודה

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקראת בחירת רכב מהעבודה.

האפשרויות:

1. byd atto 3

2. mg marvel (180)

3. יונדאי אלנטרה

4. קאיה נירו (חשמלי או היברידי).

תוואי נסיעה - ת"א ירושלים, לרוב לבד.

בסופ"ש 2 + 2 ילדים.

אין בעיית התקנה של עמדת טעינה.

אשמח לתובנות - pros. vs. cons.

פורסם

שלום!

אם יש לך אפשרות להתקין עמדת טעינה ואתה רוצה לחסוך בדלק ולהיות ידידותי לסביבה, BYD Atto 3 או קאיה נירו החשמלי הן בחירות טובות אבל, יש טובה מהן. אם אתה מחפש משהו יוקרתי יותר וגדול יותר, MG Marvel הוא אופציה טובה. יונדאי אלנטרה היא בחירה אמינה וזולה יותר, אך פחות חסכונית ומאוד נמוכה עם משטח טעינה לא נוח (בגאז).
לדעתי ה MG הכי גדולה, מפנקת ומרווחת, כנראה שהייתי לוקח אותה. קיה נירו בגאז קטן, אוטו נמוך וצפוף קצת מאחורה, אלנטרה מרווחת אבל ארוכה מאוד ומקשה על תמרונים וחניות, מאוד נמוכה אז סביר להניח שתדפוק את הטמבון, BYD מכיר מקרוב, דגם מוצלח מאוד אך לא הייתי לוקח בגלל המזגן שלא מתפקד כמו שצריך בקיץ.

אם יש לך שאלות נוספות או שאתה צריך עזרה נוספת בבחירת רכב, אשמח לעזור!

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, תחבצ כתב:

אוטו נמוך וצפוף קצת מאחורה

אתה אולי מתכוון לדגם הקודם. הדגם החדש ארוך ב2 ס"מ בבסיס הגלגלים הוא מאוד מרווח במושב האחורי ותנוחת הישיבה גבוהה יותר למרות שהגובה הכללי לא השתנה.

הנירו רכב מצוין רק המחיר שלו בשמיים.

פורסם

מהרשימה הספציפית הנירו הוא הרכב העדיף , הדגם החשמלי עם טווח ראלי של 380-420 ק" מ מצויד ומודרני.

נוח מאוד מבחינת הגובה לרתימת ילדים במושב האחורי.

בניגוד לאמור מעלה, נפח תא המטען בנירו גדול יותר , מנוע חזק יותר , טווח ארוך יותר וכמכלול רכב טוב יותר מה MG.

המלצה שהיא בגדר חובה , לך תראה את הרכבים ובצע נסיעת מבחן , תבהיר היטב לך מה עדיף עבורך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לדעתי הmg תהיה הכי מפנקת וגדולה ובגלל שאתה לא דואג לירידת ערך ותחזוקה אז אתה יכול להנות ממנה בלי דאגות . הטווח לא גדול לעומת המתחרות , אם תתקין עמדה בבית כנראה שתהיה מסודר .

פורסם (נערך)

בניגוד לאמור מעלה, נפח תא המטען בנירו גדול יותר
אתה צודק הם אכן הגדילו את תא המטען :) כנראה למדו מהדגם היוצא (אותו היה לי)

עריכה אחרונה על ידי תחבצ
פורסם

זה רכב מהעבודה, למה להסתבך עם עמדות הטענה וכו' בטיולים ונסיעות ארוכות - יש דלקן סע ותהנה... (אתה משלם המון כסף על הרכב הצמוד)

אני הייתי בוחר את הנירו,,היא מודרנית ושעמושית יותר מהאלנטרה ויש לה גם קיפול מראות חשמלי.

פורסם

ישבתי לאחרונה הרבה בנירו ההיברית (החדשה) והחשמלית בזמן ההתלבטות איזה רכב חשמלי לקנות (דרך אגב ההנחות בקיה יפות),
הנירו החדשה "פשוטה" יחסית לסיניות החדשות והתחושה שם של איכותית אבל היא דומה עד כדי התבסות לנירויים שהיו לי כבר לפני לא מעט שנים, ההתחדשות נראת לא מספיק.

אבל מסכים שכרכב מהעבודה ללא שיקולי שווי מס ברור שהיום הייתי לוקח היברידית, הטווחים של הרכבים ה"עממיים" ותשתיות ההטענה בארץ עדיין לא ברמה מספקת.

פורסם
לפני 40 דקות, llaavvii כתב:

הנירו החדשה "פשוטה" יחסית לסיניות החדשות והתחושה שם של איכותית

רכבים סיניים מתהדרים ברשימת אבזור עשירה, אך הנדסת האנוש והאיכות נמוכות.

אני מעדיף איכות על אבזור עשיר.

פורסם (נערך)

עכשיו זמן טוב לנסיעות מבחן - תרגיש איך המזגן מתמודד עם החום הקיצוני.

לגבי BYD למשל, משתמשים מדווחים על מזגן לא מספק. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות.

ה- MG ירדה בגלל הטווח הצנוע ביחס לנירו.

ההתלבטות צומצמה לנירו החשמלי או לאלנטרה.

אעדכן :)

פורסם
בתאריך 11.7.2024 בשעה 19:34, mottis כתב:

רכבים סיניים מתהדרים ברשימת אבזור עשירה, אך הנדסת האנוש והאיכות נמוכות.

אני מעדיף איכות על אבזור עשיר.

אני בסוף רכשתי (פרטית) סינית,
שוב מסכים שהאיכות בנירו נראת טובה יותר אבל
מושב הנהג  יחסית צפוף ונראה בדיוק כמו הנירו לפני עשור.

פנים הרכב שוב כמעט לא "השתדרג" סתם משביז להוציא כ"כ הרבה כסף ולקבל פשטות כזו

לפחות בעיין ובמרגש נראה שהסינית שקניתי טיפה איכותית.

פורסם

קח בחשבון שהטווח האמיתי של הנירו יהיה בטווח של 380-420 ק"מ , ל 99% מהזמן לא תהיה לך בעיה עם הטווח הזה.

לזכות הנירו החשמלית הספק גבוהה יותר משמעותית מהאלנטרה , הרכב מאובזר יותר , גבוהה יותר ונוח לשימוש יום יומי.

שים לב שלא ידחפו לך את הנירו + , יש להם מלאי של חשמליות בלבד , צריך לוודא שמדובר בנירו החדשה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בליסינג לא הייתי לוקח חשמלי מלא, אם אין תמריץ כלכלי איזה סיבה יש לך להסכים לרוץ אחרי עמדות טעינה ולהמתין זמן ארוך עד שהרכב יוטען. 

נירו היברידית אחלה רכב וגם אם נופל במספר פרמטרים בשביל הנוחות של התדלוק הוא עדיף

• רעיון טוב! 3

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...