Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רנו פלואנס דיזל 2016

יש לי תקלה שכבר הייתי בכמה מוסכים ולא מצליח לעלות עליה

הכל התחיל שאשתי הלכה לתחנת הדלק והמתדלקת תידלקה לה 95 במקום סולר, אשתי מייד שמה לב ולא הניעה את הרכב 

משם לקחנו את  את הרכב למוסך בגרר בלי להניע ובוצע שאיבה של כל הבנזין (95) וניקוי של כל המערכה 

לאחר יומיים של נסיעה התחילו הבעיות בזמן הנסיעה הרכב פתאום עוצר ולא ניתן לתת גז ואז עוזבים את הגז ונותנים שוב ואז הוא מעלה מהירות ועוד פעם קוטע את התאוצה כאשר שמים את הרכב על ניוטרל ונותנים גז הוא לא מעלה טורים נדלקות שני תקלות ובמחשב נותן תקלה של חוסר לחץ בסולר(מקווה שהתרגום נכון)

החלפנו פילטר סולר בוצע שוב ניקיון לכל המערכה והוחלף הגומיה שאוטמת את המשאבת דלק(הכל מקורי)

אשמח אם יש למישהו כיוון מה יכולה להיות התקלה 

IMG_0551.jpeg

IMG_0552.jpeg

פורסם (נערך)

מקווה שהכל מתועד מול התחנת דלק,הם צריכים לשאת בכל העלויות.

צריך לבדוק את תקינות משאבת האספקה במיכל(אאלט בשנתון הזה כבר יש).

משם את קו הלחץ הגבוה- משאבת ההזרקה-הווסת,שלה,שסתום הלחץ גבוה שיוצא למסילה המשותפת ומשם למזרקים.

בשלב ראשון הייתי מודד מה הלחץ במערכת,צריך ציוד מתאים/או לפחות מחשב עם האופציה הזו לאבחון ראשוני.

(אני גם פעם תדלקתי משהו לא מתאים,אצלי זה הסתיים בהחלפת משאבת ההזרקה).

עריכה אחרונה על ידי Gauss
  • תוכן חדש...