Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע- מה זה אומר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני - למרות דבריך הנוקבים אני חייב לשאול:

לא פעם אמרו לי את מה שאמר קובי כאן, שראש מנוע ברכב מסמן צרות בדרך וכדאי להתרחק מרכב כזה ומהר...

האם זה באמת לא נכון?

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

כמו שאמרו - זה תלוי בסיבה שבעטייה שופץ ראש המנוע.

אין כאן שחור ולבן.

קרא את ההסבר של גילי כדי להבין יותר.

פורסם

זה לא נכון, זה תלוי במצב הרכב.

יש מכוניות מוזנחות שברור שימכרו אותם מתחת למחירון ויש מכוניות שמורות שימכרו אותם במחיר מחירון.

שבוע שעבר שאלו אם אני מוכר ורצו לתת לי מעל למחירון רק שאני אמכור!

כל מקרה לגופו.

פורסם
בני - למרות דבריך הנוקבים אני חייב לשאול:

לא פעם אמרו לי את מה שאמר קובי כאן, שראש מנוע ברכב מסמן צרות בדרך וכדאי להתרחק מרכב כזה ומהר...

האם זה באמת לא נכון?

צביקה

אם הרכב התחמם והרבה בנוסך לראש מנוע יכולים להפגע עוד רכיבים ברכב: אלטרנטור/חיישנים/ רינגים עלולים להתפס /שבירת בוכנות -חריטות בצילינדר וכד' והמנוע עלול לגרור אחרי שיפוץ הראש לעוד בעיות .

אבל כמובן שכל זה תיאורטי בלבד ואם לא נסעו עם המנוע במצב של אי נסיעה הרבה זמן (מים בשמן/חום גבוהה) אז הסיכוי שהמנוע לא יחזור להיות כבעבר הוא קלוש .

JDM :twisted:

פורסם
אם הרכב התחמם והרבה בנוסך לראש מנוע יכולים להפגע עוד רכיבים ברכב: אלטרנטור/חיישנים/ רינגים עלולים להתפס /שבירת בוכנות -חריטות בצילינדר וכד' והמנוע עלול לגרור אחרי שיפוץ הראש לעוד בעיות .

אבל כמובן שכל זה תיאורטי בלבד ואם לא נסעו עם המנוע במצב של אי נסיעה הרבה זמן (מים בשמן/חום גבוהה) אז הסיכוי שהמנוע לא יחזור להיות כבעבר הוא קלוש .

שלום.

בהקשר למישפט הזה! אם הרכב התחמם והרבה בנוסך לראש מנוע יכולים להפגע עוד רכיבים ברכב: אלטרנטור/חיישנים/.

זה בטח המצעה שלך כי זה שטויות במיץ עגבניות.

לא תמיד ניגרם נזק למנוע בהתיחס למצבו של הרכב כפי שפורט שוה ליבדוק ולעשות כפי שהמלצתי.

סתם ראש שנישרף או ניפגע לא פוסל את הרכב!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שיפוץ ראש מנוע יכול לצאת טוב מאד, מהניסיון שהיה בAX שהינו צריכים לשפץ אחרי שהאוטו היתחמם, האוטו חזר מהשיפוץ ונסע אפילו יותר טוב מלפני השיפוץ, וכמו שאמרו כבר אם עושים שיפוץ אמיתי ולא חאפרי אין שום סיבה שהאוטו לא יהיה טוב ואין סיבה לא לקנות, וחוץ מזה מה השטות הזו ששיפוץ ראש מנוע יוצא תמיד חרא זה כמו שתגיד שאחרי ניקוי רדיאטור האוטו תמיד יתחמם.

בן

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

• תוכן חדש...