Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג כיסוי בד/גומי/סיליקון אוניברסלי למראות צד?

אני לא מדבר על כיסוי מלא שמכסה גם את המראה עצמה, אלא הלבשה שמשאירה את המראה פתוחה.

המטרה - תחליף לכיסוי הפלסטיק המקורי, שאיננו ואין להשיגו.

יש להשיג כאלה בעיצוב של דגלי איזה מדינה שתרצו (למשל כאן וכאן וכאן), אבל אני מחפש משהו סולידי, בלי דגלים.

פורסם
לפני 4 שעות, ch28566 כתב:

די בטוח שבעלי אקספרס תמצא כל מה שאתה רוצה. 

תאמין לי שחיפשתי לפני שהעליתי את השאלה.

ברשת אני מוצא רק דגלים של מדינות שונות, ולא שום דוגמה/צבע אחר.

פורסם

נתחיל מההתחלה :-) לאיזה רכב לא מצאת חיפוי מראה? כי אתה צודק, גם אני לא מצאתי משהו שהוא לא דגל או איזה ציור. 

• אהבתי 1
פורסם

יש לך אופציה נוספת של עיטוף ויניל

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

כתבתי בגוגל mitsubishi grandis mirror cap ויש ערימות של תוצאות, לא נכנסתי לעומק לבדוק אבל איך זה שאין למצוא?

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
בתאריך 31.5.2024 בשעה 17:04, Adani כתב:

כתבתי בגוגל mitsubishi grandis mirror cap ויש ערימות של תוצאות, לא נכנסתי לעומק לבדוק אבל איך זה שאין למצוא?

אם תיכנס לתוצאות תגלה כדבריי. מראות שלימות אולי אפשר למצוא שם, במחיר בהתאם, אבל לא כיסוי לבד.

• תוכן חדש...