Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה'.....

ברשותי רדיו דיסק של פיוניר דגם 4100R וקומפוננט של מורל דוטק (5.15) מקדימה.

אני בחיפושים עכשיו אחר מגבר 4 ערוצים שיגביר לי את המורל (זה הכי חשוב לי כרגע) ובעתיד הקרוב שיגביר גם סאב.....(ברגע שיהיה תקציב לסאב, נחשוב גם על זה)......

התקציב הוא בסביבות גג כ- 1300 ש"ח.

מה שהציעו לי עד עכשיו:

1.מגבר 900W, מבית: Lightning Audio דגם: B2.300.4

2. מגבר לרכב 4 יציאות מבית ORION דגם 4004 (דגם משופר? האם יש שני דגמים??)

3. וכמובן המגבר של JBL מהדיוטי פרי (75.4).

זהו....אני מחפש משהו שיתאים בצורה הכי טובה (והכי איכותית כמובן) למורל דוטק.

אם יש לכם המלצות - אשמח מאד לשמוע ולדעת.

תודה, שי.

פורסם

מבין האופציות ה JBL

האוריון והליטננינג לא מספיק חזקים

והקומפוננט לא נציל בשיט

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני הייתי הולך על הלייטנינג אודיו

ד.א. סתם שאלה

ROCKFORD FOSGATE

KICKER

LIGHTNING AUDIO

כל החברות האלה הם חברות בת של ROCKFORD?

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

כי כמו שכתבתי - אני מתכוון גם לרכוש סאב בחודשים הקרובים (כשהתקציב יתאפשר)....

מה שחשוב לי יותר הוא שהמגבר שאני אקנה יהיה "מותאם" בצורה הכי טובה לקומפוננט כי זה הרבה יותר חשוב לדעתי מהתאימות שלו לסאב (שעתיד יהיה לבוא), לא?!

Guest תמיר .א.
פורסם

תאמין לי שהבחור יודע מה הוא מדבר.

תמיר

פורסם

כש"הבחור" אומר שהקומפוננט לא נציל בשיט, זה לא בהכרח אומר שהקומפוננט לא איכותי, נכון?!

(כי אם כן, מחר אני הולך להחליף אותו...:)

פורסם

זה אומר שקשה מאד לפתוח אותו ושהוא בעל הספק אדיר ומצריך מגבר רציני שיזיז אותו היטב וינצל אותו בהתאם,ויפיק ממנו את המירב. זה פחות או יותר הכוונה -

ותקנו אותי אם אני טועה[לדייקנים שבנינו..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

היה לי את המגבר מאגנט דה רוק 800 מוצהר 104X4 ב 14.4 , הוא לא הזיז את הרמקולים בכלל

כרגע יש לי את רוקפורד 801X שמוצהר כ 100X4 הרבה יותר חזק מהמאגנט מצליח לפתוח את הקומפוננט כמו שצריך

ושאני אומר שהוא לא נציל , זה לא אומר שהוא פחות איכותי , אלא שצריך הגברה חזקה כדי להשיג ביצועים אופטימלים

ובאמת כמה שמומלץ בכל הפורום הזה ה JBL , אני אישית לא יודע מה הוא באמת מסוגל לעשות , אבל לפי דעתי כדי להשיג ביצועים טובים קח מגבר שמוציא לפחות 100X2 נטו !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מה רע בלייטנינג?אני גם מתעניין בו.

אני מראש אומר-אני לא מחפש מגבר שירים 5 בתים בכל צד של הרחוב,אלא שיתן צליל טוב בווליום סביר(קרי-רחוק מנקודת המקסימום ברדיו...)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הליטננינג הוא 50X4

הוא לא יזיז ותפעל את הקומפוננט בצורה אופטימלית לדעתי

• תוכן חדש...