Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה כבוד לצרפתיות....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאזדה 6 נמצאת בארץ רק מתחילת שנת הדגם הנוכחית. איך בדיוק בדקו את אמינותה? לא שיש לי משהו נגדה או נגד אחרות רק שנראה לי תמוה איך אפשר להגיע למסקנה השוואתית לגבי רכבים שמשווקים זמן שונה ועברו קילומטראז' מצטבר שונה. הסוברו לגאסי למשל נמצאת כאן משנת 1989 ועברה 3 החלפות דגם. על איזה מהם מדובר? האם השוו את ה 1800 אוטומטי משנת 89 למזדה 6 2000 משנת 2003?

בכלל הייתי לוקח בספקנות כל "מחקר" צרכני בארץ. האמינות שלהם אפסית והתוצאות מוכתבות כנראה ע"י מי ששימן יותר את הכתב...

זום זום זום?

נמרוד

פורסם
המאזדה 6 נמצאת בארץ רק מתחילת שנת הדגם הנוכחית. איך בדיוק בדקו את אמינותה? לא שיש לי משהו נגדה או נגד אחרות רק שנראה לי תמוה איך אפשר להגיע למסקנה השוואתית לגבי רכבים שמשווקים זמן שונה ועברו קילומטראז' מצטבר שונה. הסוברו לגאסי למשל נמצאת כאן משנת 1989 ועברה 3 החלפות דגם. על איזה מהם מדובר? האם השוו את ה 1800 אוטומטי משנת 89 למזדה 6 2000 משנת 2003?

בכלל הייתי לוקח בספקנות כל "מחקר" צרכני בארץ. האמינות שלהם אפסית והתוצאות מוכתבות כנראה ע"י מי ששימן יותר את הכתב...

זום זום זום?

נמרוד

נמרוד - זה מוכיח שלא קראת את זה אפילו. זה לא מחקר ולא בטיח. כולה סקר שנערך בקרב קוראי האתר. בנאדם קנה מאזדה 6 לפני חודשיים, לא עשתה לו עדיין שום בעיה, נתן לה ציון מקסימלי. בנאדם אחר נוסע כבר 5 שנים על 306, עשתה קצת בעיות, כראוי לצרפתיה, אז הוא נותן לה 3.5. כמובן שאין כל משמעות לסקר הזה, אפילו שהוא מראה שוב שהיפניות אמינות יותר, אבל את זה כבר ידענו...

כרגיל, החאפריות חוגגת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זום זום זום?

נמרוד

אתה לא מסתכל על זה נכון...

אין פה שום השוואה בין מכוניות ישנות לחדשות, כל הסקר הזה הוא כללי !

כל המטרה של הסקר הזה הוא שביעות הרצון של הלקוחות מהרכבים שלהם.

זה שהונדה סיויק עברה את הקורולה בניקוד לא אומר שהקורולה פחות אמינה, אלא פשוט שבעלי הסיויק יותר מרוצים מהאמינות (כלומר - אמינות ביחס לבעל האוטו).

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

כנראה שבעלי הקליאו והמגאן ידעו על מה הם מדברים.

ועל כל אלה שמגינים עליהם ומדברים על אקזמפלרים דפוקים, הנה, עוד פעם

סקר שמציב את רנו בתחתית הרשימה.

אם זה היה סקר אחד אז מילא, אבל זה בערך החמישי עם תוצאות דומות.

גיא - שלצערו הרב נוהג בקליאו בת חצי שנה שכל שבועיים במוסך.

פורסם

וזאת לא מכונית חדשה שלא הספיקה להשתפשף...

המכונית שכל כך הושמצה כאן

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני - אני שמח שמיקום האלמרה גורם לך אושר , אבל שים לב שבמקום הרביעי (המכובד) ניצבת הפיאט בראבה שבמקרה יש בבעלותי את אחותה גדולת הישבן. אני יכול להעיד שהמיקום הזה מופרך לחלוטין ונובע אולי מנסיון פתטי של בעלי הבראבה להפטר מהן.

נמרוד

פורסם
וזאת לא מכונית חדשה שלא הספיקה להשתפשף...

המכונית שכל כך הושמצה כאן

נהגתי באלמרה לפני מספר ימים, בדרך חזרה מהחרמון (למשך מספר שעות, ככה שלא מדובר

על 5 דקות נסיעה).

מדובר על הדגם החדש, אלמרה פרפקט 1.8 אוטומטית (דההה :D ).

לא מצאתי בה שום דבר טוב. לוחצים על הגז, היא נוסעת (בערך, לוקח די הרבה

זמן עד שמקבלים תגובה - וכמו כן מספר הס"מ הראשונים של ה-pedal travel מתים

לגמרי, כמו ברוב האוטומטיות). מסובבים את ההגה, היא פונה. בלי רגש, בלי כלום. מבפנים

היא מקרקשת בצורה מזעזעת, ונראית סתמית לחלוטין. כנ"ל מבחוץ, מלבד הקירקושים.

ע"מ לעקוף נדרשתי לשרטט דיאגרמות ולתכנן תוכניות כרבע שעה לפני מועד העקיפה...

המנוע פשוט לא מספק את הסחורה.

בקיצור, סתם עוד אוטו (האקסמפלר הזה גם לא אמין במיוחד כפי הנראה, למרות שזה לא

מעיד על כלום. ק"מ על השעון - 17,500. האוטו בן שנה וחצי... הרכב הוא מליסינג,

והבעלים הנוכחי הוא הבעלים הראשונים).

פורסם
לא לקחת נסיון בודד כנסיון מייצג...

אני חושב שמה שעומר ניסה להגיד זה שאפילו את היתרון הגדול של האלמרה הספציפית הזאת, שבה נוהגים לנופף חובבי היפניות תמיד - היא לא מציגה. אז מה הטעם?

אבל מצד שני אני בטוח של-90 אחוז מהאוכלוסיה היא תהיה בסדר גמור, מן הסתם.

רק לא למי שדורש יותר מכלי שינוע...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא לקחת נסיון בודד כנסיון מייצג...

שים לב שבאותה נשימה שבה ציינתי שהאקסמפלר הזה גם לא אמין במיוחד,

ציינתי שזה לא מעיד על כלום - ברור למדי מדברי שלא היתה שום כוונה לרמוז אחרת.

אבל לגבי האוטו עצמו - בינוניות לשמה. למרות שאין לי הרבה נסיון על משפחתיות,

זאת בהחלט לא אחת מהמוצלחות יותר שבהן (מה בדיוק ההבדל הגדול בינה לבין לאנטיס?

שתיהן נראות אפורות מבחוץ ומבפנים, שתיהן מקרקשות, שתיהן לא נוחות בערך באותה

רמה, הגיר האוטומטי של האלמרה אולי אפילו פחות מוצלח, המנוע של האלמרה לא ממש

מרגיש יותר חזק - למרות ששתיהן עגלות. אז? עוד העתק חסר משמעות...)

פורסם

כשהייתה לי האלמרה נסעתי גם בלנטיס מדי פעם. יש הבדל גדול בין השתיים בכל הנוגע לנסיעות ארוכות. המושבים באלמרה נוחים הרבה יותר.

וחוצמיזה אתה אומר שהאלמרה הספציפית שבה נסעת היא לא מייצגת. אז דע שגם בנושא הקירקושים היא לא מייצגת. כך לפחות תעיד האלמרה שהיתה שלי.

לגבי זמינות כח גם כאן יש לי חידושים בשבילך: הגיר המעולה (יותר טוב מהגיר של הלנטיס וגם של פוקוס שאני נוהג בה מדי פעם) נותן זמינות כח כשצריך. וצודק רוני: אלה שנוהגים באלמרה לא עושים "פתיחות" "סגירות" והשד יודע מה עוד...זאת מכונית לשינוע והיא עושה את מה שמוטל עליה טוב, יעיל, נח אמין ובלי פוזות ויעידו תוצאות סקר שביעות הרצון של מוטוקאר ששם אותה במקום הראשון

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...