Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות Anker שבקו חיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

לפני כחודשיים רכשתי אוזניות של Anker דגם Life P3 דרך עלי אקספרס. עד אתמול האוזניות עבדו מעולה, איכות השמע הייתה טובה (אפילו יותר מהאיירפודס שהיו לי), סוללה מצוינת, ממש היו לשביעות רצוני. 

אתמול האוזניה השמאלית הפסיקה לעבוד. ניסיתי לבצע איפוס אך ללא הועיל. האיפוס לא עובד. 

לפי חיפוש בגוגל זה לא משהו שרק אני חוויתי.  

יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של אנקר והתשובה שלהם מצורפת מטה. 

רציתי לשאול: האם זה הוגן/מקובל להחזיר רק 60% מהסכום?

IMG_7238.thumb.jpeg.a49e28305477a7b84e1e925865b3b1d3.jpeg

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

קניתי מאלי ציוד אלקטרוני כזה או אחר עם פוטנציומטר תקול
הפיצוי היה...
שהם ישלחו לי פוטנציומטר ואני אחליף... כאילו שאני עובד אצלם
שאני אחליף פטונציומטר על חשבוני והם יפצו אותי במחצית מעלות המכשיר (25/50 דולר)

באימשכם? שלחתם מוצר חדש תקול, קחו אותו בחזרה ותשלחו אחד תקין
לא עזר כלום... בסוף לקחתי את הפיצוי שנתנו ותיקנתי לבד.
ככה זה אלי, אל תצפה לפיצויי גם אם יש למוצר 10 שנות אחריות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

יצרן סיני עם תודעת שירות לקויה? הזדעזעי ארץ! 😱

תגיד תודה שבכלל ענו לך תמורת מה ששילמת. סחורה סינית מחברה סינית (אפילו רצינית כמו אנקר) זה תמיד הגרלה בתחום השירות ובקרת האיכות. סיכון מחושב שלקוח צריך להבין כשהוא משלם עשרות אחוזים פחות ביחס למוצר מקביל מיצרן אירופאי או אמריקאי 'נחשב' יותר.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
לפני 1 דקה, Derish כתב:

אפילו רצינית כמו אנקר) זה תמיד הגרלה בתחום השירות ובקרת האיכות. סיכון מחושב שלקוח צריך להבין כשהוא משלם עשרות אחוזים פחות ביחס למוצר מקביל מיצרן אירופאי או אמריקאי 'נחשב' יותר.

אנקר ו''יצרן פחות נחשב''?

אנקר לא זולים ולא ממצבים את עצמם כאלטרנטיבה זולה ליצרן ''אירופאי''/''אמריקאי''

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

אנקר ו''יצרן פחות נחשב''?

אנקר לא זולים ולא ממצבים את עצמם כאלטרנטיבה זולה ליצרן ''אירופאי''/''אמריקאי''

הם יכולים למצב את עצמם איך שבא להם, אבל עובדתית הם עדיין ראש לשועלים וישארו כך בעתיד הקרוב.

גם אני מחפש מוצרים שלהם ושל בלקין כשמגיע הזמן לרכוש אביזר אלקטרוני עם יחס טוב של עלות לאיכות. אבל אני לא מצפה מהם לשירות לקוחות ברמה של פיליפס, אפל, או סמסונג.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, doesnotmatter כתב:

יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של אנקר והתשובה שלהם מצורפת מטה. 

רציתי לשאול: האם זה הוגן/מקובל להחזיר רק 60% מהסכום?

אם אתה שואל אותי, זאת אופציה לא רעה בכלל באופן יחסי. 

הם מוכרים 200 כאלה כול יום, אי אפשר להחליף לכול אחד רק על סמך טענה. אז מה האלטרנטיבה האמיתית? שתשלח להם את האוזניות, הם יבדקו אותם ואו שיתקנו או שישלחו לך חדשות. כול הסיפור הזה יקח 3 חודשים, יאלץ אותך ללכת לדואר, וקיים סיכוי לא רע שזה פשוט ילך לאיבוד איפשהו.

כשלי התקלקלו הסנייהייזר שקניתי בארץ, לקח חודש עד שזה הגיע ליבואן, ובמידה והוא לא היה מאשר החלפה(שבוצעה בסניף של KSP), כניראה היה לוקח עוד חודש עד שהם היו חוזרות אלי.

סיכוי סביר שאם היו מציעים לי פשוט פיצוי מידי בגובה 60 אחוז, הייתי לוקח אותו מאשר את האלטרנטיבה. 

זה לא מושלם, ודי מעצבן, אבל מה לעשות, לא כול מקום זה ארה"ב. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אמזון זה אמזון, שאר העולם לא יכול, גם אם הוא רוצה, לספק שירות החלפה (או שירות ויתור וספיגה) כמו אמזון.

מה שהם מציעים לך זה להמיר זמן (התעסקות=זמן) בכסף, בסך הכול פשרה סבירה. אישית הייתי לוקח וממשיך הלאה בחיים (60 אחוז ממוצר שעולה 200₪, בקיצור, לאפה בצלחת)

לגבי המיצוב של אנקר - מסכים עם דריש.

איכות גימור מעולה (הסינים למדו את זה מצוין) וכל השאר טיפה מעל לממוצע, בול ראש לשועלים.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוקיי. תודה לכולם.

האם הייתם ממליצים לחזור לאוזניות AirPods של אפל? עושה רושם שהן עמידות יותר. 

למרות שמבחינת סוללה, איכות שמע, נוחות באוזן (איירפודס נופלות לי בזמן אימון), הייתי מעדיף את Anker. תוסיפו לזה שהם עולות חצי מהמחיר של האיירפודס.

אילו עוד אופציות יש?

Mazda 3 2.0L, 2016 

פורסם

AirPods pro

buy once , cry once

ואם יש אפשרות בארץ להוסיף apple care זה שווה (הלכה לי אוזניה - החליפו , הכלבה לעסה לי את הקייס! החליפו!)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעה, doesnotmatter כתב:

אוקיי. תודה לכולם.

האם הייתם ממליצים לחזור לאוזניות AirPods של אפל? עושה רושם שהן עמידות יותר. 

למרות שמבחינת סוללה, איכות שמע, נוחות באוזן (איירפודס נופלות לי בזמן אימון), הייתי מעדיף את Anker. תוסיפו לזה שהם עולות חצי מהמחיר של האיירפודס.

אילו עוד אופציות יש?

עד כמה שזה מעצבן, אני הייתי נותן צ'אנס נוסף לאוזניות של אנקר. 

לי יש אוזניות אנקר ב-30 דולר שקניתי ב-2020 והם עדיין עובדות יפה מאוד כולל נפילה של אחת מהם מקומה 4 על המדרכה. 

לעומת זאת הסנייהזר שברשותי, שהמחיר המקורי שלהם הוא 600 שקל, אוזניה אחת הפסיקה לעבוד סתם ככה אחרי חודשיים. 

סתם עניין של חוסר מזל.

פורסם

סביר להניח שמשלוח לסין יעלה, בזמנו כשהיה אפשר לקבל דמי משלוח מpay pall והייתי בעיקר מחזיר דברים לnext , זה עלה נניח 20 שח. אבל זה היה מגיע די זריז ואז היו מחזירים לי את הכסף ישר איך שהחבילה הגיעה חזרה.

וישר הייתי ממלא תביעה באתר של פיי פאל לקבל החזר על המשלוח.

פה זה שיטת מצליח. הם יודעים שאתה צריך ללכת לדואר, לשלוצ לסין, לחכות, לחכות, ואז שישלחו לך יחידה חדשה. אם זה חרא מוצר, זה יתקלקל שוב.

תמיד מקובל שהאחריות המקורית נשארת, אז בקלקול הבא אתה אולי מחוץ לאחריות.

אז אולי עדיף לקבל 60% בשקט  בלי לזוז מהמקלדת והיום במיוחד אם זה לא סכום גדול.

אולי יש מצב שאפשר להעלות את זה ל75%. 

• תוכן חדש...