Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

התחדשתי לא מזמן בסיאט איביזה קופרה 2017 שחורה ורציתי להחליף לה לג'נטים שחורים. 

חיפשתי את החברות oz ( כמו כולם בערך) וגם enkei שאהבתי יותר אבל כרגע המלאי בארץ לא קיים במקומות שבדקתי לאור הקושי לייבא לפה מוצרים. 

נתקלתי בחישוקים קלים ובצורה דומה למה שמחפש של חברת fondmetal הגרמנית שלא שמעתי עליהם אבל מבדיקה בגוגל מצאתי שהיא חברה ותיקה פשוט אף פעם לא נתקלתי בהם אז אין לי מושג לעומת החברות האחרות שציינתי. 

מה דעתכם? או שאולי עדיף להשאר עם מה שיש לקוות שבעתיד המלאי יתחדש. כרגע בכל אופן לא דחוף הענין של הג'נטים פשוט לא מתחבר לנוכחיים והייתי שמח להתחדש במשהו מגניב ולשפר את הנראות של הרכב. 

תודה מראש. 

פורסם

אם מה שמפריע לך זה הצבע תמיד קיימת האופציה לצבוע את הקיימים בשחור.

אם זה מעניין אותך חפש צביעה בתנור.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 4 דקות, Adani כתב:

אם מה שמפריע לך זה הצבע תמיד קיימת האופציה לצבוע את הקיימים בשחור.

אם זה מעניין אותך חפש צביעה בתנור.

לא רק הצבע, אני מחפש צורה אחרת. 

חוץ מזה לצבוע בצורה טובה לא יעלה בערך כמו ג'נט חדש? 

פורסם

יכול מאוד להיות, תלוי במידה. יש שיגידו שלהישאר עם המקוריים עדיף מבחינת איכות הגאנט.

מצד שני אם תחליף תוכל גם למכור את המקוריים בלא מעט כסף. זו פשוט אופציה שכדאי לשקול.

אופציה נוספת היא לחפש מקוריים יד שנייה של רכב אחר, אבל גם זה יהיה כנראה יקר יותר מתחליפיים, במיוחד אם יהיה צורך לצבוע אותם.

אישית אני לא יודע להמליץ על חלופיים.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 10 שעות, PeppEDogg כתב:

חיפשתי את החברות oz

לגבי חישוקי OZ, תדבר ישירות עם היבואן מ.י.ח יבוא ושיווק בע"מ, יושב בין רחובות ליבנה (לבחור שמתעסק שם בחישוקים, אם אני זוכר נכון, קוראים יעקב). הם מחזיקים גם חישוקים איכותיים מסין. כאשר אני החלפתי נסעתי אליהם למחסן וגם זכיתי למחיר טוב. תכין שיעורי בית מבחינת מידות החישוק, אופסט וכו'. 

• תוכן חדש...