Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חברה וחלופות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

באפשרותי לקבל רכב חברה.

ממה שבדקתי נראה שזה לא כלכך ישתלם לי. הנסועה שלי נמוכה, כ8k בשנה.

לא ממש רוצה למכור את הרכב הפרטי ואין לי כלכך צורך ברכב נוסף.

האם מקובל לבקש חלופה בדמות הוצאות רכב ואם כן, כמה נהוג לבקש?

שווה ערך להטבה של רכב חברה, אני מניח?

אשמח לעצתכם.

עריכה אחרונה על ידי samg
פורסם

תלוי חברה

איפה שמקובל - תוספת להחזר הנסיעות החודשי בדמות x קילומטרים שנתיים (נגיד 15 אלף) כפול y שקלים (נגיד 1.3 עד 1.5) לקילומטר חלקי 12 חודשים בשנה.

אבל

יש חברות שלא מוכנות לשמוע על זה. קח רכב. לא רוצה? לא צריך.

פורסם

לפי הלא משתלם לי אני מניח שאתה משלם את כל שווי הרכב. השאלה היא אם מורידים לך גם עבור הרכב מעבר לשווי הרכב וכמה אתה מקבל נסיעות אם אתה בלי רכב.

מעבר לזה אתה עולה לחברה X שקלים לחודש שיכולים להתבטא ביחסים שונים בין הברוטו, הרכב, התנאים הסוציאליים, ערבי חברה וכו'. זה לא אומר שאם אתה מוותר על אחד מהם כל כהסף הולך אליך כי יש עוד לא מעט שיקולים בגובה הברוטו מעבר למה שאתה עולה. הכל תלוי במשא ומתן ביניכם וכמה החברה רוצה אותך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אז אתה למעשה מנהל מו"מ על עלות שכר של כ 3000 ש"ח (בערך 2000 ברוטו). נסה לקבל כמה שיותר מהסכום הזה, תראה מה תצליח ואז תחליט.

קח בחשבון שכדאיות לקיחת רכב צמוד מאוד תלויה לא רק בשימוש אלא גם באחוז המס שאתה משלם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...