Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה CX5 צלחות - עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

ברכב של המשפחה (CX5) צריך להחליף רפידות + צלחות.

בנוגע לרפידות בלם , אני כבר די נעול על ebc greenstuff (צהובות חסר במלאי).

בנוגע לצלחות חשבתי להזמין בארץ מקוריות / ברמבו .. אבל לפי מה שהבנתי חסר אצל היבואן.

הוצעו לי צלחות של בוש , האם כדאי ללכת עליהן או לחפש מקוריות / ברמבו מחו"ל?

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

למה לא ללכת על סט צלחות ורפידות מקורי? בשביל מה לך להתעסק עם רפידות וצלחות צד ג'? אם מה שמעניין אותך זה לשפר את מרחק הבלימה, גם אם תשים את הרפידות והצלחות הכי ספורטיביות, לא תשנה כלום, כי מה שקובע זה הצמיגים (וגם הסט המקורי מצליח לנעול אותם בלי בעיה). אז מה בדיוק אתה מחפש? הרכב מיועד למסלול ויש brake fade?

פורסם

למה? 

1) קודם כל בגלל המחיר , מוסך מורשה שוחט אותי במחיר לעומת הזמנה בנפרד.

2) ההבדל מורגש משמעותית בבלימה , רפידות הסטוק בולמות הרבה פחות טוב לעומת הצהובות שמורכבות כרגע , מניסיון.

(הרכב נועל פיילוט ספורט 4)

אין לי בעיה עם צלחות מקוריות אבל אין במלאי.. 

השאלה האם צלחות של ברמבו למשל (הסדרה הרגילה ולא המחורצת) שוות ערך למקוריות?  איכות OEM?

• אהבתי 1
פורסם

רק קח בחשבון שאתה מטפל פה רק בתחושת הבלימה (כלומר, כמה מרגיש לך שהרפידות "נושכות" מהר). בבלימת חירום לא יהיה הבדל במרחק עד לעצירה בין הרפידות השונות - כל עוד כל הרפידות מצליחות לנעול את הגלגלים בלחיצה הזקה על הדוושה, הגורם המכריע הוא הצמיגים. ולרפידות aftermarket יכולות להיות השלכות שליליות (שחיקה מהירה יותר של הרפידות; שחיקה מהירה יותר של הצלחות; לכלוך) שלאו דווקא שוות את התחושה של בלימה טובה יותר (וכאמור, מדובר בתחושה בלבד, אין פה השלכה על בטיחות).

פורסם

מניסיון , אני כבר לא מרכיב מקורי אלא איכותי מצד ג' , גם משיקול כלכלי.

מוסך מורשה דורש המון כסף על רפידות וצלחות מקוריות וזה פחות מתאים לי.

יש לי ניסיון טוב עם הרפידות של EBC והם לעולם לא איכזבו, אני פשוט מחפש אלטרנטיבה אחרת לצלחות המקוריות ולא מוצא.

הוצעו לי צלחות של בוש אך אני לא יודע אם הן שוות משהו.

• תוכן חדש...