Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכפתורים חוזרים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, NoKa כתב:

נתתי דוגמה את האיחוד האירופי עם הטכנולוגיה, ברור שהאיום של Euro NCAP הוא רמז ליצרנים לאיזה כיון הולכים.

אני עוקב אחרי הפורום כבר שנים (פחות מגיב אבל לגמרי עוקב) ואפילו אחרי האשכול המדובר (הייתה תקופה שהייתי מעוניין בעצמי בקקטוס)

ואי אפשר להשוות את הביצוע של סיטרואן שהושק אי שם ב2014 ותוכנן עוד לפני (כמובן ללא ota וחיבור לרשת) לביצוע כיום.

באשכול המדובר אני לא זוכר שמישהו חייב אותך לקנות את הקקטוס ולכן אם רכב לא מתאים לך פשוט אפשר לוותר עליו ולקנות רכב אחד 

ככה קל ופשוט, לי הקקטוס לא התאים ולכן קניתי רכב שהתאים לי.

בדיוק כמו בהודעה למעלה, אם לא מתאים לך אל תקנה

אני אישית לא בעלים של אייפון למרות שאני משתמש במק המון שנים, כי אני לא אוהב את המוצר ולכן עשיתי משהו מאוד קל ופשוט וקניתי מכשיר אחר.

ככה עובד קפיטליזם.

דרך אגב לבעלים של אייפונים המון שנים המעבר לType C קשה, האם דעתו של הלקוח ״המשלם״ פחות חשובה ופחות נחשבת מדעתו של הלקוח שמצקצק מהמצד? 

וכאן זה נכנס לתחום הרכב, אני אישית אוהב את הניקיון בטסלה וההרגשה שהרכב נבנה עבור קהל ודור מסוים

ופתאום כל רכב אחר נראה עמוס בכפתורים מיותרים ודברים שלא ברורים למה הם שם, האם זה מושלם? כנראה שלא, רוב הדברים נמצאים בכפתורים פיזיים בהגה או ניתנים להפעלה בהפעלה קולית

אני לא פנבוי של טסלה או רכבים סיניים שבנויים על קונספט זהה, אני פשוט קהל היעד של רכבים טכנולוגיים כאלה ובעיניי זאת לא בעיה.

האם לאבא שלי הייתי ממליץ לקנות רכב בלי כפתורים? כנראה שלא 

אז לא חייבים לנסות להתאים כל מוצר לכל קהל יעד, פשוט שכל אחד יקנה מה שמתאים לו וביום שהיצרנים ירגישו שהקהל שלהם בורח הם ישפרו או ישנו את המוצר.

קצת מוזר שאתה לא אוהב אייפון שיש לו מערכת הפעלה עם "הנדסת אנוש" בלתי נסבלת לדעתי אבל מיתוג נוצץ (ובגלל זה עברתי מהר מאד לטלפון אנדרואיד- תענוג של "הנדסת אנוש") ובכל זאת אתה אוהב טסלה עם אותו הקונספט של אייפון.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני שונא אפל מאותה הסיבה, ומאז שיש לי את הטסלה אני לא רואה איך אני עובר לרכב אחר.

אתה קופץ להגיב כנגד הנדסת האנוש בטסלה אבל אני בספק עם באמת היתה לך חוויה ארוכה עם הרכב.

האם זה מושלם? לא. האם זה טוב? זה מעולה.

מדהים כמה פעולות מיותרות שצורכות כפתורים מיותרים יש ברכבים.

אתה יכול לעשות נסיעות שלמות בטסלה, וחוץ מלהזיז את ההגה,  ללחוץ על דוושת התאוצה (נדיר שצריך את דוושת הבלם) ולהשתמש בידית הווינקר וההילוכים אתה לא נוגע בכלום, כי לא צריך.

וזה כולל את כל התהליך מלפני הכניסה לרכב ועד ליציאה ונעילה.

אני לא יודע איך זה בדור החדש כי עוד לא התנסתי אבל הדור הקודם לא סתם הפך להיות להיט ברוב העולם.

• מעניין 1

טסלה 3 2022

פורסם

מגיב על כותרת השרשור, 

הכפתורים לא חוזרים, לפחות אלו שעדיין נשארו, לא ייעלמו.

• רעיון טוב! 2
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
בתאריך 6.3.2024 בשעה 08:16, YNV כתב:

בטסלה המגבים במסך. יש כפתור רק לניגוב בודד

לא יודע אם לצחוק או לבכות. בעצם רק לצחוק, אין לי טסלה ואין לי כוונה לרכוש דבר כזה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
בתאריך 6.3.2024 בשעה 08:16, YNV כתב:

בטסלה המגבים במסך. יש כפתור רק לניגוב בודד

המגבים נשלטים מההגה. לפחות בהיילנד. כשאתה לוחץ על הכפתור אפשר לשחק עם אחת הגלגלות (נראה לי השמאלית) ולשנות מהירות, לכבות או להעביר למצב אוטומטי.

בתאריך 7.3.2024 בשעה 20:42, motizkn כתב:

אני לא יודע איך זה בדור החדש כי עוד לא התנסתי אבל הדור הקודם לא סתם הפך להיות להיט ברוב העולם.

בהיילנד האיתות עבר להגה (מוזר אבל מתרגלים מהר) וההילוכים עברו למסך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

איפה שהוא ב 2017 כשהגיע ה 3008 עם הפעלת מיזוג ושאר בקרות מהמסך, לא היו הרבה שאהבו את זה, וזה עוד עם כפתורי "הפסנתר" שמובילים אותך ישירות לתפריט הנבחר בלי שיטוטי מסך מיותרים. היום זה כבר רכב עם יותר מידי כפתורים...(:-

עריכה אחרונה על ידי ST12345
  • מעניין 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...