Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מה שלומכם?

שאלה בבקשה: יש לי שברולט ספארק 2022.

לא יודע איזה חברה הרמקולים שהגיעו עם הרכב. סה"כ אני שומע בסדר גמור, אך האם שידרוג הרמקולים לחברה אחרת ישפרו את הסאונד עוד יותר?

ואם כן, איזו חברה מומלצת?

הבנתי שjbl טיל, יש עוד?

תודה לעונים.

פורסם (נערך)

בהרבה מקרים החלפת רמקולים יכולה לשפר מהותית את הסאונד 

ברכב שלך כדי לקפוץ מהותית ברמה הייתי ממליץ על רמקולים 6X9 על המגש האחורי 

בדומה למה שאתה רואה כאן :

https://chevysparkforum.com/uploads/monthly_2019_06/20190526_212936.jpg.96c3ae2037b9fb3af1596e74e6bf5d75.jpg

כן JBL בהחלט מייצרים יופי של רכיבים ברמת כניסה לעבודה עם מערכת מקורית 

הייתי ממליץ לך ללכת על שילוב של סט קומפוננט לדלתות מקדימה עם רמקולים 6X9 על המגש.

סטאפ כזה למשל :

https://www.google.com/search?q=זוג+רמקולים+jbl+stage1+9631&sourceid=chrome&ie=UTF-8

https://www.google.com/search?q=זוג+קומפוננט+"6.5+JBL+STAGE2+604C&sourceid=chrome&ie=UTF-8

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם
לפני 8 שעות, gilad2211 כתב:

שלום לכולם מה שלומכם?

לא יודע איזה חברה הרמקולים שהגיעו עם הרכב. סה"כ אני שומע בסדר גמור, אך האם שידרוג הרמקולים לחברה אחרת ישפרו את הסאונד עוד יותר?

הבנתי שjbl טיל, יש עוד?

תודה לעונים.

בספארק 2014 שלי החלפתי רמקולים ובהחלט היה שיפור - אם כי בסופו של דבר עדיין הסאונד בינוני לכל היותר.

יש לציין שמהרמקול השמאלי יש לי קצת חרחורים - עד כה התעצלתי להתעסק עם זה ולהבין האם ניתן לסדר.

אני לא חושב שיש חשיבות לחברה. אם זה רמקול "נורמלי" של חברה "עם שם", זה יהיה מספיק טוב, ובסבירות גדולה שיפור סביר על הרמקולים שבאים עם רכב תקציבי.

פורסם

אם הרמקולים נשמעים בסדר

אז הוספה של מגבר עם סאבוופר יתן לך שיפור

צריך לשמוע איך שומעים כרגע. ולא לזרוק דגמים שאולי ישמעו פחות טוב מהמקורים

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם (נערך)
בתאריך 2.3.2024 בשעה 11:09, gilad2211 כתב:

שלום לכולם מה שלומכם?

הבנתי שjbl טיל, יש עוד?

תודה לעונים.

סתם לדחוף רמקולים צד שלישי שלא עברו בדיקות וכיול כמו הרמקולים המקוריים שלך לא יעזרו לך בכלום , אתה אולי תקבל יותר באס אבל זה לאו דווקא יישמע טוב יותר .

אם אתה באמת רוצה לשדרג סאונד אתה תצטרך במינימום מגבר עם יכולות dsp + כוונון על ידי גורם שיודע איך אשכרה לכוון dsp  ופה אני יביא לך ספוילר - כמעט אף אחד מהמתקינים בארץ לא יודע באמת לכייל עם מיקרופון ותוכנות מקצועיות , הם ידחפו לך קרוסאובר על 80 וישחקו אותה כאילו הם שינו את עולמך  .  

עריכה אחרונה על ידי moter97
  • תוכן חדש...