Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת EPC סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה נשמע חברים,לאחרונה תוך כדי נסיעה הופיעה לי נורת epc בלבד באמצע נסיעה ארוכה ללא כל שינויים ברכב והרכב נסע כרגיל,ואחרי כיבוי רכב והדלקה נעלם הנורה,כך קרה כמה פעמים,

לאחר חיבור מחשב(בדקתי בשני מוסכים) הופיעה שיש תקלה בחיישן חמצן אחורי,קניתי את החיישן לבד והלכתי למוסך ערבי ליד הבית שיחליף לי את החיישן,

לאחר הרמת הרכב על הליפט ראו שיש איזה חוט שרוף בחיבור אל החיישן(לא החיישן עצמו)אבל גם ככה קניתי את החיישן אמרתי לו להחליף בכל זאת ואת החוט השרוף הוא הלחים בחזרה,אחרי שיצאתי מהמוסך נסעתי שוב נדלק הנורה

לאחר כיבוי רכב והנעה נעלם הנורה,מישהו יודע למה נדלקה שוב הנורה?והאם יכול להיות שרק צריך איפוס?

כי המוסכניק הערבי חיבר מחשב בסוף הטיפול אבל לא יודע אם עשה איפוס כיוון שמתי שבאתי אליו לטפל בחיישן הנורה ברכב הייתה כבויה

עריכה אחרונה על ידי YINON.A
פורסם

אם אתה מאיזור המרכז, וגם אם לא אז שווה נסיעה של 100 שח שתיתן לך בעתיד הרבה שקט נפשי

סע למוסך רון/אופיר המכונאי האקדמאי ויש עוד כמה שדובר עליהם.. ממומלצי הפורום !!

פורסם

קרה לי גם בפולו וגם בסיאט קורדובה מנוע 1.4 זה היה סה"כ יוניט ברקס. אבל בלי לחבר מחשב קשה לדעת בוודאות.  

האם כשאתה לוחץ ברקס אורות הבלם נדלקים? או לחילופין האם הם דולקים באופן קבוע? 

פורסם
לפני שעתיים, itamarg כתב:

קרה לי גם בפולו וגם בסיאט קורדובה מנוע 1.4 זה היה סה"כ יוניט ברקס. אבל בלי לחבר מחשב קשה לדעת בוודאות.  

האם כשאתה לוחץ ברקס אורות הבלם נדלקים? או לחילופין האם הם דולקים באופן קבוע? 

אני יבדוק לגבי הבלמים,אבל חיברו לי מחשב וזה הראה חיישן חמצן ולכן מוזר לאחר שהחלפתי את החיישן(למרות שלא היה צריך כי היה רק חוט שרוף שמחובר לחיישן,וגם אותו הלחימו)והנורה עדיין הופיעה

פורסם
בתאריך 2.2.2024 בשעה 00:14, shlomiko כתב:

אם הנורה כבתה ואין תקלה למה שתדלק שוב?

אולי יש שני חיישני חמצן ברכב (לא יודע) והוא החליף את התקין

היא נדלקת באמצע נסיעה ארוכה ולאחר כיבוי רכב נעלמת,אני חושב שזה בעיה רק בחוטים שהיו שרופים צריך לחווט מחדש או משהו כזה

פורסם (נערך)

קוד של חיישן לא אומר שהחיישן דפוק, כמו שראית, מספיק שהחיווט שלו או הקונקטור תקולים בכדי שהוא לא יספק תוצאות רצויות, לכן אין השפעה על הבעיה בהחלפת החיישן.

צריך למצוא את הסיבה שהחוט נשרף ולמנוע אותה

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...