Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חימום בניסן מיקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב, ביתי רכשה ניסן מיקרה 1.2 שנת 2013.בשבוע שעבר נסעתי ברכב בשעות הבוקר במוקדמות באיזור ירושלים והחימום בקושי עובד.הבנתי שיש בעיה חוזרת בבורר . איך אפשר לבדוק שהבורר פתוח על מצב חימום מלא.לפני שניגשים לטפל ברדיאטור החימום

פורסם

יש חימום בקטנה .ברכב שלי אחרי עשר דקות מרגישים חימום הרבה יותר טוב.הבעיה שבמיקרה אין שעון חום מנוע.מה שאני רוצה לשלול בעיה בבורר.ואם הבורר בסדר לעבור לרדיאטור החימום

פורסם

אמנם לא פתרון ישיר אבל במרבית המיקרות יש במפתיע פיצ'ר של חימום כסאות חשמלי , פריט שמצוי בד"כ ברכבים יקרים בהרבה. 

המתג נמצא ליד בלם היד. זה יכול לעזור במקצת ללא כל השקעה.

פורסם
לפני 51 דקות, DIVON כתב:

יש חימום בקטנה .ברכב שלי אחרי עשר דקות מרגישים חימום הרבה יותר טוב.הבעיה שבמיקרה אין שעון חום מנוע.מה שאני רוצה לשלול בעיה בבורר.ואם הבורר בסדר לעבור לרדיאטור החימום

לפני 8 דקות, om2 כתב:

תתחיל ממלעקוב אחרי טמפרטורת המים.

יכול להיות שטרמוסטט תפוס פתוח

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

באופן כללי למי שיש מיקרה החימום ברכב הזה טוב ? בעייתי?

עריכה אחרונה על ידי DIVON
פורסם

לא קיים שום רכב שהחימום המקורי שלו במצב תקין לא מספיק לטמפרטורת בארץ. 

חימום תקין ולא מספיק יכול להיות כשבחוץ מינוס 20 מעלות. 

האם בנסיעה בכביש פתוח אתה מרגיש שהחימום חלש יותר מאשר בעמידה  במקום או בנסיעה בעיר?

פורסם

באופן כללי חוסר במחוון חום זה מעצבן מאד ואני ממליץ להזמין מעלי ושות' obd monitor שמראה טמפ' נוזל קירור מדויקת, טעינה ועוד.

תענוג לאובססיביים כמוני..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני 8 דקות, DIVON כתב:

באופן כללי למי שיש מיקרה החימום ברכב הזה טוב ? בעייתי?

בתקופה שהיתה לי מיקרה.

החימום היה מצויין

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

באותו בוקר כשנסעתי הטמפרטורה בחוץ הייתה בערך 6-7 מעלות. הרגשתי שיפור תוך כדי נסיעה אבל זה לא מספיק בבירור.כמובן שאבדוק את טמפרטורת המים בצנרת הכניסה והיציאה ברדיאטור הגדול.וברדיאטור החימום.רק ראיתי מחיפוש לגבי הרכב הזה שיש לו בעיה בבורר ורציתי לשלול דברים אחרים

עריכה אחרונה על ידי DIVON
פורסם

כן, יש בעיה ידועה בבורר, אבל אם הוא מסתובב תקין בתחושה, ומרגישים הבדל בין המצבים, בקור מקפיא ובחום פושר/קריר, אז כנראה הוא תקין..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...