Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מהי האיכות הרכבה אצלך באוטו, זה ידוע שסאב חזק שיכוון אל מנעול דלת תא המטען

וינגן לאורך זמן חזק עשוי לגרום נזק למנגנון הנעילה של הדלת, אבל מלבד זאת לא ניתן לכמת

"נזקים" כהגדרתך שסאב עושה באוטו, הכל באמת עניין של איכות הרכבה של האוטו וכמה זמן

הוא על הכביש וכו'..

Race Smart

פורסם
מה לגבי הרעש האופייני של פלסטיקים מתקרקשים עם כל פעימה של הסאב ?

אומנם נפוץ בעיקר ברכבים מפורגלסים, אבל לא רק :-)

זה שהם מתקרקשים וזזים וגם רעשי ויברציות של פח קורים ממתקין לא רציני שגם

לא ביצע איטום של הבגאז ולא חיזוקים ואיטומים לדלתות כשהוא פירק אותן וכו'...

מערכת איכותית עם צליל נקי דורשת קצת יותר מסתם רכיבים וחיבורם באוטו מה לעשות..

Race Smart

פורסם

דווקה איזה אחד מהאיזור היה לי פיאסטה עם 2 ווגה ווגה האוטו שלו התפרק היה חסר לו מלאה ברגים בסוף הוא חיבר ת'אוטו כמו לגו LOL....

אההה וגם ניפץ את השמשה האחורית

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

לא יודע מה איתך .אבל אתה יכול לתאר לך אוטו כמו 205 משנות ה90 עם סאב מפוצץ בבגאז הקטן שלה .לי בכל אופן ניהיה מצב שהבגאז שלי שסוגרים אותו אז יש רווח בצד שמאל[בעיקר איפה שהסאב ממוקם במקביל לדלת הבגאז] יותר ביחס לרווח המקובל בין דלת הבגאז לתושבות שלה כמו בצד ימין..כמו כן אני צריך לחזק בתדירות גבוהה את המספר רכב ולסדר מחדש את הדש שלא יקרקש ברמות מוגזמות מדיי..עוד נזק שקרא לי לפני שבועיים זה שהמנורה בחלל הרכב בתיקרה נפלה לי והייתי צריך לסדר ולקמבן משהו כדי לתפוס שוב את הבית מנורה לתיקרה בצורה חזקה שלא יפול שוב..שוב הכל משתנה מרכב לרכב ושנים ורמת פלסטיקה וציוד וכל זה..אבל באופן כללי סאב עושה נזקים קלים עד מורכבים בטווח הארוך קצר..

חחח אבל מה אני בוכה..ראיתי וניתקלתי במיקרים הרבה יותר קשים משלי..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

Guest תמיר .א.
פורסם

סאבים פשוטים כמו בכול המכוניות לא עושים נזק בכלל. אולי כמה דברים קטנים שבורג משתחרר.

אצלי במקרה הגרוע ביותר המגב של החלון החורי קופץ.

תמיר

פורסם

2 סאבים 12 שממקומים מול דלת הבגאז' בתיבה שבנו לי במיוחד (מעעץ) בשביל האוטו זה יעשה משהו..?

האוטו הוא טויוטה קורולה 2003 הבגאז' שלה ענק לעומת 205 או רנו 5..אם מישהו מכיר את גודל הבגאג' של הקורולה....... תודה לעונים..

[size=1][color=yellow][/color][/size]

פורסם
2 סאבים 12 שממקומים מול דלת הבגאז' בתיבה שבנו לי במיוחד (מעעץ) בשביל האוטו זה יעשה משהו..?

QUOTE]תלוי איזה סאבים, תלוי איזה הגברה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ידעתי שסאבים חזקים יכולים להרעיד את הרכב ולשחרר בורג (אבל את כל הרכב, ואפילו לעווט את הפח ולשבור שמשות? , ואוו :shock2: לאן הגענו כיום )

Suzuki Jimny

פורסם

קרו לי מספר דברים שאני חושב שהבאס השפיע עליהם:

1.מכסה הבאגאג' עלה בס"מ אחד.(למי שזוכר ממפגש SPL הראשון בצפון.)

2.נתקע לי המנגנון של החלון הימני קידמי.

3.כל הזמן יצא הבורג שמחזיק את המנוף של המושב ימני קידמי.

4.הרס לי את המראה המרכזית, היא איבדה כל תפיסה וסתם היתה כמו נזלת.

ג'ניה

:king:

פורסם

אפרופו מיקרים כאילו יש למישהו עיצות אסתטיות ויעילות בדבר:

1. איך לעשות שהמגש מאחור לא קיפוץ כמו מטורף ויעצבן את מי שיושב מאחור ואותי [אותי -כאשר אני רואה את זה בזמן נסיעה שעליי להיסתכל במראה המרכזית המשקיפה לאחור ולראות את זה וזה מעצבן אש..]

2. בפגו 205 בדלת הבגאז מחלקה הפנימי איפה המנוע של הוישרים יש כזה מכסה פלסטיק שחור.איך לעשות שהוא לא יזמר ויקרקש כמו חמור בתקופת היחום?] חשבתי למלותצמר סלעים בחלל , מה דעתכם? יכול לעזור?

אני יודע שהצרות האילו שלי קטנות ביחס לשלכם ומה שמתרחש אצליכם ברכב אבל אשמח לפתרונות ועיצות יצירתיות ..

תודה.

פורסם
אפרופו מיקרים כאילו יש למישהו עיצות אסתטיות ויעילות בדבר:

1. איך לעשות שהמגש מאחור לא קיפוץ כמו מטורף ויעצבן את מי שיושב מאחור ואותי [אותי -כאשר אני רואה את זה בזמן נסיעה שעליי להיסתכל במראה המרכזית המשקיפה לאחור ולראות את זה וזה מעצבן אש..

בקשר למגש,

אצלי בגטס לדוגמא, בין המגש לדלת תא המטען יש מן גומיות כאלה שמונעות ממנו לזוז.

אולי תנסה את זה.

נ.ב.

אני אצלם מחר.

פורסם

גם בפגו 205 יש גומיות כאילו בין המגש לדלת מצידה הפנימי ובכל זאת זה כוסות רוח למת ...אשמח לעוד עיצות ..

תודה בכל זאת.

• תוכן חדש...