Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קדגא'ר או מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב בשאיפה 30-50k כולל ביטוח רכב. היה לי ספייססטאר 2020 יד 2 שעשיתי איתה טוטאלוס ( תאונה במהירות נמוכה...) ולמרות שזה היה רכב נוח לצרכים שלי- נסיעות עירוניות בעיקר ורק לפעמים לצאת מהעיר, מעדיף לא לחזור אליו. הכיוון שלי הוא מיני כמו ספארק,  i10, סלריו וכדומה. סלריו מועדפת בגלל צריכת הדלק. לאחרונה הוצע לי לקנות מאדם שאני מכיר וסומך עליו רנו קדג'אר 2017 בנזין עם 90,000 ק"מ במחיר מחירון. רכב טוב ואמין להבנתי, עם צריכת דלק דומה למיני . מה שמפריע לי זה שזה ברף העליון של התקציב שלי ושזה רכב גדול. אני בן 25 ונוסע בדרכ לבד או בזוג, אז מעדיף רכב קטן מהבחינה הזאת.

אשמח לחוות דעתכם

עריכה אחרונה על ידי Magor
פורסם

רד מהקדג'אר, לא מתאים לצרכים שלך, גם אם המחיר טוב והק"מ נמוך, העלויות והאחזקה השוטפת תהיה גבוה בהרבה. ואם תהיה תקלה אלוהים יעזור לך.

מבין אלה שהזכרת ספארק או i10 יתאימו. הן עדיפות על ספייס סטאר ועל סלריו. (עדיפות ל i10  לדעתי האישית).

פורסם

לרנו מנוע 1.2 בעייתי.

אם מיני אז ספארק, הכי זריזה,מאובזרת די נוחה והיא הרבה יותר טובה מאשר הסלריו.

חפש ספארק ברמת אבזור LT+ או הבכירה LTZ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תודה רבה! אני ארחיב את השאלה, אולי תוכלו לעזור לי. כמו שאמרתי תקציב 30-50 כולל ביטוח וכדומה, נסיעות בעיקר עירוניות קצרות, ובין עירוני 1-2 לשבוע, 100-200 ק"מ. אהבתי את הספייס סטאר 2020 שהייתה כי היא הייתה פשוטה וחסכונית. החיסרון היה בידוד רעשים גרוע והתאונה שלמרות שהייתה במהירות נמוכה מאוד הביאה לטוטאלוס (עלות תיקון 35,000 לרכב בשווי 60000). המגוון של המיני רחב וכולן דומות ולכן אני מנסה למקסם את מה שאני יכול להשיג בטווח המחירים הזה. יאריס יקרה יותר ממה שהייתי רוצה, פיקנטו מאוד צפופה, I10 מועמדת מובילה כי אני מכיר אותה מהבית. סוזוקי (סלריו/אלטו/סוויפט) איכות נמוכה ומבחני בטיחות נמוכים, מאזדה 2 צריכת דלק גבוהה יחסית. הבנתי שמצרפתיות אני צריך להתרחק במיוחד כשמדובר ביד 2 אבל הקליאו אסטייט 2016 נראית טוב. בקיצור התלבטות קשה ובגלל שהרכב משמש אותי כ-3-4 פעמים בשבוע, אני הייתי רוצה לקנות אותו בכמה שפחות. אידיאלית באזור ה20,000

עריכה אחרונה על ידי Magor
פורסם

ספארק הרבה יותר שקטה מהספייס סטאר.

אם אתה הולך על קליאו סטיישן, אז כדאי לקחת את הדיזל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הוא מחפש אוטומט ב20 אלף אין ספארק.

ידנית אפשרי למצוא אם כי גם לא פשוט מהדור האחרון.

• תוכן חדש...