Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על האודי a1 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים שבוע טוב 

אני חייל משוחרר שרוצה לקנות רכב ולהתפנק קצת על רכב טוב תקציב בסביבות 30-35 אלף רציתי לקבל בבקשה חוות דעת על האודי a1 2012 והאלה 

האם אמין מבחינת מנוע וגיר

כן הבנתי שמדובר בגיר DSG שמאוד עדין 

השאלה אם אחרי הכל עדין שווה לקנות?

פורסם

לא הייתי ממליץ לקנות רכב כזה בשנה ישנה , האחזקה תהיה יקרה , יש בלאי והחלקים של אאודי יקרים לחינם . ה a1 היא גם לא מפנקת מי יודע מה באופן ששווה אחזקת אאודי (ביטוח , טיפולים , חלקים ) 

מבחינת הדגם עצמו נטו המנוע די אמין אבל המגדש טורבו כבר עלול להתיישן בשנים האלה וזה הוצאה די כבדה (תלוי קמ נהיגה וטיפולים) . מבחינת הגיר הוא לא אמין וגם בשנים האלה הוא עוד היה די חדש אז זה די תלוי במזל, יכול להיות שתקום יום אחד והוא יצטרך תיקון של כמה אלפים טובים על מצמדים או מוח גיר. בקיצור לא הייתי קונה אותה במצב שלך אלא אם יש לך כמה אלפים בצד לספוג תקלות לא צפויות. אם כבר אתה ממש רוצה עדיף ידנית לפחות שיהיה לך שקט מהגיר , או שיש הרבה מתחרות טובות במחירים האלה ואמינות גם. גם אם תרצה את הקונצרן פולקווגן כבר עדיף לך לקחת את הגולף עם אותו מנוע וגיר לפחות האחזקה תהיה יותר זולה והאיכות דומה 

פורסם
לפני שעה, nissan1211 כתב:

לא הייתי ממליץ לקנות רכב כזה בשנה ישנה , האחזקה תהיה יקרה , יש בלאי והחלקים של אאודי יקרים לחינם . ה a1 היא גם לא מפנקת מי יודע מה באופן ששווה אחזקת אאודי (ביטוח , טיפולים , חלקים ) 

מבחינת הדגם עצמו נטו המנוע די אמין אבל המגדש טורבו כבר עלול להתיישן בשנים האלה וזה הוצאה די כבדה (תלוי קמ נהיגה וטיפולים) . מבחינת הגיר הוא לא אמין וגם בשנים האלה הוא עוד היה די חדש אז זה די תלוי במזל, יכול להיות שתקום יום אחד והוא יצטרך תיקון של כמה אלפים טובים על מצמדים או מוח גיר. בקיצור לא הייתי קונה אותה במצב שלך אלא אם יש לך כמה אלפים בצד לספוג תקלות לא צפויות. אם כבר אתה ממש רוצה עדיף ידנית לפחות שיהיה לך שקט מהגיר , או שיש הרבה מתחרות טובות במחירים האלה ואמינות גם. גם אם תרצה את הקונצרן פולקווגן כבר עדיף לך לקחת את הגולף עם אותו מנוע וגיר לפחות האחזקה תהיה יותר זולה והאיכות דומה 

הבנתי את מה שאתה אומר 

איזה אופציות מומלצות יש בתקציב הזה חוץ מגולף?

פורסם
לפני 7 שעות, 1144yehiel כתב:

הבנתי את מה שאתה אומר 

איזה אופציות מומלצות יש בתקציב הזה חוץ מגולף?

מאזדה 2 , פורד פיאסטה ידנית או אוטומט עד 2012 , סוזוקי סוויפט 1.5 , פולקסווגן פולו , וסקודה פאביה ידניות 1.2 או 1.4 אטמוספרי . 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אישית, אני חושב שהA1 וגם החדשות היום לא שוות את הכסף.

הייתי מחפש משהו בשנתון גבוה יותר עם פחות התעסקות.

פורסם

A1 היא האחות המפונפנת של סיאט איביזה, פולקסוואגן פולו וסקודה פאביה. המכלולים המכניים זהים, גם הפלטפורמה, אפילו כיול המתלים דומה. באודי קרוב לודאי תשלם יותר על טיפולים וחלפים, אבל יהיה לך מפתח יוקרתי עם ארבעה עיגולים משולבים, שווה או לא, החלטה שלך.

• תוכן חדש...